netflix έχει προεγκατεστημένο η δική μου TV σαν app...συν ότι δεν βρίσκω και το ποιο έξυπνο πράμα να αναλώνεις το κινητάκι σου για να στριμάρεις kodi απο κει...τεσπα καταλαβαίνω ότι άπλα την ψάχνεις...αλλα είναι άτοπο σαν διαδικασία...
πφφφ αφού η 4k τηλεόραση θα έχει σίγουρα θύρα usb ή θα είναι smart για 4κ youtubing,,,
ποιος ο λόγος να streamάρεις....
ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ....
ενα πρακτικό παράδειγμα που θα μπορούσα να βρω είναι να κοιτάς 4Κ βιντεο στα γρήγορα στο κινητό
και να βρισκεις μικρά ή λιγο μεγαλύτερης διάρκειας βιντεο που σε ενδιαφέρουν και τα στριμάρεις κατευθειαν
στην ΤV χωρίς να ασχολείσαι με usb flash κλπ. Δε μιλάω απαραίτητα για ταινίες σειρές ή δε ξέρω εγώ τι αλλο
που θα ασχοληθείς παραπάνω, λεω πχ οτι σε ενδιαφέρει ένα μέρος που σκέφτεσαι να πας ταξιδι και έχει 5-6 καλά βιντεο 4Κ να χαζέψεις να πάρεις μια ιδέα.
μετα απο ψαξιμο καταφερα να παιξω 4κ με πατεντα.σηκωσα dlna server στο κινιτο μεσω του kodi και του στρημαρα 4κ απο το youtube απο το pc μου.στα win 10 στον egde στρημαρεις σε οποια device ειναι στο δικτιο σου.
το καλο ειναι οτι το μηχανακι μπορει και το παιζει
το κακο ειναι οτι το wifi δεν αντεχει.ακομα και σε 54 mbit που εχω το acces point μου παπαλα
οποτε δυστυχως δεν θα παιξει και στην tv