καλησπέραΟ/H GkAdam έγραψε:
καλησπερα
εχω το redmi note 3 pro εδω και περίπου ενα χρονο.
ειχε ερθει με ξεκλειδωτο bootloeder εκανα τη διαδικασία να περάσω τη σωστή ρομ και ολα καλα
απο τοτε παει αρκετος καιρός και εχω καποια ψιλοθεματάκια τα οποια δεν ξερω αν λυνονται με την ελληνική ή καποια άλλη ρομ
καποια παράσιτα στο ηχείο οταν παίζει κάποιο ήχο τα οποία σταματάνε μετά από λίγο και αν κάνω επανεκκίνηση σταματάει το θέμα για καμια βδομάδα.
καποια κουλά με τις εφαρμογές traching σε τρέξιμο (εχω ακολουθήσει τις οδηγίες λυσης)
καθώς και γενικά κολλήματα τα οποία από την εμπειρία μου με το ανδροιδ ειναι ψιλολογικά μετά απο ενα χρόνο χρησης της ιδιας ρομ
να πάω λοιπόν σε μια καινούργια ρομ? η δικιά μου θεωρείται καλή; λογω φόρτου δεν εχω ασχοληθεί παραπάνω και δεν εχω και μεγάλες απαιτήσεις από το τηλέφωνο οπότε δεν το έψαξα
το μόνο που θέλω είναι να δουλεύω το cosmotetvgo το οποίο από όσο ξέρω δεν θέλει rooted συσκευή
αρα θέλω είτε η ρομ να μην έχει δικαιώματα είτε να κρύψω το root
ευχαριστώ πολύ και συγνώμμη αν είπα καμια κοτσάνα :Ρ εχω να ασχοληθώ με ρομ κλπ κανα δυο χρόνια
Επειδή μπορεί να μην το είδε κάποιος το ξαναποσταρω
Επίσης ένα πρόβλημα που έχω και θέλω άμεσα να το λύσω πριν αλλάξω ρομ.
Έχω την εφαρμογή night mode η οποία αλλάζει τη θερμοκρασία των χρωμάτων το βράδυ για πιο ξεκούραστη θέαση.
Ρυθμιζω το timer για να μπαίνει αυτόματα και ενώ όλες οι ρυθμίσεις είναι εντάξει δεν δουλεύει.
Γενικά σε τέτοιες περιπτώσεις η miui με έχει απογοητεύσει.
Όπως όταν κλειδώνεισ το κινητό η nike+ running δεν μετράει ποτέ όσους οδηγους και να ακολουθήσω