Δοκίμασε. Σε κάθε περίπτωση βοηθάει να μας λες το σφάλμα λαμβάνεις ακριβώς.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠόσες ώρες sot βγάζει;Ο/H saillok έγραψε:
χαιρετω το φορουμ,εξω ξαναγραψει παλαιοτερα για το προβλημα μου με την μπαταρια.για καποιους που τα εχουν ξαναδει τοσες φορες φορες γινομαι κουραστηκος αλλα η κατασταση με την μπαταρια δεν παει αλλο.εχω την εκδοση 7.7.20 global.καποιος μου εχει προτεινει απο εδω μεσα να βαλω την XTRV 8.5.2 λογω αυτονομιας.θα ηθελα να κανω την διαδικασια σωστα και χωρις καποιο περιθωριο λαθους για να τεσταρω το κινητο οποτε θα ηθελα καποιος να μου γραψει την διαδικασια που θα πρεπει να ακολουθησω..εχω απελπιστη και σε περιπτωση που δεν αλλαξει κατι με την μπαταρια ειμαι για καινουργιο κινητο.
ενημερωνω οτι το κινητο δεν το εχω 16 ωρες σε λειτουργια τα στατιστικα που βγαζει δεν ειναι πραγματικα.η τελευταια καμπη που κανει η μπαταρια ειναι ενα τηλεφωνιμα 2 λεπτων.
δεν μπορω να σου πω ακριβως γιατι το GSAM Battery Monitor βγαζει οτι ναναι.σκεψου οτι με μετριοτατη χρηση η μπαταρια κραταει το πολυ μια μερα.το βραδυ χανει μονη της 3-4%.σκεψου οτι στην φωτογραφια που εβαλα πιο πανω.απο τις 7 το απογευμα μεχρι τις 9 εχασε 50% το ειχα συνεχεια βεβαια στο χερι μου αλλα και παλι ειναι αρκετο πιστευω.Ο/H 3ftw έγραψε:
Επειδή άλλαξα και τον τύπο της γραμμής και δεν έχω να δοκιμάσω άλλο wifi router έαν κάνω mobile hotspot το δικό μου τλφ μετράει σαν wifi?Ο/H NasDriver έγραψε:
Σε άλλο wi-fi δίκτυο κάνει τα ίδια ? Αν όχι, μάλλον φταίει το νέο modem