Δεν πεθαίνουν με λίγο νεράκι αρκεί να το κλείσεις γρήγορα και να μη το αφήσεις πολύ καιρό βρεγμένο. Το ρύζι δεν είναι η καλύτερη λύση όταν τα νερά μπουν μέσα στο τηλέφωνο. Και υποψιάζομαι ότι, όπως οι περισσότεροι από εμάς, μετά τη βουτιά, του έριξες και κάνα δύό φυσήματα στο USB, για να φύγουν τα νερά (αλλά γίνεται το αντίθετο. Τα νερά μπαίνουν ακόμα πιο βαθιά στο τηλέφωνο)
Αν δεν ανοίξει το δίνεις άμεσα σε τεχνικό για καθάρισμα και σωστό στέγνωμα, ώστε να αποφύγεις μελλοντικές οξειδώσεις.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Παιδιά το άνοιξα ανοίγει αλλα δεν φορτίζει μένει στο 7% για πολύ ώρα όποτε μάλλον χάλασε το υκλωμα φόρτισης να υποθέσω ; άμα αλλάξω όλη την κάτω πλακέτα θα ειναι οκ;
Οταν παταω το κουμπι power αναβει ενα κοκκινο Led πανω δεξια για οση ωρα το παταω και μετα τιποτα.
Χθες έτυχα σε ενα τραπέζι και ειπα να τραβήξω λιγο βίντεο απο την πιστα κατι ωραίες υπάρξεις που χόρευαν....
Εντάξει για την εικόνα που θα ειχε το βίντεο το ηξερα απο πριν. Αλλά και στον ηχο;; μιλάμε εντελώς για τα μπάζα... Απαράδεκτος, δεν καταλαβαινες τιποτα.
Ε λεω καπου λογικό το βλεπω με τοση ενταση.
Κι ομως...
Φιλαράκι με samsung s4 μου έβαλε τα γυαλιά σήμερα μόλις άκουσα ήχο απο βίντεο του γλεντιου.
Ευχαριστως... Αλλα διαγράφηκαν με την μία. Γιατι και η εικονα του με τα φωτορυθμικα να αναβοσβήνουν ηταν για τον "γαιδαρο καβάλα" Η ηχοληψία του πάντως είναι απαράδεκτη
Σάκη το video δεν θα το στείλουμε στης Κάννες, πες και το μαγαζί για να ξέρουμε το επίπεδο Champion league η Europa Ieague η τοπικό κάτω Τραχανοπλαγιας
Καλημέρα Παιδιά. Έχω την miui 8.5.2 και πήγα να βάλω την 8.5.3 αλλά για κάποιο λόγο αντί να την εγκαταστήσει μου κάνει επανεκκίνηση. Επίσης ούτε στο twrp μπαίνει. Πάλι επανεκκίνηση κάνει.. Μήπως ξέρει κάποιος κάτι για αυτό;
Ευχαριστώ