Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Καλησπερα σε ολο το φορουμ λοιποον..εχω το redmi note 3(kenzo) το οποιο εχει 2gb ram & 16rom (εχω και 32gb sd card)..εχω miui 8.1 xtrv beta 6.10.20 developer και να συμπληρωσω οτι εγω περασα επιτυχως την 8.1..τα ειπα ολα για το κινητο μου

τωρα θελω να περασω την miui 9 STABLE ετσι ωστε επομενες ενημερωσεις να ερχονται μονες τους η απλα να κανω απο οτα..
      αρα θελω αμα μπορει καποιος να μου απαντησει με εναν σωστο οδηγο για το κινητο μου πως θα περασω απο dev -> stable το καινουργιο λογισμικο μας και απο που θα κατεβασω την ρομ για το κινητο μου

προσπαθησα να το κανω αλλα μαλλον ειχα κατεβασει λαθος ρομ η κατι δεν εκανα καλα ευτυχως ειχα restore-backup και εχω εκνευριστει γιατι εκατσα 2 ωρες κ τελικα τα εκανα μανταρα..αυτα και συγνωμη αν σας κουρασα :saint:
    • Miui9 stable xtrv για kenzo δεν υπάρχει ακόμα.
      Προς το παρόν μόνο οι vip έχουν πρόσβαση σε ota updates και μόνο σε dev , θα συμπεριληφθούν και οι stable και αργότερα όλα θα μέλη θα έχουν πρόσβαση σε ota updates.
    • Το Face unlock που λεει στο ota update της arΩma θα ισχυει οοοταν παμε σε android 7

Χρηστός Πολίτης.
    • Διαφήμιση
    • @derveni

Καλημερα. Λοιπον.. χτες απο τις 1 το μεσημερι μεχρι τις 7 το απογευμα επιχειρουσα να περασω την official rom. Μπηκα πρωτα στον οδηγο για τους drivers και ολα καλα. Μετα μπηκα στον οδηγο που μου ειχες προτεινει εσυ για περασμα ρομ συγκεκριμενα για αυτο το μοντελο. περασα τους drivers.. το εβαλα σε test mode (το laptop, ειναι x64bit το τσεκαρα). Τωρα μου ελεγε να κατεβασω 3 προγραμματα, αν θυμαμαι καλα τους τιτλους: To Mi PCSuite, Το Mi Flash Tool, και το MiFlashSetup (τελευταια εκδοση για σιγουρια). Το MiPCSuite.. το κατεβασα απο το λινκ που ειχε κι ολα καλα. το MiFlashTool δεν κατεβαινε με τιποτα η εκδοση που ειχε (νομιζω 20151028) και κατεβασα την τελευταια.., δεν ξερω αν εκει ειναι το προβλημα. Και το 3ο προγραμμα δεν εμπαινε καν στην σελιδα για να το κατεβασω.

Παμε στο περασμα της ρομ. Το εβαλα ευκολα σε fastboot. (Σ αυτο το σημειο σημειωνω οτι δεν ειχα ιδεα τι εκανα.. τα πηγαινα βημα βημα οπως τα εγραφε ο οδηγος. δυσκολευτηκα λιγο να το βαλω σε edl mode αλλα τα καταφερα. αυτα τα ελεγε νομιζω στον οδηγο για τους drivers.. οποτε οταν ανοιξα τον οδηγο για την ρομ το κινητο μου ηταν ηδη σε edl. ανοιγω λοιπον τον οδηγο για την ρομ.. και λεει το κινητο να ειναι ανοιχτο η σε fastboot.. δεν ηξερα τι να κανω.., εβγαλα τον φορτιστη (γτ δεν βρηκα πουθενα να λεει πως βγαινω απο edl.., το βρηκα βεβαια αργοτερα :Ρ) και το ξαναεβαλα σε fastboot (γιατι δεν μπορουσα να το ανοιξω κανονικα). Ο υπολογιστης το διαβαζε κανονικα και το εδειχνε στις συσκευες οπως εδειχνε και στον οδηγο οποτε λεω ολα κομπλε.

κατεβαζω την global stable απο το λινκ που ειχε μεσα στον οδηγο. ανοιγω το miflash κανω οτι λεει.., οταν πατησα flash μου εβγακε σφαλμα.., οτι δεν ηταν σωστο το ονομα, ή η διαδρομη ή κατι ακομα που δεν θυμαμαι. ελεγε στον οδηγο αν εχουμε θεμα να κατεβασουμε ενα αλλο ζιπ και να αντικαταστησουμε τα αρχεια μεσα στον φακελο που αποθηκευσαμε την ρομ. Παλι το ιδιο με το ονομα. Κατεβαζω την china developer, παλι το ιδιο. Λεω θα τα παρατησω.., να προσπαθησω να ανοιξω το κινητο και να το αφησω οπως ηταν. παταω το πληκτρο που ανοιγει το κινητο συνεχομενα μεχρι να ανοιξει (διαβασα καπου πως ετσι βγαινεις απο fastboot) βγαζει το σημα mi περιμενω να κανει loading (κατι που εκανε για 1η φορα αλλα λεω τοσα πραγματα εκανα λογικο ειναι να αργησει λιγο. Εμεινε σ αυτο το σταδιο. Νομιζα πως δεν θ ανοιξει ποτε (το αφησα αρκετη ωρα και τιποτα). Και ελεγε πως για να επαναφερεις ενα κινητο μετα απο brick (η κατι τετοιο) πρεπει να ειναι σε edl. αντε παλι απ την αρχη.., το ξαναβαζω σε edl. προσπαθησα να κανω οτι μου ειπαν για να το επαναφερω. στο τελος τα παρατησα γυρω στις 9:30 το βραδυ. εκλεισα και το λαπτοπ κ αφησα το κινητο κλειστο. Ξυπνησα σημερα επιχειρησα να το ανοιξω και μετα απο μερικα λεπτα ολοκληρωθηκε το loading, ανοιξε το κινητο και ηταν οπως πριν αρχισω να τα κανω ολα αυτα. δεν ειχε σβηστει τπτ..

Φοβαμαι να το ξαναπροσπαθησω. Αλλα θα ηθελα να μαθω αν απ αυτα που ειπα καταλαβες που εκανα λαθος και δεν τα καταφερα. Ευχαριστω.
    • Μπορείς να βάλεις μία φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε την ρομ που έχεις τώρα ?
    • Ισχύουν αυτά που σου έγραψα στο Facebook, όταν με το καλό πάρεις το καινούργιο, κάνουμε και την αλλαγή της ρομ σε official :)
    • Διαφήμιση
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

Τι είναι αυτό που μου βγάζει ρε παιδιά

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • @xrictina Αν έχεις χρόνο το απόγευμα κατά της 7 αν θέλεις στείλε προσωπικό μήνυμα με τους κωδικούς από το TeamViewer να μπω να το κάνω, πιστεύω σε μικρές λεπτομέρειες το έχασες το θέμα

=============== Νοε 18th 2017, 12:46pm ===============
      Πιστεύω το λάθος σου ήταν αν το διάβαζε σε 9008 στην διαχείριση συσκευών η στην διαδρομή της rom κ.λ.π.

=============== Νοε 18th 2017, 12:51pm ===============
      Πάντως με εξέπληξες ευχάριστα 6 ώρες να ασχοληθείς μπράβο σου άσχετα αν το κατάφερες η όχι μου άρεσε η επιμονή σου, να ήξερες πόσα παλικάρια εδώ που θέλουν να πάρουν και την πόλη (Κωνσταντινούπολη) φωνάζουν βοήθεια στα πρώτα 10 λεπτά, μόνο μπράβο μπορώ να πω είσαι αστέρι :thumbsup:
    • @NasDriver Δεν ξερω ποιος εισαι στο fb.., εκει εχεις αλλο ονομα. αλλα οκ :P

@derveni Θα προσπαθησω το απογευμα και θα σου στειλω pm ειτε μπορεσω να το κανουμε ετσι ειτε οχι.., για να ξερεις. Κανονικα το διαβαζε 9008.. το θυμαμαι γιατι τα κοιτουσα κατα γραμμα στην κυριολεξια. Με την διαδρομη παιζει.. αλλα και παλι δεν καταλαβαινω το γιατι.., γιατι ελεγε κανε εναν φακελο με ονομα kenzo στον τοπικο. βαλε μετα τα αρχεια απο το συμπιεσμενο της ρομ.., επελεξε τον κλπ. νταξει σε μια επιλογη φακελου πιστευω δεν εκανα λαθος.., δεν ξερω αυτο που ειπα για το miflash που ηταν αλλη εκδοση απ αυτην που εγραφε στον οδηγο.., αν και παλι σε καποιο ονομα ελεγε πως ειναι το λαθος και οχι κατι αλλο πιο παραξενο. Οπως και να χει θα σου στειλω το απογευμα να ξερεις.

Με το teamviewer εννοεις να κανεις ολη την διαδικασια εσυ? εγω μονο θα σου δωσω τους κωδικους και θα το κανεις εσυ?

Α και μια ακομα ερωτηση.., οταν ηταν να επιλεξω ποια ρομ θα βαλω ελεγε πως η global stable εχει εφαρμογες google δεν εχει κινεζικες εφαρμογες και κλειδωμενο bootloader. στην china developer ελεγε πως εχει κινεζικες εφαρμογες *δεν με πειραζει) δεν ελεγε κατι για google εφαρμογες (οποτε χωρις play store τι κανουμε?) και πως εχει ξεκλειδωτο bootloader (ωστε να μπορεσω μετα να περασω την ελληνικη ρομ) εχω μπερδευτει.

Επισης δεν ξερω εαν εχω κλειδωμενο bootloader.., νομιζω πως τον ξεκλειδωσα χτες με ολα αυτα που εκανα αλλα δεν παιρνω κι ορκο. μου εδειξε καποιος μια σελιδα απο αυτο το φορουμ για να δω αν εχω κλειδωμενο ή οχι αλλα ειναι μονο για mediatek.. οποτε για καλο και για κακο δεν εκανα τιποτα.
    • Ναι θα μου στείλεις τους κωδικούς από το TeamViewer σε προσωπικό μήνυμα και θα τα κάνω όλα εγώ από εδώ, μην ανησυχείς σου στέλνω τώρα προσωπικό μήνυμα δες το pm σου.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H xrictina έγραψε:

@NasDriver Δεν ξερω ποιος εισαι στο fb.., εκει εχεις αλλο ονομα. αλλα οκ
      Όλο το πρωί συζητάγαμε βρε...για την unofficial, το Mi MAX 2, την διάρκεια της μπαταρίας κτλ :D