Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα έκανα αναβάθμιση στην τελευταία xtrv. Έβαλα τα ακουστικά και όταν τα έβγαλα έμεινε το εικονίδιο και δεν μπορώ να μιλήσω η να ακούσω χωρίς τα ακουστικά. Έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Έχουμε καμία λύση;
Λίγο δύσκολο να έχει σχέση η rom , βάλε βγάλε μερικές φορές το βύσμα μήπως κάτι έχει σκαλωσει
Edit Χρήστο είσαι γρήγορο πιστόλι χαχαχα
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα και πάλι. Δυστυχώς πάλι μου συμβαίνει το ίδιο πράγμα με τον φορτιστή που ανέφερα παραπάνω, δηλαδή το έβαλα να φορτίσει και μετά από τρεις ώρες είχε ανέβει μόνο 10% η μπαταρία. Αρχικά το άλλαξα πρίζα την προηγούμενη φορά και δούλεψε, αλλά τώρα ξαναγίνεται και στην άλλη πρίζα. Λέτε να άρχισε να τα φτύνει ή να χρειάζομαι καινούργιο φορτιστή;
Note: Αυτό άρχισε να γίνεται μετά την αλλαγή της ROM. Επίσης το κινητό είναι πιο αργό μετά το φλασάρισμα της global stableROM Note 2: Οι αλλαγές της ROM είναι οι εξής αν χρειάζεται (επίσης έγιναν σε διάρκεια περίπου 2 εβδομάδων μεταξύ τους): Πρώτα είχα μια global stable LHOMIDG νομίζω λέγεται και την είχα για έναν χρόνο, μετά έβαλα την [ROM][MiUi 8] Custom Rom για το RedmiNote3-Pro Kenzo MiUi8-6.10.20 αλλά είχε bugs και την άλλαξα. Μετά πέρασα Chinese stable για τον bootloader και τέλος global stable. Στην τελευταία δυσκολεύτηκαν να το κάνω update γιατί έβγαλε 2-3 φορές fail από το ίδιο τον updater
Sorry για το μεγάλο ποστ πάλι απλά ανησυχώ λιγάκι
=============== Δεκ 7th 2017, 10:39pm ===============
Επίσης πολλές φορές δεν μου δείχνει τις ειδοποιήσεις στο messenger ακόμη και αν ανοίξω την εφαρμογή, μου το δείχνει αρκετή ώρα μετά, δεν ξέρω βέβαια αν είναι bug της ίδιας της εφαρμογής
=============== Δεκ 7th 2017, 10:45pm ===============
Να σημειωθεί ότι μου είχε πέσει 2 φορές και η τελευταία ήταν σχετικά πρόσφατα, και ότι και στα 2 πεσίματα βγήκε η οθόνη λίγο πιο μπροστά και έπρεπε να την κουμπώσω αν βοηθάει σε κάτι αυτό
Από China σε Global , γράφεις "Στην τελευταία δυσκολεύτηκαν να το κάνω update γιατί έβγαλε 2-3 φορές fail από το ίδιο τον updater"
Πως πήγες τελικά από China σε global;