Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο οδηγός που αναφέρεις ισχύει αλλά μόνο σε ξεκλείδωτα κινητά. Δηλαδή αφού πρώτα έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader μετά μπορείς με το MiFlash να περάσεις κάποια official rom σε fastboot mode. Εσύ αν έχω καταλάβει καλά θες να περάσεις μια official dev rom ώστε να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις και μετά να βάλεις την Ελληνική.

Άρα ακολούθα αυτόν εδώ τον οδηγό και θα περαστεί με επιτυχία η chinish dev (tgz version) ώστε να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις :)
    • Ο/H lallasgr έγραψε:

Ο οδηγός που αναφέρεις ισχύει αλλά μόνο σε ξεκλείδωτα κινητά. Δηλαδή αφού πρώτα έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader μετά μπορείς με το MiFlash να περάσεις κάποια official rom σε fastboot mode. Εσύ αν έχω καταλάβει καλά θες να περάσεις μια official dev rom ώστε να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις και μετά να βάλεις την Ελληνική.

Άρα ακολούθα αυτόν εδώ τον οδηγό και θα περαστεί με επιτυχία η chinish dev (tgz version) ώστε να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις :)
      Τελικά κατάφερα και την πέρασα την κινέζικη dev μέσω του updater. Τώρα εδώ είναι το πρόβλημα. όταν πάω να συνδεθώ στο unlock tool με το wifi μου βγάζει network error. Με αφήνει να μπω μόνο μέσω tathering από το κινητό. Συνδέομαι κανονικά αλλά μετά πρέπει να κλείσω την συσκευή για να την ξεκλειδώσω.... θέλει και μετά τo login internet για να προχωρήσει στο ξεκλείδωμα;
    • Το κινητό το βάζεις σε fastboot mode. Συνδέεις το καλώδιο στο pc και προχωράς για unlock. Δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο. Εννοείται ενεργοποιείς Usb Debugging, oem unlock και συνδέεσαι στο κινητό με το ίδιο Mi Account που πας να κάνεις το unlock
    • Διαφήμιση
    • Πως μπορώ να το αγοράσω...

Γεια σας παιδια!!! Μόλις έγινε μέλος οπότε δεν ξέρω και παρα πολλα... Εδώ και μέρες παρακολουθούσα για το Xiaomi Redmi Note 3 Pro και θελω παρα πολυ να το αγοράσω, αλλα δεν μπορώ να βγάλω άκρη και ζητάω την βοήθεια σας... Το Pro μοντέλο μπορώ να το βρω σε ελληνικά μαγαζιά ή πρέπει να το παραγγείλω από έξω;;; αν ξέρετε στείλτε μου ένα site που μου προτείνεται για να αποκτήσω και γω ένα Redmi Note 3 Pro. Έχω παρατηρήσει πως μερικά Note 3 και μερικά Note 3 Pro έχουν ακριβώς τα ίδια specs.. Μιλάμε για το ίδιο μοντέλο με διαφορετική ονομασία;;; Σας ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια!! :D
    • Ο/H t54g05 έγραψε:

Τώρα εδώ είναι το πρόβλημα. όταν πάω να συνδεθώ στο unlock tool με το wifi μου βγάζει network error.
      Βρες να συνδεθείς σε άλλο δίκτυο είναι γνωστό πρόβλημα ή
      κάνε αυτό
      "Κατέβασα λοιπόν το hide me vpn, έβαλα ως χώρα Γαλλια (τυχαία) και κατευθείαν ξεκλείδωσε"
      από "διπλανό" φόρουμ maria_1

• Ο/H panos-tzem έγραψε:

Γεια σας παιδια!!! Μόλις έγινε μέλος οπότε δεν ξέρω και παρα πολλα... Εδώ και μέρες παρακολουθούσα για το Xiaomi Redmi Note 3 Pro και θελω παρα πολυ να το αγοράσω, αλλα δεν μπορώ να βγάλω άκρη και ζητάω την βοήθεια σας... Το Pro μοντέλο μπορώ να το βρω σε ελληνικά μαγαζιά ή πρέπει να το παραγγείλω από έξω;;; αν ξέρετε στείλτε μου ένα site που μου προτείνεται για να αποκτήσω και γω ένα Redmi Note 3 Pro. Έχω παρατηρήσει πως μερικά Note 3 και μερικά Note 3 Pro έχουν ακριβώς τα ίδια specs.. Μιλάμε για το ίδιο μοντέλο με διαφορετική ονομασία;;; Σας ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια!! :D
      απο ελληνικό μαγαζί θα το χρυσοπληρώσεις. μερικά κινέζικα έμπιστα μαγαζιά είναι: geekbuying gearbest to2c vickmall. ναι το pro και το απλό είναι το ίδιο τηλέφωνο. το pro είναι unofficial τίτλος. η διαφορές τους είναι καλύτερη camera καλύτερος επεξεργαστής και παίρνει sdcard στην θέση της 2ης sim
    • Θετική Απάντηση
      @panos-tzem

Το Redmi Note 3 βγαινει σε 4 παραλλαγες.

- Ειναι το μοντελο με Mediatek X10 Helio επεξεργαστη με κωδικη ονομασια Hennessy και διαθεσιμο με 2GB Ram / 16gb αποθηκευτικο και 3GB Ram / 32gb αποθηκευτικο. Αυτο ηταν το πρωτο που βγηκε, διαθεσιμο κυριως για την κινεζικη αγορα.

- Ειναι το μοντελο με Quallcomm SnapDragon 650 επεξεργαστη με κωδικη ονομασια Kenzo και διαθεσιμο με 2GB Ram / 16gb αποθηκευτικο και 3GB Ram / 32gb αποθηκευτικο. Aυτο ειναι και το μοντελο που ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ το ονομασαν οι χρηστες και καποιοι μεταπωλητες σαν Redmi Note 3 Pro. Eχει διαφορετικη πισω καμερα (16mp samsung) και πιο ισχυρο επεξεργαστη σε συγκριση με το μοντελο με τον mediatek. Αυτη η συσκευη κυκλοφορησε για την Ινδια κατα κυριο λογο και αλλες αγορες της Ασιας εκτος κινας (γενικα ειναι η πιο ''global'' ας την πουμε εκδοση της συσκευης).

Στην Ελλαδα την εκδοση με Snapdragon και 3gb (που πιστευω ειναι η καλυτερη εκδοση), εχω δει να το πουλανε 280-300 ευρω , οπως ΕΔΩ . Απο κινα παιζει περιπου στα 200-210 και απο ευρωπαικη αποθηκη κινεζικου μαγαζιου γυρω στα 230-240ευρω (οποιος το εχει ακομα stock).

Εδω μπορεις να δεις full spec του κινητου (Snapdragon) και να δεις σε τι τιμες το δινουν διαφορα καταστηματα.... Xiaomi Redmi Note 3 Pro: Τιμή, Χαρακτηριστικά και Απόψεις

Οποτε διαλεγεις και παιρνεις....

Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην mixaliscy ()
      Αιτία: Ολοκληρωμένη απάντηση

• Διαφήμιση
    • Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Παιδιά σε ένα mi4 i ενός φίλου αυτές οι σκιές πίσω από μερικές εφαρμογές δεν υπήρχαν και τα εικονίδια ήταν διαφορετικά πχ ο Chrome ήταν τετραγωνος. Όταν τον ρώτησα πως το έκανε μου είπε ότι δεν θυμάται και φορούσε το defult θέμα. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Ο/H filthydwarf έγραψε:

Ο/H panos-tzem έγραψε:

απο ελληνικό μαγαζί θα το χρυσοπληρώσεις. μερικά κινέζικα έμπιστα μαγαζιά είναι: geekbuying gearbest to2c vickmall. ναι το pro και το απλό είναι το ίδιο τηλέφωνο. το pro είναι unofficial τίτλος. η διαφορές τους είναι καλύτερη camera καλύτερος επεξεργαστής και παίρνει sdcard στην θέση της 2ης sim

Αν γινει κατι μπορει να υπαρχει εγγύηση απο πισω;;
    • Ο/H panos-tzem έγραψε:

Ο/H filthydwarf έγραψε:

Ο/H panos-tzem έγραψε:

Αν γινει κατι μπορει να υπαρχει εγγύηση απο πισω;;
      ναι έχουν 1 χρόνο με μεταφορικά ΔΙΚΑ ΣΟΥ. που γενικά ενώ υπάρχει είναι σαν να μην υπάρχει, εγώ όταν ψωνίζω κινέζο είμαι έτοιμος αν δεκτώ ότι είναι σαν να μην έχει εγγύηση.
    • Ο/H Project_P έγραψε:

@panos-tzem

Το Redmi Note 3 βγαινει σε 4 παραλλαγες.

- Ειναι το μοντελο με Mediatek X10 Helio επεξεργαστη με κωδικη ονομασια Hennessey και διαθεσιμο με 2GB Ram / 16gb αποθηκευτικο και 3GB Ram / 32gb αποθηκευτικο. Αυτο ηταν το πρωτο που βγηκε, διαθεσιμο κυριως για την κινεζικη αγορα.

- Ειναι το μοντελο με Quallcomm SnapDragon 650 επεξεργαστη με κωδικη ονομασια Kenzo και διαθεσιμο με 2GB Ram / 16gb αποθηκευτικο και 3GB Ram / 32gb αποθηκευτικο. Aυτο ειναι και το μοντελο που ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ το ονομασαν οι χρηστες και καποιοι μεταπωλητες σαν Redmi Note 3 Pro. Eχει διαφορετικη πισω καμερα (16mp samsung) και πιο ισχυρο επεξεργαστη σε συγκριση με το μοντελο με τον mediatek. Αυτη η συσκευη κυκλοφορησε για την Ινδια κατα κυριο λογο και αλλες αγορες της Ασιας εκτος κινας (γενικα ειναι η πιο ''global'' ας την πουμε εκδοση της συσκευης).

Στην Ελλαδα την εκδοση με Snapdragon και 3gb (που πιστευω ειναι η καλυτερη εκδοση), εχω δει να το πουλανε 280-300 ευρω , οπως ΕΔΩ . Απο κινα παιζει περιπου στα 200-210 και απο ευρωπαικη αποθηκη κινεζικου μαγαζιου γυρω στα 230-240ευρω (οποιος το εχει ακομα stock).

Εδω μπορεις να δεις full spec του κινητου (Snapdragon) και να δεις σε τι τιμες το δινουν διαφορα καταστηματα.... Xiaomi Redmi Note 3 Pro: Τιμή, Χαρακτηριστικά και Απόψεις

Οποτε διαλεγεις και παιρνεις....

Μπορω να πω πως με κάλυψες και με το παραπανω!! αλλα αν πάθει τεχνική βλάβη το κινητο με καλύπτει το site;;
    • Διαφήμιση