@alvin1983 Αν κατάλαβα καλά τα κολλήματα ξεκίνησαν όταν έκανε HDR+ parameters από Super High κάτι άλλο. Εσένα πχ. δουλεύει σωστά αν το βάλεις High ή Medium ή αρχίζει να κολλάει;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Στα 11.9mpixel??? Γιατι? Μήπως παίζει ρόλο?
Τωρα δεν ανοιγει καθολου η εφαρμογή.. -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Στα 11.9mpixel??? Γιατι? Μήπως παίζει ρόλο?
όλες οι δοκιμές μου με τη Gcam γίνανε σε 15.9 mp (4:3 αναλογία) μετά από παρότρυνση του δάσκαλου Αντρέα
Αλλά γιατί να το βάλω πιό ψηλά? δε θα τις εκτυπώσω σε banner μεγάλο και τις κοιτάω από κινητό που και 8.3 mpixel να το έχω το ίδιο αποτέλεσμα θα δώ.
Ο/H fog έγραψε:
@alvin1983 Αν κατάλαβα καλά τα κολλήματα ξεκίνησαν όταν έκανε HDR+ parameters από Super High κάτι άλλο. Εσένα πχ. δουλεύει σωστά αν το βάλεις High ή Medium ή αρχίζει να κολλάει;
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
GC_3.2.045_final_3.4_kenzo.apk
ενώ η mgc MGC_3.2.045_FINAL_3.0.apk
μού κάνει κόλπα από τότε που το Kenzo πήρε Global source rom δική μας (χρονικά βέβαια έπεσε με τη νέα αλλαγή των sources οπίτε μπορεί να μην είναι αυτό) εμένα απλά τη κρατάω γιατί με αυτή έκανα τα τεστ (απλά πρέπει να τη κλείνω 2 φορές και τη 3η μπορώ να τραβήξω φώτο)Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Κανοντας μια επανεκκίνηση ξεκίνησε να δουλέυει κανονικά... Αλλάζοντας παλι την ρύθμιση του hdr+ και βάζοντας το στο high ολα καλα...
Μόλις το πήγα super high άρχισαν τα όργανα.... Αφήνω τις ρυθμίσεις όπως τις εχουν οι Ρώσοι και βλέπουμε....
Θενκς του εβριμπαρι... -
Ο/H manousakas έγραψε:
Κανοντας μια επανεκκίνηση ξεκίνησε να δουλέυει κανονικά... Αλλάζοντας παλι την ρύθμιση του hdr+ και βάζοντας το στο high ολα καλα...
Μόλις το πήγα super high άρχισαν τα όργανα.... Αφήνω τις ρυθμίσεις όπως τις εχουν οι Ρώσοι και βλέπουμε....
Θενκς του εβριμπαρι...
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Θα το δοκιμάσω...Αλλα καλύτερα να δουλεύει απροβληματιστα και ας ειναι λιγο πιο χαμηλής ποιότητας οι φωτο... Γιατί ειμαι σίγουρος οτι θα κρασαρει την ωρα που θα στηθεί το μοντέλο......
-
Ο/H alvin1983 έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
ενώ η mgc MGC_3.2.045_FINAL_3.0.apk
μού κάνει κόλπα από τότε που το Kenzo πήρε Global source rom δική μας (χρονικά βέβαια έπεσε με τη νέα αλλαγή των sources οπίτε μπορεί να μην είναι αυτό) εμένα απλά τη κρατάω γιατί με αυτή έκανα τα τεστ (απλά πρέπει να τη κλείνω 2 φορές και τη 3η μπορώ να τραβήξω φώτο)
Δοκιμασατε παιδιά αυτή που πρότεινα πριν κάνα 2 σελίδες; Θεωρητικά πρέπει να σας δουλεύει καλύτερα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα