Καλησπερα παιδια. μετα απο παρα πολυ καιρο θα χρησιμοποιησω παλι το Κενζο μου. Επρεπε να χρησιμοποιω το κινητο της δουλειας. Εχω μεινει αρκετα πισω στην XTRV AROMA 7.11.16. Τι λετε να κανω για να παω στην τελευταια?
Διαβασα αυτο ΠΡΟΣΟΧΗ : Αν είχατε βάλει παλαιότερες Version ARΩΜΑ ROM, [b]([/b]πριν από την XTRV-7.7.6) θα πρέπει
[b]να κάνετε οποσδήποτε [/b]Factory Resetπριν βάλετε την ARΩMA. στις οδηγιες του email και ειπα οτι δεν θα εχω καποιο προβλημα
Καλησπέρα παιδιά. Ξέρετε κανά μαγαζί καλλιθέα και περίχωρα που να αλλάζει μπαταρίες στο κινητό μας;
Έχει αρχίσει και τα παίζει και θέλω να την αλλάξω αλλά δεν πιάνουν τα χέρια μου για να την αλλάξω μόνος μου.
Έχει παρατηρήσει άλλος πρόβλημα με την νέα rom 9.5.3 stable όπως μπαταρία με το ζόρι μια ημέρα πια από 2 που είχα πριν, οι εφαρμογές αργούν χαρακτηριστικά να ανοίξουν και να φορτώσουν ή μόνο εγώ; Είχα την 9.2 stable. Έκανα εγκατάσταση με fr, έκανα και όλα τα wipes αλλά τίποτα. Να γυρίσω στην προηγούμενη ή να την ξαναπεράσω; έχετε να προτείνετε κάτι; ευχαριστώ.Επίσης μόλις είδα ότι δεν βλέπει την sd από την διαχείριση, ενώ από το twrp την βλέπει
με την τελευταία stable το παθαίνω και εγώ να μου κρατάει max 1 μέρα η μπαταρία + υπερθέρμανση μετά από μέτρια χρήση.
Εγώ γύρισα στην προηγούμενη 9.2 και ησύχασα πάντως. Πολύ καλύτερα σε μπαταρία και απόδοση.