Σήμερα, 2/8/18 μας δώσανε στο redmi note 3 pro MIUI 10 με αναβάθμιση 8.8.2 beta. Φοβερή αναβάθμιση με πολλά νέα features και bug fixes. Το γερό-Kenzo μας πήρε επιπλέον ζωή. Well done Xiaomi.
Επίσης, όπως φαίνεται στο screenshot το security level είναι το τελευταίο. Είχαμε κανένα δίμηνο να μας δώσει update στη beta η Xiaomi και μας τα έδωσε όλα σε ένα πολύ ωραίο πακετάκι. Και που λέτε συνάδελφοι, εκεί που έλεγα να παρατήσω το kenzo μου για το redmi note 5, λέω να του δώσω μια ευκαιρία ακόμη. Εξάλλου ποτέ δεν με πρόδωσε...
Πάμε ρε Xiaomάραααααααααα
Ερώτηση :: εχω το REDMI 3 PRO Έκδοση Android 5.1.1 LMY47V, Έκδοση mioui 8 by xiaomi-mioui.gr GTV 6.8.18/ Deneloper.
Θέλω να το κάνω αναβάθμιση σε MIOUI 10 Τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω ?
Ερώτηση :: εχω το REDMI 3 PRO Έκδοση Android 5.1.1 LMY47V, Έκδοση mioui 8 by xiaomi-mioui.gr GTV 6.8.18/ Deneloper.
Fastboot rom , mi flash , fastboot mode , γιατί έχεις πολύ παλιά ρομ lollipop, δες πρώτα εάν ο λογαριασμός σου mi διαθέτει δικαίωμα ξεκλειδώματος.
Ξεκλείδωμα εάν κλείδωσε, πέρασμα twrp και τέλος φλασάρισμα μέσα από αυτό xtrv dev miui10. Κράτησε backup γιατί θα τα χάσεις όλα με την καθαρή εγκατάσταση δηλαδή το mi flash και την fastboot rom.
Fastboot rom , mi flash , fastboot mode , γιατί έχεις πολύ παλιά ρομ lollipop, δες πρώτα εάν ο λογαριασμός σου mi διαθέτει δικαίωμα ξεκλειδώματος.
Ξεκλείδωμα εάν κλείδωσε, πέρασμα twrp και τέλος φλασάρισμα μέσα από αυτό xtrv dev miui10. Κράτησε backup γιατί θα τα χάσεις όλα με την καθαρή εγκατάσταση δηλαδή το mi flash και την fastboot rom.
Όπα τώρα με μπέρδεψες !!! ναι είναι ξεκλείδωτο υπάρχει πιθανότητα να κλειδώσει ? το twrp το έχω περασμένο, ολα τα άλλα από την αρχή δεν τα κατάλαβα
Υπάρχει πιθανότητα να κλειδώσει...
Καλό είναι όπως σου είπε ο Μανώλης να το καθαρίσεις σε fastboot mode με το miflash και κατόπιν να περάσεις εκ νέου twrp και την τελευταία rom για το kenzo.