Δε δινει 2Α τελος παντων απο οτι φαινεται.
Blitzwolf δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε.
Μπαταρια εχω αλλαξει και εβαλα μια που ειχε δοκιμαστει εδω μεσα απο ενα μαγαζι απο λαρισα που πρεπει να ειναι ιδια η πολυ κοντα στη μαμα.
Δε θυμαμαι να πω την αληθεια εαν το θεμα το ειχε και πριν αλλαξω μπαταρια,αλλα εχω την εντυπωση πως οχι.Παντως δεν εμφανιστηκε με το που αλλαξα μπαταρια αλλα κανα διμηνο τωρα.
Καλα πλακετα φορτισης δε παιζει να κατσω να αλλαξω,δε με ενοχλει και ιδιαιτερα που αργει.
Το πολυ να παω να τσιμπησω κανα Mi 8 SE που ζαχαρωνω (η αν βγει κανα αλλο με τον 710)
Το ξερω οτι ειναι φθηνη.
Απλα βαριεμαι να το ξυλωνω παλι (το χω ξυλωσει δεκαδες)
Θα το αφησω ως εχει και με το που βγει με Β20 το Μι8 SE ,θα το τσιμπησω να ξεμπερδευω.
Νομιζω μετα απο 2,5 χρονια δικαιουται να ξεκουραστει και αυτο.
Προχθές έβγαλα την τελευταία δεκάρα μπετα. Δεν μου άρεσε και γύρισα στην πρωτελευταια και μου χάθηκε η εφαρμογή του mifit. Πάω να την κάνω εγκατάσταση και μου λέει πως δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση. Πάω να την κατεβάσω από το play store. Δεν με αφήνει. Γνωρίζει κάποιος κάτι ή δεν γλιτώνω το clean install ;
Εχω ένα kenzo και 3 καλώδια xiaomi .
Μονο το ένα μπορεί να τροφοδοτήσει το τηλέφωνο με 1,7A.
Τα άλλα 2 δίνουν ως 1,1 μαξ οπότε πρώτα ξεκινάμε με έλεγχο φορτιστή και μετά πλακέτας.
Αν είναι να την αλλάξεις ψάξε να βρεις original έστω και μεταχειρισμενη γιατι αυτές που πουλάνε (ebay-ali κλπ) δεν έχουν
προστασία για ταχυφορτιστη.