Χθές με έναν φίλο, εγκαταστήσαμε την ελληνική στο Redmi Note 3 ΜΤΚ και όλα πήγαν καλά.
Όταν βρεθήκαμε λοιπόν ,αυτό όμως που παρατήρησα σε σχέση με το δικό μου είναι ότι η οθόνη του με το ίδιο θέμα , έχει πολύ καλύτερη απεικόνιση.Δηλαδή φαίνεται "πιο γυαλιστερή" ας πούμε αλλά και τα χρώματα είναι πιο έντονα.
Οι ρυθμίσεις μας οι ίδιες.
Τα tempered τα ίδια. Αφού έβγαλα και τελείως το tempered , μήπως και φταίεει αυτό, ακόμη και τότε η διαφορά είναι εμφανής.
Το δικό μου σαν να είναι ψιλοφιμέ σε σχέση με το δικό του.
Έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο?
σσ.Δεν φταίνε τα μάτια μου γιατί το είδε και αυτός
Μηπως ειναι καποια ρυθμιση οικονομιας μπαταριας που ριχνει τον φωτισμο της οθονης ή o αισθητηρας του sunlight display που κανει κολπα? Φανταζομαι τα εχετε ηδη κοιταξει αυτα απλα λεω...
@apodimos Μήπως η μια οθόνη φαίνεται λίγο πιο κίτρινο το λευκό της?Αυτο έχει παρατηρηθεί σε redmi note 2 και κατα πάσα πιθανότητα είναι η παρτίδα τις οθόνης.
You may think you can fly - but you better not try
Ρε παιδιά κάθε βδομάδα και κάτι καινούργιο. Σήμερα έβαλα ακουστικά για ραδιόφωνο. Αφού τα έβγαλα ο ήχος δεν αναπαραγεται και όταν αυξομειωνω την ένταση μου δείχνει οτι εχω ακουστικά
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το επαθα και εγώ αυτό με τα ακουστικά.
Επίσης συνάμα με αυτό μου σταμάτησε να δουλεύει ο αισθητήρας που αναβοσβηνει η οθόνη όταν πάμε/απομακρυνουμε το τηλ.από το αυτί μας.
Καλά ότι να ναι...τι γίνεται ρε γαμ@ το;