περασα miui 10 αλλα η συσκευη μου ειχε ασθενες wifi και εμφανιζε τρελο προβλημα με το playstore τοσο με wifi οσο και με δεδομενα. Επισης εμφανισε κωδικο σφαλματος 492 ή 495 οπου ολες οι μεθοδοι που βρηκα στη Google και στο διαδικτυο δεν λυσανε το προβλημα. Ξαναγυρισα σε 9.5.3.0 αλλα το προβλημα με τον κωδικο δεν λυθηκε. Εννοειται οτι ολες τις αλλαγες γινοταν FR και wipe τα γνωστα. Α, οταν δοκιμασα και 10 global εχασα τη twrp.
Έχω ένα REDMI Note 3 Pro (Kenzo) με εργοστασιακή Global Dev MIUI 10, το οποίο τώρα τελευταία, όταν πέσει κάπως η μπαταρία ενδέχεται ξαφνικά να σβήσει σαν να έχει εξαντληθεί εντελώς η μπαταρία πχ από το 20% και δεν ανάβει με τίποτα. Με το που το συνδέσω στο φορτιστή, χωρίς να το ανάψω, με το πού συνδέσω το καλώδιο εμφανίζει εντελώς άλλο ποσοστό πχ 50%, φορτίζει κανονικά και μετά ανοίγει κανονικά.
Τί πιστεύετε φταίει και τι θα πρέπει να κάνω;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
φαίνεται να θέλει "καλιμπράρισμα" η μπαταρία. ουσιαστικά πρόκειται για διαγραφή ενός αρχείου συστήματος που κρατά τα στατιστικά της μπαταρίας και που ξαναδημιουργείται. γίνεται και manual αν είσαι root αλλά δεν θυμάμαι την ονομασία του αρχείου. βάλε το παρακάτω, πάτα το κουμπί όταν φορτίσει στο 100% και μην φορτίσεις μέχρι να αδειάσει σχεδόν. την εφαρμογή βγάλτην καλύτερα μετά. details?id=com.nema.batterycalibration&showAllReviews=true
Το έκανα, δεν έχω δει καμία αισθητή βελτίωση στην απόδοση.
Θα βοηθούσε να άλλαζα μπαταρία λέτε, ή οι ρομ έχουν γίνει τόσο απαιτητικές που ξελιγώνουν τη μπαταρία;
Το έκανα, δεν έχω δει καμία αισθητή βελτίωση στην απόδοση.Θα βοηθούσε να άλλαζα μπαταρία λέτε, ή οι ρομ έχουν γίνει τόσο απαιτητικές που ξελιγώνουν τη μπαταρία;
το καλιμπράρισμα της μπαταρίας δεν βελτιώνει την απόδοσή της,
διορθώνει λάθη στην ένδειξη (ποσοστό),που οφείλονται στο αρχείο στατιστικών και μπορεί να προκαλέσουν πχ κλείσιμο από το 20% και άλλα.
πόσο χρόνο οθόνης βγάζεις? (ρυθμίσεις/μπαταρία/...)
Το έκανα, δεν έχω δει καμία αισθητή βελτίωση στην απόδοση.Θα βοηθούσε να άλλαζα μπαταρία λέτε, ή οι ρομ έχουν γίνει τόσο απαιτητικές που ξελιγώνουν τη μπαταρία;
το καλιμπράρισμα της μπαταρίας δεν βελτιώνει την απόδοσή της,
διορθώνει λάθη στην ένδειξη (ποσοστό),που οφείλονται στο αρχείο στατιστικών και μπορεί να προκαλέσουν πχ κλείσιμο από το 20% και άλλα.
πόσο χρόνο οθόνης βγάζεις? (ρυθμίσεις/μπαταρία/...)
Μέχρι που η μπαταρία έφτασε περίπου στο 25%, η οθόνη είχε γράψει 2,5 ώρες. Πώς το βλέπετε σαν επίδοση;
Θα βελτιωθεί καθόλου λέτε αλλάζοντας μπαταρία;
Οταν εγώ φώναζα να μην τα αφηνετε να πέφτουν κάτω από 15% με λέγατε ψυχαναγκαστικό... Ε το κενζο μου χαίρει άκρας υγείας στα χέρια της μαμακας μου με 5.5-6 ώρες sot....
Μπαηδεγεη εννοείται με αλλαγή μπαταρίας θα έχεις νέο τηλέφωνο...
Ενα πράγμα χρειάζεσαι από εργαλεία... Μακρύ νυχακι στο μικρό δάχτυλο... Ναι αυτό που ξύνεις το αυτί ...
Εύκολη διαδικασία από την δεύτερη φορά και μετά... Πλέον ανοιγω το καπάκι του κενζο όταν βαριέμαι για αντιστρες