@xnikos αν στη μπροστά κάμερα βάλεις hdr και τραβάς φώτο θα σου βγάλει πράσινο Γιατί δεν υποστηρίζει hdr. Μόνο η πίσω τραβάει με hdr. Έτσι το δούλευα εγώ.
@xnikos αν στη μπροστά κάμερα βάλεις hdr και τραβάς φώτο θα σου βγάλει πράσινο Γιατί δεν υποστηρίζει hdr. Μόνο η πίσω τραβάει με hdr. Έτσι το δούλευα εγώ.
φυσικά, μόνο που δεν βρήκα πουθενά ξεχωριστή ρύθμιση για την μπροστά κάμερα ενώ στο MGC_3.2.045_FINAL_3.0
υπάρχει.
στο MGC_3.2.045_FINAL_3.4 τι ρυθμίσεις έχεις? ό,τι και να δοκίμασα δεν ανοίγει την κάμερα...
Κάπου τις είχα γράψει τις ρυθμίσεις μήνες πριν Γιατί Τώρα το έχω σαν δεύτερη συσκευή και δε το χρησιμοποιώ πολύ.
Το καλύτερο είναι αυτό που έβαλα και γράφει kenzo. Είναι σεταρισμενο έτοιμο.
Απλά μόνο αυτό με το hdr στη μπροστά κάμερα είναι το θέμα. Το απενεργοποιείς και μετά το ενεργοποιείς στη πίσω.
Ασε αυτή που έχεις και δουλεύει καλύτερα.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΒΑΡΟ : όταν παίρνω τηλέφωνο η οθόνη σβήνει και δεν ανοίγει ξανά για να ανοίξει η πρέπει να κλείσει το τηλέφωνο ο άλλος η να βγάλω την κάρτα sim ώστε να διακοπή η σύνδεση. σε κλήση με τηλεφωνητή δεν μπορώ να κάνω τίποτα δεν υπακούει η οθόνη. φοράω την miui 10 GLOBAL 8.11.15 beta με android 6.0.1 MMB29M
Πας κλήσεις, πατάς το Ξ (μενού)
Incoming call settings, proximity sensor.
Κλεοστο Κάνε μια επανεκκίνηση και δοκίμασε να κάνεις κλήση.
Δε θα σβήνει η οθόνη καθόλου. Δοκίμασε να τον ξανανοίξεις μετά μαι δοκίμασε κλήση πάλι.
Πας κλήσεις, πατάς το Ξ (μενού)
Incoming call settings, proximity sensor.
Κλεοστο Κάνε μια επανεκκίνηση και δοκίμασε να κάνεις κλήση.
Δε θα σβήνει η οθόνη καθόλου. Δοκίμασε να τον ξανανοίξεις μετά μαι δοκίμασε κλήση πάλι.