Εγώ την έχω περίπου 2 εβδομάδες τώρα και πηγαίνει πολύ καλά. Και από θέμα ταχύτητας αλλά και μπαταρίας. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν δουλεύουν οι διπλοτυπες εφαρμογές.
και εγώ 2 βδομάδες την έχω. Από την αρχή είχε ένα ελαφρύ λαγκ αλλα στη βδομάδα αρχισε τα κουλά. Να παγώνει εντελως, να κλεινει apps την ωρα που τα δουλεύω και να μην κάνει refresh για push mail και rss. Με μπαταρία δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλα ακόμα και όταν δουλευει το τηλεφωνο, τα κανει όλα πιο αργα. Όταν το πιανουν τα ψυχολογικά του, μονο με επανεκίνηση στρωνει….
Τι να πω....να δοκιμάσω να ξανακανω φλασαρισμα μπας και κατι εκατσε λάθος?
Φίλε μου τα ίδια κάνει και εμένα αυτή την εβδομάδα με την ίδια ρομ.Λαγκαρει μερικές φορές και ειδικά μόλις κάνω εκκαθάριση προσωρινής μνήμης! Σκέφτομαι μήπως το κάνει από update κάποιας εφαρμογής πχ messenger
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μετά από 2 1/2 χρόνια καιρός ήταν να αποχωριστώ και εγώ το Redmi Note 3 pro μου. Όλο αυτό τον καιρό με υπηρέτησε πιστά χωρίς προβλήματα.
Τώρα πλέον κάτοχος του Redmi Note 5/pro όπως και όλη η οικογένεια με δύο Redmi Note 5/pro και ένα Redmi 5A.
Ευχαριστώ την κοινότητα όλα αυτά τα χρόνια για κάθε βοήθεια χρειάστηκαμε και λύσαμε τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί.
Μιά φορά Xiaomi πάντα Xiaomi.
Alea Jacta Est Redmi Note 11S Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)