Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις.
      Δε με πολυενδιαφέρει το Ελληνικό UI σ'αυτό το στάδιο. Όπως είπα, φοβάμαι το DOA ή μικροπροβλήματα των πρώτων ημερών, και επειδή τώρα έρχεται εξεταστική δε θα έχω πολύ χρόνο να ασχολούμαι με flashαρίσματα πολλά, θα ήθελα να μείνω σε κάτι Official/Locked μέχρι να έχω χρόνο για επίλυση προβλημάτων. Το καλοκαιράκι έχω σκοπό να του αλλάξω τα μάτια :)
    • Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

@piniata7
      Το εμβασμα στην revolut πότε το έκανες ? Αν θες το ακυρωνεις γιατι το vickmall δεχεται κανονικά ελληνικές κάρτες μέσω paypal. Εμενα τράβηξε κατευθείαν απο Πειραιώς (συνδεδεμενη) χωρις κόλπα στο balance. Το λέω μονο και μονο για να μην περιμένεις να εκτελεστεί το εμβασμα και χάνεις χρόνο.
    • Ο/H geomos έγραψε:

@piniata7
      Το εμβασμα στην revolut πότε το έκανες ? Αν θες το ακυρωνεις γιατι το vickmall δεχεται κανονικά ελληνικές κάρτες μέσω paypal. Εμενα τράβηξε κατευθείαν απο Πειραιώς (συνδεδεμενη) χωρις κόλπα στο balance. Το λέω μονο και μονο για να μην περιμένεις να εκτελεστεί το εμβασμα και χάνεις χρόνο.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση, αλλά δυστυχώς είχα ήδη μεγάλο balance στην Revolut, και έστειλα τα υπόλοιπα να συμπληρώσω τα 260$ που θέλω για το RMN3P. Πιστεύω Τρίτη βράδυ να φτάσουν τα χρήματα.
    • Διαφήμιση
    • Του vickmall το EU Warehouse βρίσκετε στην Ελλάδα γιαυτό κάνει 1-2 μέρες να το παραλάβεις και πολύ πιθανόν να έχει paypal με λογαριασμό συνδεδεμένο σε Ελληνική τράπεζα και γιαυτό γίνεται να αγοράσεις με paypal αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορείς και πληρώνεις εάν βρίσκετε εξωτερικό. Αλλά γενικός όπως και να έχει στηρίζουμε Revolut :thumbsup: !
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • @piniata7
      Ναι πλεον ειναι ταχυτατο και εμενα σχεδον 1,5 εργασιμη θελει να εμφανιστει το εμβασμα στο revolut.Αν δεν προλαβεις στοκ,που δεν νομιζω,εχε στο νου σου και το minideal ,εχει και αυτο ελληνικη αποθηκη, ιδιες τιμες με το vickmall και κραταει σχεδον παντα στοκ.Το μεγαλο του αρνητικο ειναι οτι στελνει μονο με την πειραγμενη multilanguage rom,ακομα και να ζητησεις official stable η dev δεν αναλαμβανει να στη περασει.
    • @geomos Ναι, το βράδυ της δεύτερης εργάσιμης μπαίνουν τα χρήματα 99%. Ειδικά αν κάνω Π/Σ/Κ, Τρίτη βράδυ μπαίνουν πάντα. Πρώτη επιλογή μου είναι το Vickmall, αν δεν έχει απόθεμα Minideal όπως αναφέρεις.
      Μακάρι να έχει το Vickmall, γιατί ψήθηκα ήδη για Official Dev&Unlock&Flash νέα ROM. Δε θέλω και πολύ.. έχω και το Lumia 640 για Backup, και μετά από τόσο καιρό μακριά από Android μου μπήκε ήδη το μικρόβιο του πειράγματος. Δε μ'αρέσει να δουλεύουν όλα ρολόι, θέλω νέα features & bugs με κάθε update :D :D

EDIT: Αποφάσισα να πάρω με Official Dev. Για να τα έχω μαζεμένα:
      Με το που έρθει η συσκευή τσεκάρω αν είναι κλειδωμένος ο BL, με αυτόν τον οδηγό -> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
      Αφού βεβαιωθώ ότι είναι κλειδωμένος, τον κάνω unlock με αυτόν τον οδηγό -> Ξεκλείδωμα του Bootloader.
      Στη συνέχεια, flashάρω την Ελληνική Stable ROM ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό -> Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)
      Τα update στη συνέχεια θα γίνονται, εκτός αν κάποιο update αναφέρει αλλιώς, ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό -> Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Stable και από Dev->Dev
      Ξεχνάω κάτι;
    • Κατά πάραδοξο τρόπο βλέπω μεγάλη βελτίωση στην καινούργια china stable 7.3.2.0 σε ότι αφορά κάμερα (video, foto) και διαχείριση μνήμης. Καλά νέα μέχρι να έρθει το unlock για download της δικιας μας rom. Αυτό δείχνει ότι κάτι κάνουν εκεί στην Κίνα..
    • Διαφήμιση
    • Φτιάξε μας την μέρααα .. έλαααα. :grin: :grin:

• Μια ερωτηση παιδια!οταν με περνουν τηλ η οθονη ειναι σβηστη και πρεπει να πατησω το power button για να δω ποιος με καλει!υπαρχει καμια ρυθμιση να το αλλαξω?Ψαχνω αλλα δεν βρισκω κατι...ειμαι με την china dev!
    • Καλησπέρα

Σχετικά με τα ακουστικά , δοκιμασα με αυτά που έχουν 3 εγκοπές.

Αρχίζει το τραγούδι , πατάς stop στο τραγούδι,βγάζεις τα ακουστικά . Δεν ακούγεται τίποτα.

Τα ξαναβάζεις , ανοίγει notification "Ρυθμίσεις ακουστικών" .

Τα βγάζεις και τα ξαναβάζεις καμιά 5-6 φορές και τσουπ ! ακούγεται για 2 δευτερόλεπτα το τραγούδι απο τα ηχεία και κλείνει με fade out.

Την ίδια διαδικασία την έκανα 2-3 φορές αλλά δεν το κάνει στάνταρ σε κάποια δεδομένη στιγμή.Μπορεί να βάζεις και να βγάζεις καμιά 5-6 φορές για να το κάνει.

Όσον αφορά το 4g έχω δοκιμάσει σε αρκετά σημεία για να δώ με πόσο κατεβάζει (για Θεσσαλονίκη μιλάμε) και δύσκολα έχω βρεί πάνω απο 22-25Mbit.

Στο carrefour Μακεδονία στο Parking μου έχει δώσει το καλύτερο μέχρι σήμερα.( Τον άλλο μήνα ξανά τεστ γιατί ξεπέρασα τα data στο συμβόλαιο)

Δοκίμασα σήμερα να δώ πόσο θα δώσει με 4g στην sim1 και πόσο με 4g στην sim 2.

Επισυνάπτω φωτογραφία:

To πρώτο απο πάνω, είναι με την sim2

Το δεύτερο με sim1 στο ίδιο σημείο, πρίν απο 1 λεπτό.

*Και οι 2 sim Vodafone

Τα άλλα είναι απο το VDSL σπίτι, το οποίο ενώ στο LAN δίνει 46Mbit στο κινητό πάει μέχρι εκεί. (Το έχω δοκιμάσει και με άλλα 4-5 κινητά και παίζει στα ίδια επίπεδα)
      Images
      • 4g.jpg

187,97 kB, 1.080×1.920, viewed 128 times
    • Δοκίμασε να γυρίσεις το WiFi σε 5Ghz μήπως δώσει παραπάνω, γιατί έχουν αναφέρει στο αγγλικό φόρουμ πρόβλημα του WiFi στα 5Ghz με αποτέλεσμα ενώ είναι στο αυτόματο το κινητό να παραμένει στα 2.4Ghz και να μην παίρνει 5 εφόσον το ρουτερ τα υποστηρίζει(στην αναφορά του bug αναφέρουν πως οπότε γυρίζει στα 5Ghz manual τρώει συνεχόμενα disconnect) . Κάνε ένα κόπο αν μπορείς και ποσταρε ένα screenshot αν αλλάξει κάτι.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Εγω ψαχνοντας ακομα να βρω λυση στο κλασσικο προβλημα με το 4G στην SIM1 κατεβασα την 7.3.2.0 beta απο το link που εδω ο @Souits μερικα post πιο πριν και εκανα flash manually ΜΟΝΟ
      το baseband της (-8976-GEN_PACK-1.54366.1.54508.1) .

To προβλημα μου δυστυχως δεν λυθηκε αλλα παρατηρησα κατι αλλο. Οσο ειχα προεπιλεγμενα τα Data στην SIM1 (αυτη που δεν πιανει 4G) το σημα ηταν 1-2 γραμμες με το ζορι. Με το που γυρνουσα τα data προεπιλεγμενα στην SIM2 ηταν παλι full σημα (στο ιδιο σημειο, στο στην θεση στο pc που καθομαι παντα και πιανω full σημα και στις 2 καρτες συνηθως).

Η SIM2 δεν αλλαζε σε καμια απο τις 2 περιπτωσεις. Μπορει να το τσεκαρει αυτο καποιος που την εχει βαλει ηδη και δουλευει dual sim το κινητο?