Προτείνω όσοι αναφέρεται μετρήσεις/παρατηρήσεις/ενεργειες σχετικά με το θέμα που παρουσιάζεται με το 4G να αναφέρεται και ποια baseband έχει η rom σας μπας και βγάλουμε άκρη. Ευχαριστώ
στο autostart το έχεις βάλει; επίσης τσέκαρε και τις επιλογές στο notification settings
ευχαριστώ για την απάντηση dwarf , το έχω στο autostart , έχω δώσει και όλα τα δικαιώματα. στις ρυθμίσεις τις εφαρμογής δυστυχώς δεν έχει κάποια επιλογή για το ποσα μηνύματα θα σου βγάζει.
Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τη σημερινή stable που βγήκε για τη συσκευή μας (ελπίζοντας να μην είμαι off-topic), υπάρχει κάπου να δούμε το changelog απο την προηγούμενη ρομ,σε αυτή;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τη σημερινή stable που βγήκε για τη συσκευή μας (ελπίζοντας να μην είμαι off-topic), υπάρχει κάπου να δούμε το changelog απο την προηγούμενη ρομ,σε αυτή;
Στην 7.2.3.0 βάλανε 2-3 πραγματα μονο. Αναλυτικά:
1) New - Take photos using fingerprint scanner (04-25)
2) Optimization - IR stability (04-28)
3) Fix - Issues with incoming calls in some cases (04-25)
Να σου πω την αλήθεια δεν πολυ κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς, ελπίζω με αυτά που αναφέρω να σε βοήθησα. Τέλος, θα βρεις τα changelogs απο την 7.3.2.0 στην προηγούμενη σελίδα αυτού του post.
@Applesnk
Για εμενα ειναι γνωστο το θεμα μιας και το εχω απο την πρωτη στιγμη και δεν εχω βρει λυση, οσο κι αν το εχω ψαξει και οσο και αν εχω δοκιμασει...
Εχω ανοιξει και αντιστοιχο θεμα εδω με το τι εχω τσεκαρει και τα αναλογα reports στο αγγλικο official site (που δεν εχουν βρει ξεκαθαρη λυση...)
@Bodai
Στο θεμα πιο πανω εχω αναγραψει ολα τα διαφορετικα baseband που δοκιμασα (και δεν δουλεψε κανενα...)
Εχεις βαλει κανεις την Ελληνικη 7.2.5.0 ? εχει τιποτα θεματα ??? γιατι και για την Official Global και Chinese εκδοση της δεν διαβασα και τα καλυτερα στο αγγλικo φορουμ.
Ναι το ξέρω @Project_P αλλά βγαίνουν μέλη και λένε οτι δεν έχουν κανενα πρόβλημα (όχι ότι είναι αφύσικο φαινόμενο) αλλά κάποια στιγμή πρέπει να βγάλουμε κάποια ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με το θέμα αυτό ..
Εγώ που δεν έχω πρόβλημα με το 4G στην sim 1 έχω το εξής baseband version -8976_Gen_pack-1.5019.0.1.52440.1
Γιατί έχω συνέχεια notification από το voice search και μου σπάει τα νεύρα? Το έχω απενεργοποίησει από το μενού
Google settings->search & now->voice->OK Google detection αλλά εξακολουθεί να βγάζει έναν άσσο πάνω δεξιά από το εικονιδιο
Ακομα δεν μπορω ουτε εγω, ουτε κανεις αλλος να προσδιορισουν σε ποιες συσκευες το κανει....
Υπαρχουν διαφοροι ανα τον κοσμο που εχουν το προβλημα και εχουν δοκιμασει διαφορες ROM, εχουν παρει απο αλλους resellers τις συσκευες και με διαφορες ρυθμισεις και δοκιμες και εχουν το προβλημα. Και συμφωνα με τα confirm στο αγγλικo forum ειναι αρκετα αυτα τα ατομα.
Απο την αλλη οι περισσοτεροι δεν αντιμετωπιζουν αυτο το θεμα, το οποιο απο οτι εχω δει η το εχεις ή δεν το εχεις (δεν εχει παρουσιαστει σε κανεναν μετα, τουλαχιστον οχι σε κατοχους που ειχαν απο την αρχη την original rom).
@tkvkp
Εδω μαλλον παιζει απλα θεμα με την περιοχη παρα με τις συσκευες...
Σήμερα έβαλα και δεύτερη sim της wind. Η πρώτη είναι Vodafone. Στην δεύτερη λοιπόν sim δεν μου βγάζει καν την επιλογή τύπου δικτύου, όπως βγάζει στην πρώτη
@hoyas από τις ρυθμίσεις πας διαχείριση σιμ / τέρμα κάτω έχει να επιλέξεις κλήση και ιντερνετ.
Όποια κάρτα έχεις στην επιλογή ίντερνετ, σε εκείνη μόνο μπορείς να επιλέξεις τον τύπο δικτυου.