Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H DrSaG έγραψε:

@tsine
      Ναι αυτό εννοώ!

Μία ερώτηση σε όσους έχουν περάσει την 7.3.2.0 Global stable.
      Ανοίγω το WiFi και ενώ συνδέεται μου βγάζει μήνυμα να κάνω Switch Internet Connection και μετά Test Network. Ξέρει κανείς γιατί το κάνει αυτό πλέον; Υπάρχει τρόπος να κλείσω αυτό το pop up message?

Edit: Τώρα μόλις έκλεισα και ξανά άνοιξα το WiFi και μετά από 3 disconnects έκανε επανεκκίνηση το κινητό και πήρε 2 λεπτά να ανοίξει. Είχε κολλήσει στα σύμβολα τα έγχρωμα του Android στην αρχή του Boot. What the fuck?

Γνώμη μου: μην περάσετε την 7.3.2.0 ακόμα και ας έρθει ΟΤΑ. Κάτι παίζει παίδες. Πρωτη φορά κάνει επανεκκίνηση χωρίς λόγο.
      Μπαταρία και Ram πάντως είναι πολύ καλύτερα από την 7.2.5.0

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Κανένα πρόβλημα do far 1.5 μέρα με 7.3.2.0... Παιδιά μέχρι να έχω και εγώ νεώτερα μην την περάσετε... Θα σας ενημερώσω... Το μόνο πρόβλημα για μένα είναι ότι δεν διωρθωσαν την κάμερα αισθητά... Στο δικό μου μάτι τουλάχιστον... Για τυχόν αλλά bugs we will wait να σας ενημερώσω

• Καλησπέρα και εδώ...
      Τελικά ζήλεψα το κινητό της γυναίκας και πήρα και για μένα (Redmi note 3 Pro).
      Το οποίο φυσικά και ήρθε με "πειραγμένη" ΡΟΜ, όπως και της γυναίκας μου. Τα φλάσαρα και τα 2 με Global Stable, περάσαμε και την αναβάθμιση που βγήκε χθες ( 7.3.2.0 ) και με τη βοήθεια του MoreLangs πέρασα και ελληνικά σε εμένα.
      Μερικά προβληματάκια που παρατήρησα με την οφισιαλ ΡΟΜ.
      α) Και στα 2 κινητά, κάπου κάπου παρουσιάζεται πρόβλημα με το youtube. Όταν παρακολουθούμε βίντεο σε landscape, αρκετές φορές , με την περιστροφή του κινητού στην αρχική θέση, η οθόνη παραμένει landscape. Ο μόνος τρόπος που την επαναφέρει είναι να τραβήξω κάτω την μπάρα και απλά επιλέγω και απο-επιλέγω το screen rotation. Αν και δεν είναι κάτι σοβαρό, ομολογώ ότι με εκνευρίζει αυτό το πραγματάκι.
      β) Είχαμε πρόβλημα με notifications, αλλά με τον οδηγό που πόσταρε κάπου ο @lallasgr , όλα οκ (Θεός για όλους τους οδηγούς του)

Βρήκε κανείς λύση γα το πρόβλημα με το Screen Rotate?
    • Διαφήμιση
    • εμένα δεν έχει παρουσιαστεί

ενώ όλα πάνε μπάλα το wifi με αποσυνδέει μόνο του. σχετικά συχνα
    • Αυτό με το Rotate το είχα από την ώρα που πήρα το κινητό στο Facebook (το είχα αναφέρει σε παλιότερα posts) και τώρα που το είπες το δοκίμασα και στο YouTube. Μου το κάνει και εκεί. Το είχα κάνει τότε report στο App της Miui αλλά έχει περάσει κανένας μήνας χωρίς αποτέλεσμα.
      Υπάρχει τρόπος να κάνω downgrade στην 7.2.5.0 ή απλά ξανά φλασαρω την ρομ?

• Ο/H DrSaG έγραψε:

Αυτό με το Rotate το είχα από την ώρα που πήρα το κινητό στο Facebook (το είχα αναφέρει σε παλιότερα posts) και τώρα που το είπες το δοκίμασα και στο YouTube. Μου το κάνει και εκεί.
      Φαντάζομαι ότι μιλάτε όταν ανοίγετε το youtube απο τον browser το κάνει αυτό.Γιατί στην εφαρμογή youtube παίζει καλά
    • Ο/H apodimos έγραψε:

Ο/H DrSaG έγραψε:

Αυτό με το Rotate το είχα από την ώρα που πήρα το κινητό στο Facebook (το είχα αναφέρει σε παλιότερα posts) και τώρα που το είπες το δοκίμασα και στο YouTube. Μου το κάνει και εκεί.
      Φαντάζομαι ότι μιλάτε όταν ανοίγετε το youtube απο τον browser το κάνει αυτό.Γιατί στην εφαρμογή youtube παίζει καλά
      Για την εφαρμογη μιλάμε όχι για browser.
    • Διαφήμιση
    • Πάντως παιδιά σχετικά με το rotate υπάρχει περίπτωση να φταίει και το γυροσκόπιο του τηλεφώνου εμένα σε κάποιο παιχνίδι που παιζω και χρειάζεται το γυροσκόπιο δουλεύει μία φορά στις πέντε και μου το κάνει με διαφορετικές ρομ

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Το ίδιο και σε μένα. Τώρα που το λες το συνειδητοποιω. Στο traffic rider κολλάει και δεν στρίβει το τιμόνι. Το κάνει νομίζω μόνο με την ελληνική

• Εμένα το έκανε και σε global dev και Chinese dev και τώρα στην ελληνική στο mi4 το παιχνίδι παίζει μία χαρά

• @DrSaG στην 7.3 που είσαι, μπορείς να μου πεις οταν τερματίζεις εσύ ή ο συνομιλητής σου μια κλήση και είσαι με hands free ή με bt αν η οθόνη ανοίγει ή παραμένει μαύρη;
      Όχι όταν μιλάς με το τηλέφωνο στο αυτί, γιατί εκεί η οθόνη ανοίγει λόγω proximity sensor.
    • Διαφήμιση
    • @giasoy
      Παραμένει μαύρη. Το ίδιο γίνεται κάποιες φορές και χωρίς Hands free, η οθόνη παραμένει μαύρη και δεν ανοίγει αν δεν το ξεκλειδωσω