Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Είχα το κουράγιο να διαβάσω ΟΛΟ το θέμα από τη 1η σελίδα.
      Άρα,άκυρο οι 100-150 ερωτήσεις που θα έγραφα!
      Είμαι και ψιλοενημερωμένος από το myphone....
      Κι όλα αυτά γιατί ενδιαφέρεται η αδερφή μου για το εν λόγω κινητό και βάζει εμένα να ρωτάω(ρωτώ:συννηρημένο...)!
      Έστειλα ενα μνμ στο Vickmall μήπως και περάσουν απ'ευθείας τη Global και περιμένω απάντηση,αλλιώς.....θα δικαιολογήσω το παρατσούκλι "ο μαστροχαλαστής"!
      Υ.Γ. Lenovo A806 έχω εγώ....!
    • Ο/H immortal207 έγραψε:

Κι όλα αυτά γιατί ενδιαφέρεται η αδερφή μου
      Φαντάσου να σου φέρει και κανένα Γαμπρό :lol:
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • Επίσημα πλέον κι εγώ κάτοχος του Redmi Note 3 PRO (32GB) μετά το Nexus 4 το οποίο μου έκλεψαν πρόσφατα.
      Παραγγελία 9/3 από EU Minideal, αποστολή 11/3 από Αιγάλεω, παραλαβή 15/3. Έτυχα σε Σ/Κ - καθαρά Δευτέρα οπότε στην ουσία μου ήρθε τη 2η εργάσιμη μέρα.

Είχα ξενερώσει όταν έμαθα ότι θα φοράει τη Multilanguage. Όταν άνοιξα το δέμα και το είδα σφραγισμένο στη ζελατίνα του, ήλπιζα να είχε την Original για να του περνάω τα updates, αλλά δεν.
      Έτοιμο στα Ελληνικά με play store, κλπ και ούτε ίχνος κινεζιάς.

Έχω πάθει μια μικρή πλάκα με το τηλέφωνο, τρέχει σφαίρα και δε μου έχει εμφανίσει τίποτα περίεργο προς το παρόν, εκτός από μία επανεκκίνηση που έκανε.
      Το έχω κάνει πλήρη φόρτιση και είμαι στο 25% με 6 ώρες οθόνη, απίστευτη μπαταρία.

Επίσης έπαθα πλάκα με τον ήχο του, από τις καλύτερες πηγές που έχω ακούσει τόσο σε ένταση όσο και σε λεπτομέρεια στα ακουστικά.

Είχα σκοπό να του περάσω Official/Global άμεσα, αλλά έτσι όπως βλέπω ότι δουλεύει μια χαρά τώρα, νομίζω ότι μπορεί να περιμένει λίγο!

Θα ανέβει σύντομα unboxing και συγκριτικό video με το αντίστοιχο Redmi Note 3 με τον Mediatek επεξεργαστή.
      Images
      • 12528649_1050294225036008_751653082_o.jpg

30,54 kB, 450×800, viewed 120 times
    • απο χθες έχω και γω το redmi note 3 pro αλλά δεν σας κρύβω ότι έχω απογοητευτεί. Το πήρα από alliexpress με ελληνικό μενού και playstore. Όταν το άνοιξα για πρώτη φορά πήγα στα βίντεο να δω λίγο οθόνη, αλλά δεν μου άνοιγε τπτ. Κάνω reboot τα ίδια βάζω μέσα την sd τα ίδια ,μόλις έβαλα την σιμ wind και μετά από reboot όλα κανονικά. Έτσι νόμιζα ώσπου ξαφνικά ανακάλυψα ότι μετά από κάποιες φωτογραφίες και βίντεο που τράβηξα ή φωτ.μηχανή μου βγάζει μήνυμα και δεν λειτουργεί.μετά από επανεκκίνηση στρώνει αλλά τι να το κανεις δεν μου το έκανε μόνο μια φορά.μετά από αυτά έχω ξενερωσει...αν μπορεί κάποιος ας μου πει τι συμβαίνει έτσι είναι σε όλους ? Τι να κάνω?
    • Ο/H Kaptain έγραψε:

απο χθες έχω και γω το redmi note 3 pro αλλά δεν σας κρύβω ότι έχω απογοητευτεί. Το πήρα από alliexpress με ελληνικό μενού και playstore. Όταν το άνοιξα για πρώτη φορά πήγα στα βίντεο να δω λίγο οθόνη, αλλά δεν μου άνοιγε τπτ. Κάνω reboot τα ίδια βάζω μέσα την sd τα ίδια ,μόλις έβαλα την σιμ wind και μετά από reboot όλα κανονικά. Έτσι νόμιζα ώσπου ξαφνικά ανακάλυψα ότι μετά από κάποιες φωτογραφίες και βίντεο που τράβηξα ή φωτ.μηχανή μου βγάζει μήνυμα και δεν λειτουργεί.μετά από επανεκκίνηση στρώνει αλλά τι να το κανεις δεν μου το έκανε μόνο μια φορά.μετά από αυτά έχω ξενερωσει...αν μπορεί κάποιος ας μου πει τι συμβαίνει έτσι είναι σε όλους ? Τι να κάνω?
      Ποια έκδοση της ROM έχεις; Μπορείς να βάλεις φωτο για να συγκρίνουμε με αυτή που ανέβασα εγώ;
      Τουλάχιστον από χθες που το δοκίμασα, δε μου έβγαλε κάτι τέτοιο με τη ROM από Minideal.
    • Διαφήμιση
    • Οταν το πρωτοπαιρνετε μη ξενερωνετε με προβληματα λειτουργικου.
      99% ειναι απο τις πειραγμενες ρομ.
      Ασχολειστε 15 λεπτα και περνατε μια official και μετα παει σφαιρα το κινητο.
      Πραγματικα εαν μπορουσα να ειχα ota και ροοτ στην official θα την αφηνα μιας και ηταν μια χαρα πληρης.
    • Θέλει δηλαδή να βάλω άλλη ρομ? Και θα έχουμε ελληνικά με την official? Και κάτι ακόμη όταν το συνδεω στο pc στην πρώτη επιλογή δεν συνδέεται το από συνδέει ,παρά μόνο στην δεύτερη που λέει ότι χρησημοποιεί το πρόγραμμα της φωτογραφικής μηχανής ( κάτι τέτοιο) αλλά με αυτήν την σύνδεση δεν βλέπει την sd μου . σε γενικές γραμμές το τηλέφωνο είναι για επιστροφή ? Ή θα βγάλω άκρη?
    • @Kaptain
      Ναι θέλει να βάλεις άλλη rom και όχι δεν έχει Ελληνικά η επίσημη rom... Υπάρχουν 2 εκδόσεις η κινέζικη που έχει αγγλικά και κινέζικα και δεν έχει Google apps και υπάρχει και η global που είναι πολύγλωσση αλλά δεν έχει ούτε αυτή Ελληνικά έχει όμως προεγκατεστημένα Google apps και έχει αφαιρεθεί κατά 99% το κινέζικο περιεχόμενο. :)
    • το θέμα συνδέσης με τον υπολογιστή λύθηκε για οποίον ενδιαφέρετε με την ενεργοποίηση του usb debuging που αναφέρετε ο τρόπος σε προηγουμενη ανάρτηση κάποιου φίλου. Αν έχει κάποιος το ίδιο θέμα με την κάμερα του ας μας πει αν έχει βρει κάποια λύση ( μια πρόχειρη λύση που βρήκα είναι ή εγκατάσταση μιας εφαρμογής κάμερας από playstore) ή οποία λειτουργεί όταν μπλοκάρει το μανισιο πρόγραμμα κάμερας.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Kaptain έγραψε:

Αν έχει κάποιος το ίδιο θέμα με την κάμερα του ας μας πει αν έχει βρει κάποια λύση ( μια πρόχειρη λύση που βρήκα είναι ή εγκατάσταση μιας εφαρμογής κάμερας από playstore) ή οποία λειτουργεί όταν μπλοκάρει το μανισιο πρόγραμμα κάμερας.
      Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα αγγλικά βάλε τη global. Αν σου κάνει πρόβλημα και με αυτήν τότε μπορείς να αρχλισες να ανησυχείς

Ο/H Pachenko_Gr έγραψε:

Επίσης ο πάροχος στον καιρό δεν είναι κινέζικoς στην global είναι ο accuweather...
      Πες τα παιχταρά μου!