Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ένας εύκολος τρόπος να το δεις αυτό είναι να βάλεις κάτι στο καλάθι σου (ή αν έχεις ήδη κάτι στο καλάθι σου, να πατήσεις View Cart). Εκεί θα έχει στη μέση της σελίδας ένα "Reward points" κομμάτι, όπου θα αναφέρει το ποσό που αφαιρείται με το σύνολο των πόντων που έχεις. Γενικά μη περιμένεις πολλά. Υπολόγισε ~2.5$
    • Παιδιά ενα θεματακι, το οποιο δεν ειδα πουθενα να αναφέρεται στο φορουμ.
      Εχω περασμενη την 7.3.2.0 Global Stable.
      Το "πρόβλημα" είναι στα sms... Οταν ανοιγω την εφαρμογή, βλεπω κανονικα τη λιστα με τα sms, κανονικα με το ονομα του αποστολέα κτλ κτλ.
      Οταν όμως ανοιξω ενα sms για να το διαβασω, πανω δε βλεπω πλεον το ονομα του αποστολεα, παρα μονο τον αριθμο. Στην ουσια φαινεται σαν να μην εχω αποθηκευμενο τον αποστολέα. Με το που κάνω "back" στη λιστα μηνυμάτων ξαναεμφανιζονται παλι κανονικά και τα ονοματα. Το εχει παρατηρησει καποιος?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Ίσως είναι πρόβλημα της original εφαρμογής στην global rom. Μπορείς να δοκιμάσεις να κατεβάσεις το messenger της google και να δεις τι κάνει και εκεί. Στην 7.3.2.0 Ελληνική που έχει το messenger της google δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. :)
    • Διαφήμιση
    • @mrzoid πρέπει να βαλεις τον κωδικό της Ελλάδας μπροστά από κάθε αριθμό

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Αυτό το number fixer που έχει μέσα η rom ,μου το έφτιαξε και εμένα μάλλον , γιατί μου εμφανίζονται πλέον κανονικά

• Καλησπερα σε ολους,
      επειδη δεν εχω τον χρονο αλλα και την διαθεση να ''διαβασω'' παραπανω για το πως μπορω να σεταρω καλυτερα το κινητο,
      το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το πουλησω.Αν υπαρχει καποιος ενδιαφερομενος παρακαλω ας ερθει σε επικοινωνια μαζι μου.
      Ευχαριστω!
    • Ο/H teotok έγραψε:

Καλησπερα σε ολους,
      επειδη δεν εχω τον χρονο αλλα και την διαθεση να ''διαβασω'' παραπανω για το πως μπορω να σεταρω καλυτερα το κινητο,
      το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το πουλησω.Αν υπαρχει καποιος ενδιαφερομενος παρακαλω ας ερθει σε επικοινωνια μαζι μου.
      Ευχαριστω!

Εγώ το μόνο που θα σου πω είναι ότι αν του δώσεις λίγο χρόνο (οχι κάτι ιδιαίτερο) το κινητό θα σε ικανοποιήσει με το παραπάνω. Σεβαστή η άποψή σου, απλά να μην το μετανιώσεις μετά....!

• Διαφήμιση
    • @teotok το σεταρισμα δεν ειναι τόσο δύσκολο, όσο φαίνεται. Βέβαια το κινητό, όσο καλό και αν είναι, θα σε απασχολήσει με διάφορα μικροθεματακια και η μετάβαση από την μια rom στην άλλη είναι πολύ πιθανό να κρύβει εκπλήξεις. Αυτό που σίγουρα θα χάσεις είναι αυτή η φοβερή κοινότητα που έχουν δημιουργήσει τα παιδιά εδώ στο forum.

• Λοιπον που λετε παιδια κατεβαζω το Assasins Creed Identity και δεν εχω αρκετο χωρο στην sd για να κατεβει το πακετο data . Πρωτον γιατι αποθηκευεται στην sd και δευτερον πως το κανω να το αποθηκευει στην εσωτερικη μνημη. Το κατεβασα μεσω torrent και το εβαλα manually στων εσωτερικο χωρο Android/οbb αλλα οταν ανοιγω την εφαρμογη αρχιζει να το κατεβαζει παλι στην sd.
      Και κατι αλλα για αναφορα προβληματων, πραγματων που χρειζουν αλλαγης, bugs κλπ στις stable ελληνικες ρομ που γραφω?
      :)
      Thanks in advance κοριτσια
    • Ο/H teotok έγραψε:

Καλησπερα σε ολους,
      Ευχαριστω!

τι εννοείς? τι rom έχει? τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις με το κινητό? κρίμα είναι να πας σε αυτήν την οδό φίλε μου ακόμα δεν το έχεις χρησιμοποιησει.

• 6.5.19 china dev εδώ από την προηγούμενη παρασκευή και όλα τέλεια. Μου πήρε τέσσερις μέρες να διαβάσω το παρόν thread από την αρχή. Έχω πάθει πλάκα με την αυτονομία της μπαταρίας ενώ και η ROM είναι σταθερότατη. εν αναμονή της έγκρισης του ξεκλειδώματος του bootloader αν και με προβληματίζουν τα μύρια όσα διαβάζω με την Ελληνική Rom από πολλές αναφορές σε αυτές τις 200+σελίδες.

Βρήκα επιτέλους μόνος μου τι παίζει με την γραμματοσειρά με τα κενά στο Facebook μετά από πολύ κόπο μιας και κανείς δεν ασχολήθηκε με την ερώτησή μου πριν μερικές σελίδες (πλην ενός παιδιού που πρότεινε ένα θέμα)... Δεν λέγεται Helvetica font αλλά Helvetical font (με l στο τέλος). Όλοι έγραφαν για Helvetica και όταν το έψαχνα δεν έβγαζε τίποτα στο store. Anyway την εγκατέστησα και διόρθωσε το πρόβλημα με τα ελληνικά στο Facebook που κάποιες φορές βγαίνουν αραιά. Όμως δεν με ικανοποιούσε στο μάτι καθότι πολύ λεπτότερη σε σχέση με την default της MIUI και έτσι ψάχτηκα λίγο παραπάνω... Την δοκίμασα και σε Medium μέγεθος αλλά δεν μου άρεσε που χάλαγε τα μενού. Εγκατέστησα λοιπόν την άλλη γραμματοσειρά από τον ίδιο developer ονόματι "Zegoe" και είναι αρκετά πιο κοντά σε πάχος στην αρχική. Λίγο διαφορετική αλλά πολύ πιο άνετη για τα μάτια σε σχέση με την Helvetical. Η Helvetical σου βγάζει μάτια με τόσο λεπτές γραμμούλες που έχει.

Ερώτηση. Επειδή κάπου μπερδεύτηκα εκεί που συζητούσατε για το 4G και κάποια μπάντα που θέλει ξεκλείδωμα κλπ... Με αυτό τι παίζει τελικά; η china DEV πιάνει 4G στην Ελλάδα στο δίκτυο της Vodafone; Κάπου πήρε το μάτι μου ότι με την china DEV δεν παίζει γενικά το 4G αλλά λειτουργεί με την Global έκδοση (DEV/Stable). Τι ισχύει πάνω σε αυτό; Επίσης κάτι ακόμη. Την SIM μου την είχα αλλάξει πριν 2 χρόνια όταν είχα πάρει το ATIV S και μου είχαν δώσει nano SIM και την χρησιμοποιώ με αντάπτορα της vodafone στην πρώτη υποδοχή και στην δεύτερη έχω μια κάρτα SD. Πως μπορώ να ξέρω αν είναι 4G αυτή η καρτούλα που είχα πάρει πριν 2 χρόνια; Πρέπει να ρωτήσω σε κατάστημα της vodafone ή στην εξυπηρέτηση πελατών; Και τέλος πρέπει να πάρω τηλ να μου ενεργοποιήσουν το 4G όπως έχουν κάνει κάποιοι συμφορουμίτες με Cosmote;
    • Διαφήμιση
    • Για ενεργοποίηση 4 g cosmote τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και είσαι έτοιμος.