Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • @pavlidisc πολύ εντυπωσιακά νούμερα. Την ελληνική Rom έχεις ή την Globlal? Εγώ ούτε τα μισά δεν πιάνω με την ελληνική 7.3.2 σε οθόνη ενώ με την κινέζικη είχα πολύ καλύτερη αυτονομία σε on screen λειτουργία... Το πολύ 4,5+ ώρες να βγάλω... Την φωτεινότητα σε τι επίπεδο την έχεις όταν το δουλεύεις; Επίσης στις ρυθμίσεις εξοικονόμισης τι ρύθμιση έχεις; Εγώ το έχω στο Off...
    • Ο/H referravag έγραψε:

@pavlidisc πολύ εντυπωσιακά νούμερα. Την ελληνική Rom έχεις ή την Globlal? Εγώ ούτε τα μισά δεν πιάνω με την ελληνική 7.3.2 σε οθόνη ενώ με την κινέζικη είχα πολύ καλύτερη αυτονομία σε on screen λειτουργία... Το πολύ 4,5+ ώρες να βγάλω... Την φωτεινότητα σε τι επίπεδο την έχεις όταν το δουλεύεις; Επίσης στις ρυθμίσεις εξοικονόμισης τι ρύθμιση έχεις; Εγώ το έχω στο Off...
      Ελληνική 7.3.2
      Φωτεινότητα λίγο ποιό πάνω από την μέση και σε αυτόματη ρύθμιση
      Καμία ρύθμιση εξοικονόμησης (δεν το έψαξα γιατί προς το παρόν δεν φαίνεται να χρειάζεται)
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • @pavlidisc περίεργο... Θα δοκιμάσω και εγώ στο αυτόματο με εξαίρεση για κάποιες εφαρμογές να δω αν θα είναι καλύτερα. Σε αναμονή πάντως έχει καταναλώσει 20% από χτες με κάποιες ολιγόλεπτες κλήσεις μέσα σε ένα 24ωρο. Αν συνεχίσει έτσι θα βγάλει 5 μέρες στην αναμονή. :) Πολύ καλά. :D Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η φωτεινότητα καθώς εγώ την έχω πάντα πάνω από τη μέση από 60-75% συνήθως...
    • Διαφήμιση
    • Ψαχτείτε λίγο με τις Ρυθμίσεις Google παιδιά. Αυτές κάνουν μεγάλη ζημιά!

Υπάρχει μία "κρυφή" ενεργοβόρα ρύθμιση:

Ρυθμίσεις Google- Αναζήτηση και Now - Φωνή - Ανίχνευση "ok Google"
      Αυτή η Ανίχνευση πρέπει να είναι κλειστή γιατί σε συνδυασμό με κάποιες εφαρμογές παραμένει πάντα ενεργή ... περιμένοντας καρτερικά να αναφωνήσετε OK Google!!!!

Σε εμένα για κάποιον λόγο αυτήν την στιγμή δεν με αφήνει να την πειράξω (μου δείχνει οτι η γλώσσα δεν υποστηρίζετε...δεν ξέρω γιατί...προφανώς κάποια άλλη εφαρμογή την σταμάτησε) αλλά είμαι 1000% σίγουρος οτι μου έδινε την δυνατότητα απενεργοποίησης όταν έβαλα την ρομ (και φυσικά την έκλεισα).
    • Δεν βρήκα κάποια ρύθμιση σχετική με το Google Now... Δεν έχω θέμα με την αναμονή απ' ότι βλέπω. Μόνο όταν είναι ανοιχτή η οθόνη την κατεβάζει γρήγορα... Παίζει να φταίει το γεγονός ότι στον προσωρινό TWRP που είχα περάσει μέσω fastboot στο WIPE πήρα κάποια errors? Κάτι έβγαζε με κόκκινο ότι δεν μπορούσε να προσαρτήσει... Είχα κατεβάσει το 2ο αρχείο από τα 2 TWRP από τον οδηγό.
    • Τις 10 ώρες οθόνης σε πόσες μέρες? Έχεις screenshot και από την γραμμή μπαταρίας - λεπτομέρειες ιστορικού?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Λοιπόν μάλλον βρήκα τι τρώει την μπαταρία. Είναι ή εφαρμογή Adguard. Την είχα κατεβάσει σπασμένη και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό... όσο την είχα με την κινεζική dev είχα την γνήσια δοκιμαστική έκδοση για 7 μέρες και φαινόταν να τα πηγαίνει καλά. Έχω κάνα εικοσάλεπτο που την απενεργοποίησα και ή μπαταρία πέφτει με πολύ πιο αργό ρυθμό. 1% ανά ~10-15 λεπτά σε απλή χρήση ανάλογα με την εφαρμογή. Με αυτό τον ρυθμό βγαίνουν πάνω από 10 ώρες με την οθόνη ανοιχτή. Θα το παρατηρήσω πως θα πάει και θα ενημερώσω!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

10 ώρες SoT με αυτά που έγραψες On? Δεν βγαίνουν οι αριθμοί στο discharging :p
      Με 7.2.5 έβγαζα 7.5 ώρες και με την 7.3.2. με το ζόρι 5 στις ίδιες ρυθμίσεις με σένα.
      Για Global stable πάντα μιλάω.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • Την επόμενη φορά που θα έχω τον χρόνο να κατεβάσω έτσι το ποσοστό θα τραβήξω και άλλα screenshots από την περιοχή της μπαταρίας για να μπορέσετε να βγάλετε καλύτερα συμπεράσματα. :)

from my RN3 pro
    • Παιδιά την μπαταρία την τρων 3-4 προγράμματα και η οθόνη

Αν ο φίλος την έχει στο αυτόματο στη μέσα είναι 1
      Αν δεν παίζει παιχνίδια είναι 2 (υπάρχουν παιχνίδια που σου τρων 10% σε 20-30 λεπτά)
      Αν δεν χρησιμοποιεί το messenger που πάλι είναι δυνατό είναι το 3ο

Γενικά αν το SOT δεν σημαίνει και βαρετή χρήση είναι λογικό να πάει άλλες 4-5 ώρες

Το δικό μας note 3 pro το κρατάει ο user που είχε το Elephone p5000 με μπαταρία 5500.
      Με το note 3 pro πηγαίνει περισσότερο η μπαταρία. Απλά παίζει συνέχεια παιχνίδια.

Να πω όμως τι μου είπε ως παρατήρηση. Όταν είσαι στο Fb και βγαίνεις, αν απλώς κλειδώσεις την οθόνη, το fb συνεχίζει να λειτουργεί και να κάνει refresh και να σου καταναλώνει. Γι`αυτό και είδαμε users που έγραφε 10 ώρες ενώ αυτοί έλεγαν με τίποτα.
      Όταν όμως βγαίνεις από το fb και πατάς το κουμπί το μεσαίο πρώτα να γίνει minimize εκείνο γίνεται sleep και δεν σου τρώει μπαταρία.

Κοιτάξτε το λίγο αυτό και στα άλλα προγράμματα που χρησιμοποιάτε γιατί αν είναι έτσι μπορεί να σας φεύγει και η μισή μπαταρία άδικα των αδίκων.
    • Διαφήμιση
    • Παιχνίδια δεν παίζω. Καθόλου.
      Messenger χρησιμοποιώ και μάλιστα πάρα πολύ.

Στα υπόλοιπα έχεις 100% δίκιο. Θέλει ψάξιμο και σωστές ρυθμίσεις το Android... γενικά θέλει έλεγχο γιατί αν το αφήσεις ελεύθερο θα σε καθαρίσει σε dt. :)

ΥΓ και πάλι θα πω ότι η σύγκριση συσκευών διαφορετικών χρηστών είναι ανούσια. Στην περίπτωση αυτή.... απλά την εμπειρία μας καταθέτουμε ;)

from my RN3 pro