Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • @referravag
      OffTopic
      Από μέσα από paypal / wallet/ Old account view/my money=My preapproved payments/Set Available Funding Sources/Conversion Options/Bill me in the currency listed.....
      Αν κατάλαβα καλά.. αν όχι μην δίνεις σημασία.

• Το χρυσο πολυ ωραιο παντως.
      Μετανιωσα που το πηρα γκρι-μαυρο.
      Το κανα ανετα καμια τραμπα,αν ψηνεται κανενας :P
    • @geoanto555 Δεν κατάλαβα το μήνυμά σου.

@Dante Γιατί ρε συ; Εμένα το μαύρο μου αρέσει περισσότερο απ' όλα. :) Βέβαια και το χρυσό που το είδαν στις φωτό οι γονείς μου, τους άρεσε και στους δύο. Γούστα είναι αυτά!
    • Διαφήμιση
    • Εκεί μέσα έχεις επιλογή ποιος θα κάνει την μετατροπή..paypal ή τράπεζα σου
      Αν είναι επιλεγμένο το paypal είναι λογικό να πληρώνεις κάτι παραπάνω...

• Μολίς το χτυπησα και εγω σε χρυσο απο τον γνωστό "γλυκουλη" με 204$! Πήρα καιι εναν mitu παρέα για να μην ταξιδεύει μονο του το χρυσούλι μου! :P
      Images
      • Screenshot_2016-06-02-23-27-54.png

69,5 kB, 480×854, viewed 90 times
    • @koko με το καλό να το δεχτείς και εσύ! Μεγιές!! Το πήρες από Κίνα όμως οπότε θα σου αργήσει κανά μήνα... Εγώ το πήρα από την Ευρωπαϊκή αποθήκη στη Θεσ/νικη. Ήθελα από Ελλάδα :) Αν όχι αύριο γιατί αύριο θα το στείλουν ή το Σάββατο (δεν ξέρω αν παραδίδουν Σάββατο τα ΕΛΤΑ Courier) αλλιώς σίγουρα Δευτέρα θα έρθει. Το δικό μου έκανε 1 μέρα από τη στιγμή που το παράγγειλα! Με ΕΛΤΑ courier :D

To Mitu Canvas τι καλό είναι; Δεν το έχω ξανά ακούσει...

@geoanto555 α ναι. Έχεις δίκιο. Υπάρχει όντως τέτοια ρύθμιση την είχα δει πριν χρόνια. Δεν θυμάμαι που το έχω... Νομίζω ότι το είχα αλλάξει να κάνει τη μετατροπή το Paypal καθώς συμφέρει καλύτερα. Η τράπεζα ναι μεν είχε λίγο καλύτερη ισοτιμία αλλά χρέωνε έξοδα συναλλάγματος 2-3€ και δεν με σύμφερε για μικρές αγορές. Οπότε το γύρισα να το κάνει το Paypal για να μην με φεσώνει και η τράπεζα για έξοδα συναλλάγματος... Σε μεγάλα ποσά ίσως συμφέρει να επιλέγεις να κάνει η τράπεζα το συνάλλαγμα...
    • @referravag Τσακ μπαμ στα χέρια σου, ε? Άντε καλοριζικο!

Εμένα δε με πειράζει να περιμένω 15 μέρες για να παραλαβω, αν και τη συσκευή που χρησιμοποιώ προσωρινά μέχρι να φτασει το "τουμπανο" μου, την λεσ και "καρβουνιάρη"... Τα ζώα μου τα αργά, you know!

(Έτσι και κάνω μήνα να παραλαβω, θα σε κατηγορησω για γκαντεμιασμα :lol: )
    • Διαφήμιση
    • @koko Άσε λυτρώθηκα!! 2,5 χρόνια με Windows Phone δεν μπορούσα να κάνω τίποτα... Μόνο για τηλέφωνα το είχα, για μηνύματα και λίγο browsing καμιά φορά... Στις μισές εφαρμογές οι ειδοποιήσεις έρχονταν όποτε να 'ναι ή και καθόλου (πχ Viber). Έχω πάρει μια γλύκα με το Xiaomi σαν μικρό παιδάκι!! Μπορώ και κάνω τα πάντα πλέον. Χάζευα μια μέρα στο Play Store εφαρμογές και είχα ζαλιστεί!! Τι να πει το Windows Store μπροστά του... Πραγματικά απορώ πως άντεξα 2,5 χρόνια με Windows Phone...
    • @koko Ξέρεις πόσες φορές έχω σκεφτεί να πουλήσω κι εγώ το δικό μου iPad 4 και να πάρω το MiPad2? Το μόνο θετικό του iPad πλέον μιας και είναι σαφώς πιο αργό από ότι πριν τρία χρόνια καινούριο, είναι η μπαταρία του... Μετά από 3+ χρόνια έχει χάσει ελάχιστα από την χωρητικότητά της... Με ονομαστική χωρητικότητα 11560mAh μετά από 382 κύκλους φόρτισης αν (έχουν καταγραφεί και οι κύκλοι φόρτισης όσο δεν είχα jailbreak) η πραγματική χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 10.500mAh. Άσε έχω γλυκαθεί πολύ με το RedMi Note 3 Pro... Σάπιο μήλο πάντως δεν νομίζω ότι θα ξανά αγοράσω :P
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ilias k. έγραψε:

Με γειά τις συσκευές σας!
      @referravag πιο κατάστημα έχει αποθήκη στη Θεσσαλονίκη ?

Vickmall στη Νεάπολη.
      ==Redmi Note 5 4Gb/64Gb==
      ==ROM: 10.0.1.0 Global Stable ==