Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H referravag έγραψε:

Παιδιά καλησπέρα. Πέρασα την τελευταία ελληνική dev το πρωί αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί... Έχει πολλά έξτρα σε σχέση με την original dev και φαίνεται τραγική... ή stable ήταν πολύ καλύτερη. Ευτυχώς έχω κρατήσει back up.

Θέλω να ρωτήσω το εξής. Αν θέλω να περάσω την official κινεζική πάλι ή την global από en.miui κατεβάζω την recovery rom και κάνω την ίδια διαδικασία μέσω twrp όπως κάνω μέχρι τώρα;

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Τραγική από ποια άποψη; δεν μας λες τι σε χάλασε για να το διορθώσουν τα παιδιά που ασχολούνται.
    • Ο/H krepalovic έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά!!!

Ότι accessory θέλετε για το κινητό το παίρνετε από το εξωτερικό λόγω πιο φθηνής τιμής; Εγώ το κινητό το πήρα από ελληνικό κατάστημα (online) και πήρα μαζί και την κλασσική διαφανή σιλικονένια θήκη.

Ψάχνω προστατευτικό γυαλί οθόνης και σκέφτομαι να πάρω επίσης και τα Xiaomi Piston III που έχω διαβάσει καλές κριτικές. Είδα και τα σχόλια των @referravag και @Project_P στο ίδιο θέμα κάποιες μέρες πίσω, η απορία μου όμως είναι αν έχετε να προτείνετε κάποιο κατάστημα για αγορά accessories.

Έχω ψάξει φυσικά σε skroutz, μα είπα μήπως ξέρει κανείς μαγαζάκια που δε διαφημίζονται στο εν λόγω site και προσφέρουν προϊόντα Xiaomi. Ευπρόσδεκτα και online καταστήματα (πλην ebay και amazon) εσωτερικού και εξωτερικού...!

Κ λόγω ποικιλίας ενδεχομένως. Υπάρχουν πολλά αξιόλογα κινέζικα μαγαζιά όπως το yeso521.com , το vickmall.com , κ άλλα πολλά.

Sent from my LG-V400 using Tapatalk
      ==Redmi Note 5 4Gb/64Gb==
      ==ROM: 10.0.1.0 Global Stable ==
    • Από άποψη κατανάλωσης μπαταρίας... σε αναμονή μέσα σε 8 ώρες από 70% το βρήκα στο 38%... Και το screen on time είναι πολύ χειρότερο σε σχέση με την ελληνική... Σκέφτομαι να γυρίσω στις official κινεζικές ή global καθώς κατανάλωναν πολύ λιγότερη ενέργεια από τις ελληνικές...

• Διαφήμιση
    • Από το πρωί μέχρι τώρα δεν μπορείς να κρίνεις αν είναι καλή η μπαταρία.. Τουλάχιστον 2 φορτίσματα για να έχεις σωστή εικόνα.

• Ο/H referravag έγραψε:

Από άποψη κατανάλωσης μπαταρίας... σε αναμονή μέσα σε 8 ώρες από 70% το βρήκα στο 38%... Και το screen on time είναι πολύ χειρότερο σε σχέση με την ελληνική... Σκέφτομαι να γυρίσω στις official κινεζικές ή global καθώς κατανάλωναν πολύ λιγότερη ενέργεια από τις ελληνικές...

Δεν μας έδειξες τα ποσοστά κατανάλωσης μπαταρίας ανά υπηρεσία για να δούμε τι στην "έφαγε". Μπορεί να έχεις μόνιμα ανοιχτό το fb εσύ και να σου καταπινει την μπαταρία. Εάν έχεις την δυνατότητα και δεν έχεις κάνει restore από το back up, δειξε μας.
    • Όχι δεν έχω προλάβει να ρύθμιση καμία εφαρμογή... Στην κορυφή της λίστας είναι δύο Android τα οποία έχουν υψηλότερα ποσοστά σε σχέση με την stable. Εκτινάσουν το ποσοστό χρήσης για το software πάνω από 80%... δεν νομίζω ότι θα την κρατήσω παραπάνω από μέρα... Πάντως χωρίς να θέλω να θίξω την δουλειά των παιδιών εδώ, ή κινεζική dev που είχα μέχρι να εγκριθεί το αίτημα για unlock ήταν πραγματικά low power και το βλέπω τώρα στο τηλ του πατέρα μου που μπορώ να κάνω άμεσα σύγκριση... Στο δικό του το ποσοστό χρήσης software συνολικά κυμαίνεται κάπου στο 50% και καταφέρνει και πετυχαίνει πολύ καλούς χρόνους για την οθόνη. Τι δικό μου με τις ελληνικές ούτε καν...

• Λογικό να συμβαίνει αυτό με την China dev όσο δεν έχει ως βάση της την Google! Την καλύτερη διαχείριση εως τώρα την έχω με την Global Stable

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει για το πώς θα φλασάρω την official από en.miui αυτήν που είχε το τηλέφωνο όταν το παρέλαβα από vickmall;

• Ο/H referravag έγραψε:

Όχι δεν έχω προλάβει να ρύθμιση καμία εφαρμογή... Στην κορυφή της λίστας είναι δύο Android τα οποία έχουν υψηλότερα ποσοστά σε σχέση με την stable. Εκτινάσουν το ποσοστό χρήσης για το software πάνω από 80%... δεν νομίζω ότι θα την κρατήσω παραπάνω από μέρα... Πάντως χωρίς να θέλω να θίξω την δουλειά των παιδιών εδώ, ή κινεζική dev που είχα μέχρι να εγκριθεί το αίτημα για unlock ήταν πραγματικά low power και το βλέπω τώρα στο τηλ του πατέρα μου που μπορώ να κάνω άμεσα σύγκριση... Στο δικό του το ποσοστό χρήσης software συνολικά κυμαίνεται κάπου στο 50% και καταφέρνει και πετυχαίνει πολύ καλούς χρόνους για την οθόνη. Τι δικό μου με τις ελληνικές ούτε καν...

Τότε δοκίμασε 2-3 μέρες με φορτισμα να δεις. Γενικά είναι κανόνας οπότε αλλάζεις ρομ οι δύο τρεις πρώτες μέρες είναι που βγάζεις σίγουρη άποψη για την μπαταρία και γενικά για την ρομ. Επίσης διαβάζω καθημερινά τοπικ του κινητού σε 2 διαφορετικα φόρουμ και είσαι ο πρώτος που διαβάζω ότι έχει πρόβλημα με την μπαταρία.
    • Θα κρατήσω τότε 2-3 μέρες την ελληνική beta και θα δω... αν και με τρώει να επεναφέρω την stable την ελληνική καθώς την ρουφάει την μπαταρία ή GTV 6.5.26...

• Ή stable 7.3.2 είναι καλύτερη σε μενα όσο αφορά την κατανάλωση!για official μπορείς και με recovery από twarp!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H referravag έγραψε:

Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει για το πώς θα φλασάρω την official από en.miui αυτήν που είχε το τηλέφωνο όταν το παρέλαβα από vickmall;
      Δοκίμασε κανονικά... Δεν βλέπω γιατί να υπάρχει πρόβλημα

Όπως βάζεις όλες τις άλλες. Αν δεις και δεν την δέχεται μετονόμασε την σε update.zip και ξαναδοκίμασε... Δεν μπορεί να σου δημιουργηθεί ζημιά