Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • @Project_P...α...εσύ κρατάς και καλάθι! Εγώ δεν κρατάω καθόλου...είμαι σίγουρος οτι θα έρθει με 5.0.
      Το miui είναι ένα "theme". Εντάξει μου αρέσει πααααρα πολύ (είναι πολύ κοντά στο iOS :D ) αλλά η εξέλιξη της rom είναι το Android 6.0 και όχι το MIUI 8 (προσωπική άποψη).

Η CyanogenMod μπορεί να σώσει την κατάσταση...αλλά ποιός ο λόγος τότε να έχουμε Xiaomi...που θέλει να γίνει Apple...και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία...το Copy Paste πάει σύννεφο! Και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κάνει...αλλά να το αποδεικνύει κιόλας...ουσιαστικά..το να δίνεις την παραγωγή μία συσκευή πρίν 3 μήνες και να μήν την εξελίσσεις (Android 6.0) είναι κακή αρχή.

Υ.Γ Προφανώς και όλοι σας έχετε μία Α-Β-Γ εμπειρία με το Android (εγώ ΔΕΝ έχω!!!)...αυτό είναι σίγουρο...αλλά εγώ έναν ξέρω προσωπικά...έναν που είναι teacher...απο την στιγμή που βλέπω τον @DaRk_dOg με RN3 παίρνω θάρρος! :thumbsup:
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Εγω θεωρώ λάθος να έρθει με την 6. Θα μπλεξουμε τα μπουτια μας. Πρέπει έστω για 2 βδομάδες να μάθουμε λίγο το 8 και μετά να αρχίσουν τα 1002 προβλήματα που εννοείται ότι θα έχουμε μόλις παμε για πρώτη φορά σε 6.
    • @pavlidisc το σημαντικό σε όλα αυτά είναι η υπομονή. Και να μην έρθει τώρα το 6.0 πιστεύω/ελπίζω ότι θα έρθει σε 3/4/5/6 μήνες. Μπορεί η miui σε αυτή τη φάση να έχει πολλά θέματα μαζί με το android 6. Καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά αν είσαι άτομο που θέλει πάντα να έχει την τελευταία έκδοση android τη στιγμή που βγαίνει νομίζω πρέπει να πας σε nexus. Τα xiaomi έρχονται με Miui και αυτό είναι το βασικό λειτουργικό. Για μένα προτεραιότητα έχει η σταθερότητα και να δουλεύουν όλα καλά σε MIUI. Προσωπικά μαρέσει πολύ περισσότερο η Miui από το αυθεντικό android! Μακάρι να καταφέρουν να παραδίδουν μία Miui οι κινέζοι που θα είναι ισάξια με το καθαρό android (από θέμα σταθερότητας και να δουλεύουν όλα άψογα). Δεν ξέρω αν θα το καταφέρουν αυτό ποτέ αλλά εδώ θα είμαστε και θα το δούμε! Τέλος πάντων. Μεγάλη κουβέντα και δεν ξέρω αν οδηγεί και πουθενά. Ο καθένας έχει τα δικά του θέλω και προτιμήσεις οπότε είτε συμβιβάζεται είτε αλλάζει ρομ είτε ακόμα και εταιρία! :D
    • Διαφήμιση
    • Και στην ουσία ρε παιδιά.. Τι αλλάζει αν είναι Lollipop ή Marshmallow; Ίσως και τίποτα..

• Δεν μπορώ να πώ - ζητήσω παραπάνω γιατί δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις ή εμπειρία πάνω στο Android. Και η συνύπαρξή με με το MIUI είναι πολύ μικρή.
      Πιστεύω και ελπίζω να έχετε δίκιο.
      Ας έρθει και σε 2-3-5 μήνες...αρκεί να έρθει.

@lallasgr το "αμέσως" πόσο να το καθυστερήσεις δηλαδή; ...το Android 6.0 δεν είναι καινούριο...σε λίγο "λήγει" ;)
      Επίσης: Το MIUI που όπως λές είναι το βασικό λειτουργικό, δεν με αφήνει να ξεκλειδώσω στην 1password τους κωδικούς μου με δαχτυλικό αποτύπωμα ούτε να κάνω login στο winbank (π.χ) χωρίς χρήση κωδικού επειδή ακριβώς πατάει σε Android 5.

@geoanto555 Δεν ξέρω τί αλλαγές έχει...πάντως τουλάχιστον 3 αφαρμογές που έχω στο RN3, υπολειτουργούν γιατί δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν το δαχτυλικό αποτύπωμα λόγω Android 5.0. Φαντάζομαι οτι σε λίγο (το Android 5 ήδη έχει γεράσει) και άλλες εφαρμογές θα έχουν "θέματα".
    • Παιδιά εφόσον η 6.0 έχει πολλά προβλήματα σε διαχείριση μπαταρίας. Πιστεύω καλύτερα η miui 8 να στηριχτει στο lollipop. Μην ακούτε marshmallow και σταζετε. Εμείς θέλουμε λειτουργική ρομ. Τα έξτρα του marshmallow μπορείς να τα εισάγεις στην lollipop αν θέλεις. Αλλά το miui είναι τέτοιο που δεν χρειάζεται καν το στοκ..
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

@geoanto555 Δεν ξέρω τί αλλαγές έχει...πάντως τουλάχιστον 3 αφαρμογές που έχω στο RN3, υπολειτουργούν γιατί δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν το δαχτυλικό αποτύπωμα λόγω Android 5.0. Φαντάζομαι οτι σε λίγο (το Android 5 ήδη έχει γεράσει) οτι και άλλες εφαρμογές θα έχουν "θέματα".
      Σε αυτό μπορεί να έχεις δίκιο αλλά ποιος σου λέει ότι με marsh θα είναι όλα καλά;
      Εγώ ένα ξέρω. Είχα nexus 5 πριν κάποιο καιρό και όποτε έβγαινε μια καινούρια έκδοση λέγαμε.. Ποιος ξέρει τι θα κάνει.. θα κεντάει ... (από 4.4.2-4.4.4 - 5.0-5.1-6.0)

στην πραγματικότητα δεν άλλαζε και τίποτα.. Μόνο λέγαμε ότι αναβαθμιστήκαμε..

• Διαφήμιση
    • το android 6 έχει πολλά προτερήματα το ποιο σημαντικό είναι το Doze το οποίο κάνει καταπληκτική διαχείριση μπαταρίας. αλλά αν δεν μπορεί να υποστηριχτεί σωστά ας μηνούμε στο 5.
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Σε αυτό μπορεί να έχεις δίκιο αλλά ποιος σου λέει ότι με marsh θα είναι όλα καλά;
      Ε ζητάνε Andoid 6.0 οι εφαρμογές όταν πας να ενεργοποιήσεις την ρύθμιση ντε! :roll:
    • Ο/H filthydwarf έγραψε:

το android 6 έχει πολλά προτερήματα το ποιο σημαντικό είναι το Doze το οποίο κάνει καταπληκτική διαχείριση μπαταρίας. αλλά αν δεν μπορεί να υποστηριχτεί σωστά ας μηνούμε στο 5.

Κάνεις μεγάλο λάθος για την διαχείριση. Πρόσφατα (περίπου μια εβδομάδα πριν) βγήκε update που βελτιωνε το battery drain
    • Παιδιά το Android 6.0 στις συσκευές nexus πριν λίγο σταθεροποιηθηκε και από θέμα security και από θέμα διαχείρισης πόρων και από θέμα συμβατότητας με επεξεργαστές..... Μέχρι πριν λίγο δεν υπήρχε συσκευή με mediatek επεξεργαστή που να είχε 6.0.. Τα μόνα κινητά που είχαν ήταν αυτά με qualcomm επεξεργαστή ακολουθούμενα το από αυτά με exynos..... Τώρα αρχίζει το 6.0 και γίνεται mainstream.. Αρά πως γίνεται να λέτε ότι κάτι παλιωσε η έσβησε.. Όταν πριν λίγο καιρό οριμασε και ολοκληρώθηκε?

Sent from my PRO 5 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Χαιρομαι γιατι πανω κατω συμφωνω με τους περισσοτερους και λεμε τα ιδια πραγματα!

@pavlidisc συμφωνω με τα περισσοτερα που λες 2 post πιο πανω.

Γενικα ο μονος λογος που θελω MM ειναι για θεματα συμβατοτητας με νεα app και τεχνολογιες και επειδη λενε οτι εχει θεωρητικα καλυτερη διαχειρηση μπαταριας.

Απο εκει και περα αν και η CM ειναι καλη χρηση και αγια, μπορω να πω οτι εχω καραβολευτει με την MIUI και μου αρεσει και η εμφανιση της και η λειτουργια της. Και εννοειται οτι αν μπορει να παρεχει η ROM το ιδιο που μπορει ενα upgrade του android ας μην παρουμε ποτε αναβαθμιση σε MM.

Στα μονα 2 σημεια που θελω να προσθεσω στα παραπανω ειναι οτι

1ον) Θεωρω μεγαλο λαθος που η Xiaomi δεν εβγαλε απ'την αρχη το κινητο με MM γιατι μεχρι τωρα θα ειχε βελτιωσει πολλα bugs της και δεν θα ειχε αναλωθει να βελτιωνει ενα παλιο λειτουργικο. Και αυτο οταν ηδη ειχε δωσει σε πιο παλιες συσκευες της ΜΜ και οταν σχεδον ολος ο κινεζικος ανταγωνισμος της ξεκιναει με βαση το 6.0.1.

2ον) το οτι η Xiaomi αντιγραφει το μηλο βγαζει ματια, ευτυχως μεχρι τωρα το κανει μονο στα καλα κομματια και ειμαι υπερ. Αυτος ομως που πρεπει να παρει σημειωσεις απο θεμα λειτουργικου και διανομης δεν ειναι η Xiaomi αλλα η ιδια η google... πρεπει να κατ'εμε να κανει κρατει λιγο στις κυκλοφοριες της και να μπορεσει να κυνηγησει / υποστηριξει λιγο πιο πολυ τους κατασκευαστες ωστε να εχουν μεγαλυτερη ομοιογενεια στα λειτουργικα τους.
      Το ΜΜ εχει κλεισει παραπανω απο χρονο και ακομα ειναι μονο στο 10% των κινητων της αγορας. Η Microsoft αντιστοιχα το εχει πιασει το νοημα και προσπαθει να περασει παντου Win10 (εστω και με ''κλυσμα'') ωστε να εχει μια εννοια πλατφορμα παντου...