Θα ακουστεί χαζό, αλλά μπήκες settings - additional settings - storage Κ δεν την βλέπει καθόλου ούτε καν unmounted? Γιατί αν την βλέπει κ απλά δεν την αναγνωρίζει ίσως να φτιάχνει αν της κάνεις format μέσω της συσκευής (σου δίνει επιλογή στην ίδια ενότητα).
Απλά στο βήμα που θα φορτώσεις την ρομ στο MiFlash, αφού φορτώσεις τον φάκελο κανονικά όπως λέει μετά θα πας στο Browse πάλι εκεί που έχει ένα βελάκι δίπλα του και θα επιλέξεις advanced και επιλέγεις μόνο στο πρώτο κουτάκι Browse και βρίσκεις από τον φάκελο της ρομ το Flash_all_lock αρχείο!!
Σε ρωτάω γιατί μου κάνει εντύπωση η δεδομένη κατάσταση. Δηλαδή να αναγνωρίζει η ROM επιλεκτικά κάποιες sdcard κ κάποιες όχι (γιατί η twrp ως φαίνεται αναγνωρίζει κανονικά).
Παλιά θυμάμαι τέτοια σκαλώματα τραβούσε το Sense με κάποιες Kingston!
Καλημέρα σε όλους , μια ερώτηση παιδιά. Γιατί όταν κάνω κλήση ή μου κάνουν σε κάποιες επαφές βγάζει την Φώτο που έχω στην επαφή και σε κάποιες άλλες όχι και βγάζει την Φώτο που έχω στο κλείδωμα οθόνης?? GTV 7.3 STABLE . Είναι θέμα κάποιας ρύθμισης ή όχι?
Γιατί όταν κάνω κλήση ή μου κάνουν σε κάποιες επαφές βγάζει την Φώτο που έχω στην επαφή και σε κάποιες άλλες όχι
Γιατί κάποιες φωτογραφίες είναι πολύ μικρές για να τις δείξει.
Μπες σε μία επαφή και πάτα πάνω στη εικόνα.Αν την δείχνει μεγάλη είναι οκ. Σε κάποιες γίνεται μεγάλη σε κάποιες όχι, δες παράδειγμα. δεν θέλω μ@@@ιες για την φώτο εεε είναι μακαρονάς τι να κάνουμε.
Βασικά έχει μια εβδομάδα που ανέβηκε..... Είναι unofficial cyanogenmod.... Φυσικά έχει δημοσιευθεί η official ρομ και κερνελ του cyanogenmod αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμη προς χρήση οπότε αναμένουμε για official release.