Φυσικά και μπορείς να βάλεις την official αλλά είναι άνευ ουσίας να βάζεις τώρα την official, να σετάρεις συσκευή και μετά να βάλεις την ελληνική και να σετάρεις πάλι την συσκευή.
2-3 μέρες χρειάζεται πλέον η έγκριση για unlock, τα κάνεις όλα μαζί μια και καλή ;
Απλά δεν έχω πολύ χρόνο.Αρα βήμα βήμα.Τόσες λίγες μέρες θα κάνει.Ποοοο κ δεν εχω τον αριθμό τώρα.τον κατέστρεψα(έκανα το τρικ με τους 2 σιμ κ την as συγχρόνους αλλά έβαλα Πολύ κόλα στιγμής κ παπαλα).Αν έρθει το μήνυμα κ δε το δω κ το χάσω το γίνεται?αγχώθηκα..
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Μεταφορά της απάντησης εκτός παράθεσης ().
Ειδοποίηση έγκρισης είναι, δεν χάνεις τίποτα. απλά δοκιμάζεις να κατεβάσεις το unlock tool, όταν εγκριθεί θα σε αφήσει να το κατεβάσεις και ας μην έχεις λάβει ειδοποίηση...να στο πω διαφορετικά...μπορεί να έχεις είδη λάβει έγκριση οπότε απλά προσπάθησε να κατεβάσεις το unlock tool
@stathisksts τα τρέχω και τα 2 άνετα από την πρώτη στιγμή. Στην αρχή είχα global official (ήρθε με multi αλλά έφαγε κλωτσο στα πρώτα 10 λεπτά), και μετά από 10μερες που μου ήρθε το οκ για ξεκλειδωμα έχω ελληνική stable (όλες τις εκδόσεις μέχρι την 7.3.2.0 που έχω βάλει τελευταία.)
Επίσης έχω δοκιμάσει ποοοολυ πιο απαιτητικα παιχνίδια και δεν μασαει πουθενά.
Καλησπέρα κι από εμένα παίδες.... Έχω ένα redmi Note 3 Pro ενός φίλου που του έπεσε και γδαρθηκε όλη η πίσω μεριά.... Έχουμε κανένα site να ή γενικά καμία άκρη να φέρουμε ανταλλακτικά (τα 3(νομίζω) πίσω καπάκια)?
Ειδοποίηση έγκρισης είναι, δεν χάνεις τίποτα. απλά δοκιμάζεις να κατεβάσεις το unlock tool, όταν εγκριθεί θα σε αφήσει να το κατεβάσεις και ας μην έχεις λάβει ειδοποίηση...να στο πω διαφορετικά...μπορεί να έχεις είδη λάβει έγκριση οπότε απλά προσπάθησε να κατεβάσεις το unlock tool
ευτυχώς που διάβασα αυτό που γράφεις για το check του bootloader και το έλεγξα και όλα καλά. ..Συγγνώμη θα προσπαθήσω να το κατεβάσω μέσω κινητου το unlock tool και αν δεν έχει εγκριθεί θα μου πει ξέχνατο?
Καλησπέρα κι από εμένα παίδες.... Έχω ένα redmi Note 3 Pro ενός φίλου που του έπεσε και γδαρθηκε όλη η πίσω μεριά.... Έχουμε κανένα site να ή γενικά καμία άκρη να φέρουμε ανταλλακτικά (τα 3(νομίζω) πίσω καπάκια)?
Αν δεν έχει εγκριθεί ακόμη θα σου λέει ότι έχεις κάνει αίτηση κλπ. Αν σου δώσει να το κατεβάσεις σημαίνει ότι είσαι έτοιμος. Μπορείς να κατεβάσεις κ από αλλού το miflashunlock και να δοκιμάσεις να δεις αν είσαι έτοιμος.
Δες λίγο την διαδικασία στο part2.
Είστε μεγάλοι....ναι και το κατέβασα .και έκανα και login.Αρα είμαι κομπλέ.οπότε Όταν βρω χρόνο κάνω το σταυρό μου ..πίνω αγιασμό και αρχίζω βήμα βήμα...China developerRom k unlock και recovery και ελληνική Rom.Σας ευχαριστώ Πολύ......Καλό βράδυ Παιδιά...
γεια σας,
θελω να παραγγειλω το redmi note 3 pro και στο σαιτ, μου εχει 3 επιλογες για ρομ:
-οfficial developer rom (only chinese & english)
-official global rom with google play store(no greek language)
-multi language rom with greek
ποια να επιλεξω;
ευχαριστώ!!