Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• @3ftw ότι δεν έχει σήμα. Την κάρτα την βλέπει κανονικά. Την αναγνωρίζει στο τεστ και μου ζητάει και το pin όταν ανοίγω το κινητό.
    • Ο/H t54g05 έγραψε:

@3ftw ότι δεν έχει σήμα. Την κάρτα την βλέπει κανονικά. Την αναγνωρίζει στο τεστ και μου ζητάει και το pin όταν ανοίγω το κινητό.

Τότε τι συζητάμε. Έχει πρόβλημα ή περιοχή η όπως είπε ο geoanto δεν έχει 2g.
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H t54g05 έγραψε:

@geoanto555 Όταν βάζω 2g καμιά κάρτα δεν έχει σήμα. Αυτό που παρατήρησα όμως είναι ότι σε όποιο κάρτα δηλώσω για ιντερνετ αυτή παίρνει σήμα και η άλλη όχι. Και άλλος στην περιοχή με δύο κάρτες μου είπε ότι σήμερα μόνο η μία κάρτα του είχε σήμα.
      Καταλήξαμε τότε... Δεν έχει σήμα 2g εκεί που είσαι ή έχει πρόβλημα το 2g. Δυστυχώς με miui δεν μπορείς να επιλέξεις 2 κάρτες με 3g ή 4g.
      που βρίσκεσαι να σου στείλω ένα μπουκάλι ούζο;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H occam έγραψε:

Παιδιά και γω με το ακουστικό έχω τεράστιο πρόβλημα γιατί η ένταση στα hands free είναι υπερβολικά δυνατή. Σε διάφορα φόρουμ που έχω ρωτήσει/κοιτάξει δεν βρήκα κάποια λύση, παρατηρώ όμως ότι κάποιοι παραπονιούνται για χαμηλή και κάποιοι για δυνατή ένταση, δεν ξέρω πως συμβαίνει. Εγώ έχω βάλει μια εφαρμογή το volume step+, έχω ρυθμίση το in call volume στα 50 βήματα και πάλι είναι υπερβολικά δυνατό στην πιο χαμηλή ένταση.

Ο/H geoanto555 έγραψε:

@t54g05 μάλλον άλλαξε η ρύθμιση για το ποια έχει προεπιλεγμένο ιντερνετ και ποια 2g..
      Δοκίμασε να το αλλάξεις κάνοντας αυτήν που έχει ίντερνετ 2g.

Ο/H Souits έγραψε:

Σε ότι αφορά την ποιότητα-ένταση να αναφέρω ότι παίζει σημαντικό έως καθοριστικό παράγοντα το ΗD Voice, το οποίο το έχει η Cosmote(για Vodafone δεν ξέρω τελικά έψαξα, έβαλα link και για Vodafone αλλά λέει πως το 3G είναι προϋπόθεση ενώ η Wind όχι, η Wind έκανε μια αποτυχημένη προσπάθεια μιας και ακόμα δεν μπόρεσα να δω ουσιαστική διαφορά) και για να λειτουργήσει θα πρέπει να είναι συμβατές και οι δύο συσκευές σε όλους τους παρόχους.(δλδ να υποστηρίζουν αυτήν την λειτουργία).

σ.σ. Βλέπε εδώ και εδώ και εδώ.

VolumeSteps+ | Xposed Module Repository

για το volumestep ειναι απαραιτητο το xposed;

αλλα αυτο δεν νομιζω οτι βελτιωνει την ενταση του ηχου, Σωστα;
    • @Souits
      Συμφωνώ. Και το HD Voice μπορεί να ευθύνεται για την καθαρή μεν αλλά "χαμηλή" ένταση.

from my RN3 pro
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H t54g05 έγραψε:

Από εχθές το βράδυ η sim1 δεν λειτουργεί. Για να βοηθήσω λίγο την κατάσταση:
      1. βρίσκομαι Ιταλία, sim2 σε Ιταλικό πάροχο δουλεύει κανονικά - sim1 cosmote σε roaming δούλευε κανονικά εδώ και δύο μήνες και τώρα τίποτα.
      2. έβγαλα την κάρτα και την καθάρισα
      3. έκανα επανεκκίνηση
      4. Η cosmote στην Ιταλία συνεργάζεται με 4 παρόχους, οπότε έκανα χειροκίνητη αναζήτηση και βρήκα ένα 2g το οποίο το επιλέγω και μου λέει αδυναμία σύνδεσης. Αφού όμως η Ιταλική κάρτα με τον άλλο πάροχο έχει σήμα τότε θεωρώ ότι και η ελληνική θα έπρεπε να έχει.
      5. Έκανα test στις sim και μου τις δείχνει και τις δύο εντάξει.
      6. Άκουσα ότι στην περιοχή και άλλοι έχουν πρόβλημα με τις συνδέσεις τους.... αλλά πόσο λογικό είναι να έχω σήμα στην μία και όχι στην άλλη κάρτα;
      Φίλε μου κάνε κάτι που θα σου πω. Άλλαξε το ίντερνετ και βάλετο να είναι στην κάρτα που δεν βλέπεις. Σε μένα όταν το κάνω αυτό βλέπω μόνο την κάρτα που έχει ίντερνετ

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι αν ο παροχος σου δεν έχει 2g τότε δεν μπορείς να παίξεις με 2 κάρτες. Πχ εδώ στον Καναδά έχω δύο κάρτες αλλά δεν παίζουν στο 2g οπότε δεν μπορώ να έχω ενεροποιημενες και για δύο κάρτες.
    • Και μια ερώτηση. Πια είναι η maximum CPU 1800 ή 1401?

Στα τεστ που κάνω μου δείχνει 1401 ενώ από ότι διαβάζω το κινητό μπορεί να πιάσει 1800
    • Διαφήμιση
    • VolumeSteps+ | Xposed Module Repository
      για το volumestep ειναι απαραιτητο το xposed;
      αλλα αυτο δεν νομιζω οτι βελτιωνει την ενταση του ηχου, Σωστα;

Ναι χρειάζεται απαραίτητα το xposed για να δουλέψει. Δεν βελτιώνει την ένταση, απλώς αυξάνει τα βήματα που ανεβαίνει/κατεβαίνει η ένταση κάθε φορά. Δηλαδή αν πριν στο 5 σου φαινόταν ο ήχος πολύ δυνατός και στο 4 πολύ χαμηλός τώρα μπορείς να το ρυθμίσεις και σε ενδιαμεσα επίπεδα. Ωστόσο δεν σου αλλάζει το μέγιστο και ελάχιστο επίπεδο έντασης.

Γενικά έχω δει ότι σε άλλα κινητά μπορείς να αυξήσεις το μάξιμουμ επίπεδο της έντασης πειράζοντας κάτι στο αρχείο /system/etc/mixer_paths.xml αλλά δεν έχω καταφέρει τι ακριβώς χρειάζεται να αλλάξουμε για το δικό μας μοντέλο.

Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται εγώ είχα ένα πρόβλημα ότι ο συνομιλητής δε με άκουγε όταν το κινητό ήταν λίγο πιο μακριά από μένα το οποίο οφείλεται στο δευτερεύον μικρόφωνο (αυτό που είναι δίπλα στο βύσμα για τα ακουστικά) το οποίο χρησιμοποιείται για φιλτράρισμα του θορύβου. Αν κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα μπορεί στο αρχείο /system/builp.prop να αλλάξει τη γραμμή ro.qc.sdk.audio.fluencetype=fluence σε ro.qc.sdk.audio.fluencetype=none
      Αυτή η αλλαγή στην ουσία απενεργοποιεί το 2ον μικρόφωνο και λύνει το πρόβλημα. Επίσης απ' ό,τι διάβασα λύνει και το πρόβλημα που είχαν μερικοί χρήστες όταν τραβούσαν βίντεο και ο ήχος ακουγόταν περίεργος αλλά δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω
    • Δεν με έχει τρελάνει πολύ το smoothness στην 7.3.2.0. Η developer rom που είχε όταν ήρθε ήταν κανονικά. Η ελληνική μου φαίνεται μερικές φορές κομπιάζει.
      Κομπιάζει πάρα πολύ λίγο αλλά όχι παντού. Πχ στο μενού το ρυθμίσεων λίγο το κάνει. Στο pinch to zoom στην μανισια gallery app και λίγο στην status bar.
      Επίσης στην εφαρμογή του καιρού με βάζει αλλά μένει κολλημένη και στην συνέχεια κάνει force close.
      Ξανά πέρασα την ρομ το πρωί όχι με καθαρή εγκατάσταση και μόνο με wipe data και cache, όπως δηλαδή κάνουμε για μετάβαση από stable σε stable.
    • Ο/H omek07 έγραψε:

Και μια ερώτηση. Πια είναι η maximum CPU 1800 ή 1401?

Στα τεστ που κάνω μου δείχνει 1401 ενώ από ότι διαβάζω το κινητό μπορεί να πιάσει 1800
      Νομίζω είσαι οκ με αυτό.

• Διαφήμιση
    • Δώσε να δούμε τι σε προβληματίζει...
      Αμφιβάλω αν το cpu z μπορεί να αναλύσει τον 650 πλήρως..(ακόμη)