παιδες SOS πηγα να κανω αναβαθμιση απο την επιλογη πακετου την 6.6.30 με εβαλα σε ρεψοωερυ εκλεισε και δεν ανοιγει το συνδεσα με το pc και το μονο που κανει ειναι να αναβοσβηνει κοκκινο το led καμια ιδεα τι να κανω???
Πόση μπαταρία είχες όταν πήγες να ξεκινήσεις? Μιλάς για Ελληνική ρομ? Μπήκες σε twrp για την αναβάθμιση ή μέσω του Miui Updater? Μέχρι που έφτασες και μετά δεν άνοιγε? Έγινε κανονικά install η ρομ?
Οπότε μάλλον δεν ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση...Νομίζω ότι κακώς ξεκίνησες με κάτω από 60% αλλά δεν έχω και τρελή εμπειρία και γω στο θέμα μπαταρία/φλας. Εγώ γράφω πάντα να ξεκινάτε με πάνω από 75% αλλά δεν ξέρω ποιο είναι το ελάχιστο για να ξεκινήσει κάποιος ένα update. Ειδικά και για τις νέες ρομ που είναι αρκετά πιο μεγάλες. Θα έλεγα να το βάλεις να φορτίσει για 3-4ώρες και να δεις μετά αν ανοίξει!! Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να πήγε στραβά. Εκτός αν δεν είχε κατέβει σωστά η ρομ και αυτό προκάλεσε αυτή την κατάσταση.
@geoanto555 δυστυχώς αν έχει φλασαριστεί λάθος ρομ υπάρχει μεγάλη περίπτωση να γονάτισε το κινητό. Σαν τελική λύση @pantelee13 αφού δοκιμάσεις οτιδήποτε άλλο θα έλεγα να τσεκάρεις τον παρακάτω οδηγό:
Άσχετο, αλλά ξέρετε ότι όταν είναι κλειστό και πατήσετε ταυτόχρονα το volume up & volume down μπαίνει σε test mode και από εκεί έχει επιλογή για εκκίνησή σε fast fastboot μάλλον για να να μπορείς να φλασαρεις με mi flash.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!