Παιδιά, εάν θέλω απο 7.3.2 Ελληνική Stable να πάω σε Official Global με καθαρή και ξέξασπρη εγκατάσταση, απλά κατεβάζω το Mi Pc Suite και βάζω την νέα rom;
Υ.Γ1 θάθελα να ήταν τόσο απλά ε;;;;
Υ.Γ2 εκείνο που λέει οτι κλειδώνει και πάλι ο bootloader...ισχύει;
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Mε miflash(σε fastboot) και την επιλογή flash all θα το κάνεις και δεν κλειδώνει τον bootloader απλά χάνεις το twrp.
Μάλιστα...όπως είχα κάνει όταν ήθελα να περάσω dev china πάνω στην ανεπίσημη (που είχα όταν ήρθε η συσκευή) με σκοπό να μπορέσω να ξεκλειδώσω...αυτό νομίζω οτι έκανα δηλαδή...
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Δεν είναι ακριβώς το ίδιο...
Στην περίπτωση του ξεκλείδωτου bootloader φλασάρεις και μέσω fastboot.
Καλά...θα το ψάξω - μελετήσω λίγο παραπάνω να δώ τί και πώς και εάν προκύψουν ερωτήσεις θα επανέλθω...να μήν σας ζαλίζω με γενικόλογα...
Τον βασικό δρόμο μου τον έδειξες...ευχαριστώ
Καλημέρα. Έχω μια απορία και θα ήθελα να με βοηθήσετε..το "xiaomi redmi note 3 pro" τι οθόνη έχει? εννοώ έχει π.χ. amoled, έχει gorilla glass? αυτές τις πληροφορίες δεν μπορώ να τις βρω...επίσης, η συσκευή έχει υπέρυθρες? ευχαριστώ..
Καλημέρα. Έχω μια απορία και θα ήθελα να με βοηθήσετε..το "xiaomi redmi note 3 pro" τι οθόνη έχει? εννοώ έχει π.χ. amoled, έχει gorilla glass? αυτές τις πληροφορίες δεν μπορώ να τις βρω...επίσης, η συσκευή έχει υπέρυθρες? ευχαριστώ..
δεν έχει amoled.... Δεν έχει gorilla glass... Έχει όμως υπέρυθρες
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
άρα επιβάλλεται προστατευτικό τζαμάκι...ευχαριστώ
Ναι γιατί οποίος έχει gorilla glass δεν βάζει...... :p :p :p :p