Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Και πάλι σε ευχαριστώ φίλε μου Νίκο.
      @pavlidisc και εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου γνώστη... ότι έμαθα εδώ μέσα αναπαράγω , και το έμαθα από άτομα που είναι πραγματικά γνώστες...δες τα λινκ που έχω παραθέσει.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Και πάλι σε ευχαριστώ φίλε μου Νίκο.
      @pavlidisc και εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου γνώστη... ότι έμαθα εδώ μέσα αναπαράγω , και το έμαθα από άτομα που είναι πραγματικά γνώστες...δες τα λινκ που έχω παραθέσει.

Μάλιστα... τα είδα τώρα... αυτό εννοούμε λοιπόν με τον όρο "στρώσιμο". Οκ, αυτό με τα scripts μου ακούγεται πολύ πολύ λογικό.

from my RN3 pro
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H referravag έγραψε:

@geoanto555 Ήμουν σίγουρος ότι θα χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο επιχείρημα. :) Άποψή σου είναι αυτή και δεν την συμμερίζομαι προσωπικά καθώς άλλα πράγματα βλέπω στην πράξη μέχρι τώρα... Στρώσιμο θέλουν άλλα πράγματα όπως πχ τα λάστιχα
      Εδώ μέσα από τους 100 οι 90 θα σου που ότι ισχύει αυτό. Βέβαια υπάρχουν 3εις κατηγορίες χρηστών.Υπάρχει κ λόγος βέβαια αλλά βλέπω ότι δεν είσαι διατεθειμένος να τον ακούσεις..
      Άποψη σου ... την σέβομαι.. είσαι ένας από τους 10.. και ανήκεις στις 2 κατηγορίες..

Να προσθέσω και ένα σχόλιο του "Μεγάλου" εδώ μέσα... Φαντάζομαι κ αυτός δεν έχει ιδέα...

Στο Background δουλεύουν ακόμη Scripts
      Δεν έχεις παρατηρήσει ότι μετά από Factory Reset
      ΟΚ ότι πιστεύεις και όπως αγαπάς. Εγώ το έγραψα εξ' αρχής για αποφυγή παρεξηγήσεων. Δεν προσπαθώ να επιβάλω καμία άποψη. Ούτε είμαι guru. Απλά έχω χρόνια που αλλάζω custom Roms/kernels σε διάφορες συσκευές. Δεν πουλάω γνώση. Απλά τις παρατηρήσεις μου κατέθεσα. Πάντα είμαι ανοιχτός στον διάλογο φίλε @geoanto555. Σου έδωσα χαρακτηριστικά παραδείγματα του τι έχω συναντήσει όλα τα χρόνια που ασχολούμαι με custom ROMs... Απέφυγες να σχολιάσεις. Όπως και γιατί ξαφνικά με ίδιες ρυθμίσεις, έτοιμες στρωμένες το τηλέφωνο ξαφνικά καταναλώνει 5φορές λιγότερη ενέργεια στην αναμονή ενώ παράλληλα είναι και ταχύτερο.

Το Shell που αναφέρεσαι και τα scripts δεν δικαιολογεί στρώσιμο ημερών όπως έχει γραφτεί καθώς στα links που παραθέτεις ο συμφορουμίτης λέει ότι τα scripts τρέχουν για το πρώτο δεκάλεπτο μετά την αναβάθμιση ή το πέρασμα της φρέσκιας ρομ. Είναι ξακάθαρα γραμμένο. Επίσης το Shell δημιουργούσε πρόβλημα κατανάλωσης λόγω root. Εγώ δεν έχω κάνει root και ποτέ δεν παρατήρησα να έχει το μεγαλύτερο ποσοστό κατανάλωσης το "Shell". Για την ακρίβεια δεν έχω δει καμία φορά να αναγράφεται η λέξη "Shell" στα ποσοστά χρήσης της μπαταρίας.

Η τελευταία μου παρατήρηση σχετικά με τα scripts είναι και συμφωνώ με αυτό που έγραψε ο συμφορουμίτης ότι τρέχουν για κανά δεκάλετπο ότι οι ρυθμίσεις ναι κάποιες μπορεί να είναι ίδιες. Τα scripts όμως αυτά απ' ότι φαίνεται πρέπει να έτρεξαν στο πρώτο ξεκίνημα μετά την αναβάθμιση καθώς όντως για 1-2 λεπτά στην αρχή το τηλέφωνο έκανε ψιλοκολληματάκια στην απόκρισή του. Οπότε δεν ήταν όλα έτοιμα στρωμένα όπως λες...

Αυτό που ισχυρίζεσαι θα ίσχυε εάν η Xiaomi είχε εξελίξει ένα adaptive λειτουργικό σύστημα το οποίο θα είχε μια περίοδο εκμάθησης χ ημερών του τρόπου λειτουργίας του τηλεφώνου. Μπορεί να μας το επιβεβαιώσει κάποιος από τους developers αν ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ από αυτά που βλέπω δεν ισχύει κάτι τέτοιο... Τα ποσοστά που κατανάλωνε η 7.3.2 ήταν τα ίδια από την πρώτη μέρα που την έβαλα μέχρι χτες... Στην καλύτερη έβγαζα 3 μέρες. Δηλ ~33%/μέρα. Την εμπειρία μου καταθέτω από την χρήση του τηλεφώνου. Τώρα αν δεν σου είμαι πιστευτός οκ δεν χάθηκε ο κόσμος... Δεν επέβαλα κάποια άποψη.

Φιλικά όπως πάντα.
    • Διαφήμιση
    • OffTopic
      Νομίζω ότι αυτά που είχα να σου πω τα είπα. Ο καθένας έχει την άποψη του.. Αν θέλει ας πάρει θέση κάποιος άλλος.
      Να σαι καλά..

• Οι καλύτεροι "φιλοι" θα γίνετε, την βλέπω την δουλειά... <X :roll:

E, @geoanto555?? :twisted: :lol:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Κανένα πρόβλημα..Ο καθένας έχει την γνώμη του.

• Καλησπέρα παιδιά χωρίς να τρέχω καμία εφαρμογή 1.7gb ελεύθερα από τα 3 είναι λογικό;
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα σε όλους!

Μια ερώτηση σε όσους έχουν ηδη το pro: η στοκ ρομ του international edition (αγορασμένο απο everbuying) ειναι τόσο χάλια που χρειάζεται επιτακτικά Αλλαγή ρομ;

Με εκτίμηση,
    • Ο/H bill tango έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους!

Μια ερώτηση σε όσους έχουν ηδη το pro: η στοκ ρομ του international edition (αγορασμένο απο everbuying) ειναι τόσο χάλια που χρειάζεται επιτακτικά Αλλαγή ρομ;

Με εκτίμηση,

Αν εννοείς την official global, όχι είναι μια χαρά. Αν εννοείς την multilanguage, όχι δεν είναι μια χαρά.
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

@nikossoul, με την ρομ που έχεις τα προβλήματα θα συνεχιστούν αν δεν διογκωθούν, σκέψου σοβαρά να βάλεις official ή ελληνική ρομ
      ευχαριστω. Αν αντιμετώπιση κάποιο πρόβλημα πάλι θα το κάνω. Προς το παρόν δεν έχω άλλο θέμα. Πετάει. Το φοβάμαι από τώρα να αλλάξω ρομ γιατί δεν ξέρω ακριβώς κ τα βήματα.

Ο/H 3ftw έγραψε:

Ο/H bill tango έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους!

Με εκτίμηση,
      Αν εννοείς την official global, όχι είναι μια χαρά. Αν εννοείς την multilanguage, όχι δεν είναι μια χαρά.
      συμφωνω κ εγω. Ήδη έχω κάνει 2 ερωτήσεις στα παιδιά για προβλήματα που μάλλον φταίει η rom κ το έχω 2 εβδομάδες.
    • Διαφήμιση
    • χμμμ δυστυχως δε το έχω παρει στα χερια μου ακομα για να δω τι εχει προεγκατεστημένο.

Επίσης κατι άλλο: η ελληνική ρομ εχει παντού ελληνικά ή κραταει τις κινεζικες μηχανες αναζήτησης κλπ;

Nikossoul τι προβλήματα ειχες; (αν βαριέσαι να τα γραψεις βαλε λινκ απ τα ποστ σου)