Δηλαδή?
Από το zip της ROM που κατεβάζουμε σβήνουμε το superuser?
Και πως αποκτούμε root?
Φλασάρουμε τη ρομ μέσω twrp μετά από factory reset και μετά τι?
Ρωτάω, γιατί δεν έχω όρεξη, αυτή τη στιγμή, να προσπαθώ κανα δυο μέρες να συνεφέρω τη συσκευή...
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
@demakhs γιατί μπερδεύεσαι? Αν θες να έχεις ροοτ δεν πειράζεις τίποτα και κάνεις την εγκατάσταση απευθείας. Ο @3ftw ρωτάει πως μπορεί να βάλει dev rom και να μην έχει ροοτ! Δυστυχώς εγώ δεν το ξέρω σίγουρα οπότε εν αναμονή κάποιου που γνωρίζει ότι ισχύει αυτό που λες @3ftw
Αν συνδέσεις το κινητό στο pc, το ξεσυνδέσεις και δεν κάνεις επανεκκίνηση το κινητό....
Την πάτησα χθες βράδυ κ σήμερα το πρωί το βρήκα στο 2%.. ...ίσα για να χτυπήσει το ξυπνητήρι!!!!!
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Η πλήρης αλήθεια είναι άγνωστη. Είχε εντοπιστεί η αλήθεια είναι όταν συνέδεες το κινητό με τον υπολογιστή και μετά έμενα μέχρι το επόμενο restart του κινητού όπου και σταμάταγε! Από κει και πέρα εγώ σε stable Που την είχα ρουτάρει δεν εμφανίστηκε ποτέ το shell! Επίσης πολλά παιδιά δουλεύουν dev roms και δεν έχουν πρόβλημα με shell!! Θεωρώ ότι κανείς δεν ξέρει 100% πότε εμφανίζεται, γιατί και πως γιατρεύεται! Όντως σε μη root κινητά δεν έχει εμφανιστεί ποτέ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν κάνεις root θα έχεις και σίγουρα αυτό το πρόβλημα!!!
Καλά γενικά δεν συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή. Και εφόσον υπάρχει "λύση" γιατί μας φοβεριζουν όλοι με τον κακό λύκο το shell; εγώ νόμιζα είναι μόνιμο το πρόβλημα.