Καλησπέρα και απο εμενα! Το πρωι έκανα παραγγελία 2 τεμ. Redmi note 3 pro απο το vickmall με την official αγγλοκινεζικη rom, ανυπομονώ να παραλάβω και να πάνε ολα κατ'ευχην!
παιδια εκανα αιτημα για bootloader αλλα πως θα ξερω αν το ξεκλειδωσαν;
Κανονικά σου στέλνουν ενημερωτικο sms. Αλλά στους κατόχους Wind αυτό πολύ συχνά χάνεται, οπότε θα πηγαίνεις συχνα στην σελίδα που έκανες την αίτηση. Αν σου επιτρέψει να κατεβάσεις το Unlock Tool είσαι Ok
...και η 6.6.30 miui 8 την πιο ατελείωτη μπαταρία κ εξαιρετική εμπειρία χρήσης!!!
Η 6.7.7 ;; Δεν την δοκίμασες;Τι μου κάνεις τώρα.. είμαι σε 7,5,1 και μου βάζεις το ζιζάνιο..
Βασικά εγώ έχω την GTV 6.7.7 και είμαι ευχαριστημένος πιστεύω... Καλή ήταν ομως και η 6.6.30.παραθέτο εικόνες να μου πείτε γνώμες...να προσθέσω ότι εχω ανοιχτες 2 κάρτες. Και δεδομενα στην μια καρτα..κανα 10ωρο...
Από dev ρομ είναι αστείο να το κάνεις βρεε,, ποια αμοιβή και βλ@κείες..
Στην τελική με ένα teamviewer όλα γίνονται.
ευκολο για εσας που ...το εχετε το θεμα....να σας πω για ενυδρεια..για κυνηγι..για ψαρεμα...για κονσολες dj....μεχρι εκει....παραπερα σηκωνω τα χερια
Και γω αυτο το προβλημα εχω να σας πω και γω για ενυδρεια και για νταλικες και για αλλες δυο δουλιες που κανω .....αλα για αυτο ειμαι ΣΚΡΑΠΑΣ ουτε κινεζικα δεν ξερω !!!!!!!
Και γω αυτο το προβλημα εχω να σας πω και γω για ενυδρεια και για νταλικες και για αλλες δυο δουλιες που κανω .....αλα για αυτο ειμαι ΣΚΡΑΠΑΣ ουτε κινεζικα δεν ξερω !!!!!!!
K εσύ ξεκίναααα.. εύκολο είναι.. άντεεε..
Ο από πάνω πιο έξυπνος-σκράπας είναι ;
K εσύ ξεκίναααα.. εύκολο είναι.. άντεεε..Ο από πάνω πιο έξυπνος-σκράπας είναι ;
ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ.....το σαββατοκυριακο εχω ρεπο αμα σε τρελανω εγω στις αποριες και τις ερωτησεις θα δεις geoanto555 και δεν εισε και κοντα !!!!!!
Καλησπέρα και πάλι σε όλους...
Μετά από 2 μήνες με Official Global Stable, αρχίζω και ξύνομαι να περάσω την Ελληνική. Έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα στην Xiaomi και έχω πάρει έγκριση εδώ και κανα μήνα, αλλά δεν ξεκλέιδωσα.
Απ` ότι έχω καταλάβει μετά από αρκετό διάβασμα, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω είναι :
1) Φυσικά backup, επειδή θα διαγραφούν όλα.
2) Να περάσω μια οποιαδήποτε official Dev Rom ( ή μήπως πρέπει συγκεκριμένα την αγγλοκινέζικη??)
3) Ξεκλείδωμα bootloader
4) Πέρασμα Ελληνικής (stable or Dev)
Τα έχω γράψει σωστά? Αν όχι, μπορεί κάποιος να μου πει τη σωστή "διαδρομή " ? Χωρίς λινκ και οδηγίες εννοείται, θα τα βρω μόνος μου όλα αυτά....
Απ` ότι έχω καταλάβει μετά από αρκετό διάβασμα, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω είναι :1) Φυσικά backup, επειδή θα διαγραφούν όλα.
2) Να περάσω μια οποιαδήποτε official Dev Rom ( ή μήπως πρέπει συγκεκριμένα την αγγλοκινέζικη??)
3) Ξεκλείδωμα bootloader
4) Πέρασμα Ελληνικής (stable or Dev)
Τελικα μολις μουρθε!!!!! Αλλα ενω ειχα πει (καπως καθηστερημενα,6-7 ωρες μετα την παραγγελια) ,να μου το στειλουν με την official dev rom,μου το εστειλαν με αυτη ¨ΜUΙ 7 6.5.28 /Beta
Να αρχισω να κλαιω?
Τελικα μολις μουρθε!!!!! Αλλα ενω ειχα πει (καπως καθηστερημενα,6-7 ωρες μετα την παραγγελια) ,να μου το στειλουν με την official dev rom,μου το εστειλαν με αυτη ¨ΜUΙ 7 6.5.28 /Beta
Να αρχισω να κλαιω?
Οδηγούς επ ώμου και ξεκίνα.... όλοι περάσαμε από αυτό το στάδιο!!!!!!