Εδώ και ένα μήνα που περίμενα το Note 3, διάβασα το forum και οδηγούς κλπ για το τι είναι καλύτερο να κάνω. Χθες παρέλαβα, όλα καλά.
Κατά την παραγγελία ζήτησα τη multi (κυρίως επειδή δεν ήθελα πολλές κινεζιές μέσα, αυτό είχα καταλάβει), και τώρα στο About Phone βλέπω "Global 7.1 Stable, 7.1.9.0.0"
1. Αν αφήσω τη multi, το πιθανότερο είναι να έχω πρόβλημα;
2. Αν την αλλάξω (και με δεδομένο ότι δεν χρειάζομαι ελληνικό μενού, αλλά μόνο αγγλικό) σε τι να την αλλάξω;
3. Στο προγραμματάκι που κάνει Check for Updates μου λέει No Updates Available. Σημαίνει αυτό ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει updates, ή ποτέ δεν θα έχω; (όπως διαβάζω για τις multi)
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Υ.Γ.
Για την ιστορία (και για στατιστικούς λόγους), η παραγγελία έγινε 15/6 από Vickmall, και η παράδοση έγινε 13/7, μέσω NL. Όπως το περίμενα δηλαδή.
1. Αν αφήσω τη multi, το πιθανότερο είναι να έχω πρόβλημα;
2. Αν την αλλάξω (και με δεδομένο ότι δεν χρειάζομαι ελληνικό μενού, αλλά μόνο αγγλικό) σε τι να την αλλάξω;
3. Στο προγραμματάκι που κάνει Check for Updates μου λέει No Updates Available. Σημαίνει αυτό ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει updates, ή ποτέ δεν θα έχω; (όπως διαβάζω για τις multi)
1 . Ναι μάλλον θα έχεις..
2 . Global stable.. αν δεν βάλεις Ελληνική που στην συνιστώ.
3 . Με multi δεν θα έχεις ποτέ γτ δεν είναι επίσημη ρομ..
Είδα ότι έχει ένα παραπάνω μηδενικό στο τέλος 7.1.9.0.0 κ όχι 7.1.9.0.
Ο κωδικός της ποιος είναι, ο (LHOCNCL)??
Αν ναι τότε ειναι πειραγμενη.. Η global έχει κωδικό mi κ όχι cn...
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Είναι LHOCNCL, αναγράφει MIUI Global 7.1 Stable 7.1.9.0.0, με δύο μηδενικά
Στο locale η λίστα δεν έχει την Ελλάδα (αν σημαίνει κάτι αυτό), έχω αφήσει επιλογή Κίνα. Έχει πάντως όλες τις χώρες του ντουνιά, μέχρι και Ζιμπάμπουε και νησιά Φώκλαντ, αλλά Ελλάδα όχι.
Είναι LHOCNCL, αναγράφει MIUI Global 7.1 Stable 7.1.9.0.0, με δύο μηδενικά
Στο locale η λίστα δεν έχει την Ελλάδα (αν σημαίνει κάτι αυτό), έχω αφήσει επιλογή Κίνα. Έχει πάντως όλες τις χώρες του ντουνιά, μέχρι και Ζιμπάμπουε και νησιά Φώκλαντ, αλλά Ελλάδα όχι.
Παίζει να μην είναι η multi;
Ελληνικη γλώσσα έχει; Μουλτι είναι αλλά πες μας και αυτό..