Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
-
Ο/H Project_P έγραψε:
Λογικα αν κανεις backup στο MiCloud δεν θα εχεις θεμα (με αλλες official οπως εχουν πει δεν εχεις σιγουρα).
Απλα καλο ειναι να το επιβεβαιωση και καποιο απο τα παιδια που εχουν περασει την ελληνικη ROM.
Απο την αλλη αν δεν εχεις προβλημα με το να δουλευεις το κινητο στα αγγλικα γιατι δεν εβαλες Stable Global (που δεν εχει δειγμα κινεζου) και εχει και ετοιμα google apps και θα παιρνει και κανονικα updates?
Είχα την εντύπωση ότι υπάρχει η unofficial Multi και ότι η οι άλλες δυο είναι Official Αγγλο/Κινέζικες Stable και Dev, με μόνη διαφορά ότι η Dev επιτρέπει να ξεκλειδώσεις το bootloader.
Με βλέπω να περνάω την Global μέχρι να μου το ξεκλειδώσουν. Αχ... Φτου και από την αρχή!Nice to mitu!
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
-
Ο/H jerry007 έγραψε:
Καλή ερώτηση. Διότι δεν το σκέφτηκα.
Είχα την εντύπωση ότι υπάρχει η unofficial Multi και ότι η οι άλλες δυο είναι Official Αγγλο/Κινέζικες Stable και Dev, με μόνη διαφορά ότι η Dev επιτρέπει να ξεκλειδώσεις το bootloader.
Με βλέπω να περνάω την Global μέχρι να μου το ξεκλειδώσουν. Αχ... Φτου και από την αρχή!
. Καταλαβαινω οτι μεσα σε μια μερα σου επεσαν πολλα (και εγω διαβαζα non-stop 2-3 μερες πριν κανω οτιδηποτε, αλλα σε τετοιες καταστασεις δεν θελει βιασυνη και προσεκτικο διαβασμα).
Ο/H tsine έγραψε:
Τουλάχιστον είναι η τελευταία έκδοση χωρίς bugs ?
Οχι ειναι αρκετα παλια (πλεον) μιας και εχει βγει ηδη 7.1.20 Chinese Stable, οποτε θα εχει και bugs.
Eπισης αν ειναι official και οχι πειραγμενη (δεν εχει ελληνικα δηλαδη οπως ειπαν και πιο πανω), τοτε αν τσεκαρει με τον Updater θα του εχει ετοιμο OTA update . -
Ο/H Project_P έγραψε:
Ο/H jerry007 έγραψε:
Με βλέπω να περνάω την Global μέχρι να μου το ξεκλειδώσουν. Αχ... Φτου και από την αρχή!
. Καταλαβαινω οτι μεσα σε μια μερα σου επεσαν πολλα (και εγω διαβαζα non-stop 2-3 μερες πριν κανω οτιδηποτε, αλλα σε τετοιες καταστασεις δεν θελει βιασυνη και προσεκτικο διαβασμα).
Nice to mitu!
-
Ο/H Project_P έγραψε:
Ο/H jerry007 έγραψε:
Ο/H tsine έγραψε:
Eπισης αν ειναι official και οχι πειραγμενη (δεν εχει ελληνικα δηλαδη οπως ειπαν και πιο πανω), τοτε αν τσεκαρει με τον Updater θα του εχει ετοιμο OTA update .
MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
Υποθέτω -
Ο/H tsine έγραψε:
Ο/H Project_P έγραψε:
Ο/H tsine έγραψε:
MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
Υποθέτω
Δεν ειπα τιποτα για Global εγω .... η 7.1.9.00 LHOCNCL που δειχνει το screenshot που εβαλες ειναι stable κινεζικη. Αυτη που σου εβαλα εγω ειναι η τελευταια Stable Chinese που βγει ) οπως φαινεται και στο link που εβαλες. Η Stable Global (οπως και η Chinese Dev) εχουν πραγματι αλλη αριθμηση. -
Ναι όλο το MIUI store Καθώς όλα τα wallpaper ringtone είναι στα αγγλικά αυτό με παραξενεψε ....στο remdi note 3 MTK δεν είναι στα αγγλικά άλλα στα κινέζικα
Ο/H Project_P έγραψε:
-
Προσπαθώ να κατεβάσω κάτι αρχεία με δεδομένα αλλά δε με αφήνει γιατί λέει λόγω μεγέθους αρχείου χρειάζεται wlan. Μπορώ να αλλάξω κάπως την ρύθμιση; Μου απάντησαν παραπάνω ότι υπάρχει ρύθμιση στο settings αλλά δεν το βρίσκω. Που ακριβώς είναι;
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
OFFICIAL GLOBAL ΑΓΓΛΟΚΙΝΕΖΙΚΕΣ
Version: V7.1.7.0.LHOMICL
OFFICIAL STABLE ΑΓΓΛΟΚΙΝΕΖΙΚΕΣ
Version: V7.1.20.0.LHOCNCL
Version: V7.1.18.0.LHOCNCL
Version: V7.1.16.0.LHOCNCL
Version: V7.1.9.0.LHOCNCL
OFFICIAL DEVELOPER ROM ΑΓΓΛΟΚΙΝΕΖΙΚΗ
Version: 6.3.17
ΟΠΟΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ AYTOYΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΗ. -
@efyv2
Πας στην εφαρμογή downloads. Πράσινο εικονίδιο με βελάκι προς τα κάτω. Μπαίνει μέσα και πατάς πάνω δεξιά στις τρεις τελιτσες. Μετά settings και στο download size επιλεγεις unlimited.
Sent from my Redmi Note 3 Pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα