Αφού έχεις θέμα καλά κάνεις και ρωτάς και δεν σε παρεξηγεί κανένας, όλοι ρωτάμε και μαθαίνουμε.Ο/H vrs5 έγραψε:
Να πω οτι καταλαβα; ΟΟΟΟΧΙΙΙΙ δεν θα το κανω. Να σκασω απο το κακο μου ειμαι ετοιμος μια φοραΟ/H giasoy έγραψε:
Είναι για τους μαγνητικούς αισθητήρες γυροσκόπιο και επιταχυνσιόμετρο. Επειδή ο proximity sensor συνήθως δουλεύει με ηλεκτρομαγνητικό πεδίο ίσως περιλαμβάνεται, δεν είμαι σίγουρος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το θεμα ειναι αν τελικα υπαρχει περιπτωση να διορθωθει η οχι, υπαρχει; Παναγιωτη να γινει δοκιμη η δεν εξιζει στην λυση που εδωσες προηγουμενως; Τι αλλο μπορει να γινει; Υπαρχει ανταλλακτικο ας πουμε; Σορυ αν ρωταω μλκς αλλα .....

Τώρα όσον αφορά την "λύση" που προτείνω όπως αναφέρω είναι από εδώ και εγώ προσωπικά δεν την έχω κάνει. Στο εν λόγω νήμα λοιπόν αναφέρονται σε κινητά με πρόβλημα στους αισθητήρες το οποίο υφίσταται από "κατεστραμμένο" ή "κουτσουρεμένο" όπως θες πέστο αρχείο που ονομάζεται persist.img και όπως λένε έρχεται ως κατάλοιπο από τις rom που κυκλοφορούν οι μεταπωλητές οι οποίες δεν είναι official (γνήσιες). Αν εσύ παρέλαβες το κινητό σου με official ρομ τότε λογικά δεν ανήκεις σε αυτήν την ομάδα, αν όμως είχες μη official rom τότε δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις.
Αν το δοκιμάσεις πάντως, το backup είναι άκρως απαραίτητο!!!!