Έτσι γίνεται όμως @geoanto555. Δεν ξέρω γιατί και πως αλλά το είχε γράψει και mod από το en.miui.com!!!Την ίδια μέρα με δοκιμές που έκανε από miui 7 σε 8 κλπ του κλείδωνε πάντα και βέβαια πάντα ξεκλείδωνε την συσκευή άμεσα!
Τι να σου πω, δεν ξέρω, αφού το έχασα, μόλις το έκανα unlock και πέρασα alka recovery, και όλα καλά. Τώρα λέω να περάσω root.
Υ.Γ. Δοκίμασα και twrp official 3.0.2-2 και δουλεύει μια χαρά.
σ.σ. Δουλεύουν όλα τα twrp ΑΛΛΑ πρέπει να κάνετε αυτό:
If you want to use twrp, best to install before setting up on the new rom. Else will get errors of /data and /sdcard not mounting.
To use TWRP:
right after rom has first boot, go back to fastboot mode, flash twrp using
fastboot flash recovery twrp.img (where twrp.img is the img file of whatever twrp image you want, official/cofface/alka)
fastboot format userdata (/data encryption is gone, or you can flash the boot.img provided somewhere else on the thread)
reboot recovery
format internal storage and data
flash supersu (if you want root)
flash xposed (if you want xposed)
reboot system, good to go!
only problem is my alka recovery keeps changing back to chinese. Not sure how to fix that.
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
Λοιπόν, ένα ακόμα "review" αυτήν την φορά για την Official-"Custom" 6.7.21 ΜΜ που όντος διέρρευσε και είναι όντος official. Το review θα είναι λιτό και απέριττο. Ξεκινάω: Παιδιά το ρομ είναι ότι καλύτερο έχω φορέσει μέχρι τώρα, όλα δουλεύουν στο 100% ποιο γρήγορο γενικός σε ΟΛΑ ακόμα και στο ξεκλείδωμα με FP. Μπαταρία ακόμα δεν μπορώ να ξέρω. Την έβαλα με fastboot. Όλα καλά. ΚΑΙ ΜΜ!! Ααααα και Ελληνικά αλλά ακόμα σε περιορισμένη μετάφραση. Αυτάαααααα! ΒΟΥΡΡΡΡΡ!!
...δεν είναι ακριβώς έτσι...
...έχει ουκ ολίγα θεματάκια, και μάλιστα εκνευριστικά...
...θα τα δείς σιγά-σιγά...
...είναι πρώιμο ακόμα άυτό το λογισμικό...
...ούτε κάν beta...θα το χαρακτήριζα alpha...
...αυτοί βέβαια μπορεί να έχουν ήδη έτοιμη και την τελική έκδοση...
@jazzu4ia Εγώ διεκπεραίωσα τα λεγόμενά μου λέγοντας ότι όλα δουλεύουν 100%. Εσύ μας λες πως δεν είναι έτσι και ότι έχει πολλά θέματα. Για πες μας κι εμάς τα προβλήματα που βρήκες. Γιατί εγώ με την χρήση που κάνω δεν βρήκα τπτ.
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
Το σίγουρο είναι :Aπο την στιγμή που δεν εχουν την τελικη έκδοση ΜΜ για το redmi note 3 και είναι απλα μια πρωτη επαφη με το ΜΜ σε official .
Καλό είναι να περιμενουμε την τελικη έκδοση μεσα απο εδω την πλήρη ελληνοποιημενη και super ελληνικη rom. Αρα stund by δεν ειναι καιρος για πειράματα και μοντες..
@Souits Το ρουτ απο το Κέντρο ασφαλείας το δοκίμασες?
...δεν υπάρχει ρούτ από το κέντρο ασφαλείας...
...μόνο οι china dev έχουν αυτό το χαρακτηριστικό, αλλά ακόμα και εκεί δεν γίνεται αυτόματα, αλλά σε παραπέμπει είτε στο play store, είτε στο τυχόν εγκατεστημένο recovery app γιά φλασσάρισμα...