Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Το καινούριο pro λέει preorder και οι πρώτες αποστολες 31/8.
      Σημαίνει στην καλύτερη παραλαβή μέσα με τελη Σεπτέμβρη αν και προσωπικα δεν το βλέπω πριν τον Οκτώβρη.
      Σε ότι αφορά το δεύτερο σκέλος εξαρτάται πόσο βιάζεσαι.
      Πολλοι θα σου πουνε για τα 2 χρονια εγγύηση αγοράζωντας κάτι από Ελλάδα αλλά να πληρωσεις 100€ παραπάνω για 2 χρονια εγγύηση το κόβω υπερβολικα υψηλο το κόστος.
      Από κει και πέρα υπάρχουν δεκάδες κινεζομάγαζα όπως επίσης το ebay και το aliexpress. Βλέπεις, συγκρίνεις, αποφασίζεις.

Even dead i will fight.
    • @GkAdam είναι καλή περίοδος, πάρτο από Κινα.
      Στην χειρότερη των περιπτώσεων το χεις σε 15 μέρες.
      Από banggood το χα στα χέρια μου σε 8 μέρες...
      Το 4 θα βγει σίγουρα στα 200 σίγουρα, μπορεί κ 250...
      Οπότε θα αναγκαστεις να περιμένεις να πέσει λιγο, στο μεταξύ θα βγάλουν το 4 pro, οπότε θα αναγκαστεις να ξαναπεριμενεις... :S
      Άσε που στο καπάκι θα βγει το 5, οπότε άστα βραστα!! :lol:

@geoanto555 τον παροτρυνα να βάλει κάτι που το έχω δοκιμάσει, κάτι που βελτιώνει τη συσκευή και κάτι που δεν προκαλεί ούτε πυρηνικες εκρήξεις ούτε τη διάσπαση των quarks σε βαρυονια.
      Ρωτησε με σκοπό να του απαντήσουμε πρακτικά σε τι βελτιώνει τη συσκευή του αυτό το mod-ακι.
      Ναι μεν μου την επεσες, είσαι και παρεξηγιαρης... :growup: :vain:

Κ για να επανέλθουμε στα σημαντικά, το mod-ακι είναι πραγματικά πολύ καλό κ είναι must-flashing για την συσκευή μας.. :wink:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• καταλαβα
      ειχα πάρει πριν κανα μηνα το Mi pad 2 από gearbest και εβαλα expedited delivery και ηρθε αμεσως αλλα περασε τελωνείο και το πληρωσα ουσιαστικά στην τιμή του σκρούτζ
      επίσης μεσω κινας δεν ξερω που να βάλω την παράδοση :Ρ
      αν ερθει σε 20 μερες οκ
      αν ερθει σε 25 θα ειμαι σε αλλη πόλη :Ρ
    • Διαφήμιση
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Ναι μεν μου την επεσες, είσαι και παρεξηγιαρης... :growup: :vain:
      Κ για να επανέλθουμε στα σημαντικά, το mod-ακι είναι πραγματικά πολύ καλό κ είναι must-flashing για την συσκευή μας.. :wink:
      Αν θυμάσαι.... άλλος είναι ο παρεξη-γησ-"γ"ιάρης... :lol: ..."γκόμενα"...
      Δεν το λέω για να σου την πω... απλά απαντώ σε αυτό που μου είπες..
      Προτιμώ ο καθένας να ξέρει τι κάνει και όχι να τρέχουν σαν τα πρόβατα...

• @GkAdam
      Εμ, δεν κάνουν τέτοια λάθη...ακου κει expedited delivery....μπρρρρρ....σκιαχτηκα... ;(

@geoanto555 ότι μου την είπες, μου την ειπες όχι μία κ δύο, αλλά τρις, δεν τρέχει τίποτα ομως, φυσιολογικό είναι να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε γιατί μας λείπει 800-ρα συχνοτητα!! :lol: :lol:

Μην μένεις "κολλημένος" στο παρελθόν..προχωράμε μπροστά.. :thumbsup:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H GkAdam έγραψε:

αν ερθει σε 20 μερες οκ
      αν ερθει σε 25 θα ειμαι σε αλλη πόλη :Ρ
      Αυτό είναι πραγματικά πρόβλημα.....
      Και μένα μου ρθε επαρχία σε 9 μέρες..

• Τελικά ειχε το play store... λετε να μην εχει την official developer? ??? Παντως απο γλώσσες μονο κινέζικα και αγγλικά εχει
    • Διαφήμιση
    • Αλήθεια @demakhs εσύ έβαλες το κέρνελ.. το πείραξες καθόλου;

• Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι.....

Λοιπόν, αυτό με την ρόδα δεν ισχύει... το Σ/Κ είχαμε ένα ατύχημα με το RN3P ...καινούργιο τηλέφωνο, ούτε μήνα δεν έκλεισε. Το τηλέφωνο μπήκε κάτω απο τις ρόδες του αυτοκινήτου (όχι δεν ήταν πείραμα, ήταν απροσεξία του παιδιού μου) Εκανα όπισθεν, πατήθηκε με τις ρόδες με αποτέλεσμα... η Nilkin θήκη ούτε γρατζουνιά, αλλά.... το προστατευτικο τζάμι θρύψαλα όπως και η οθόνη....ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.....ΑΘΑΝΑΤΑ TA NILKIN!!!.... ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ !!!!! ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΚΙΜΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!! ....... ήδη έχω παραγγείλει άλλο ένα..... ;( ;( ;( ;(
      10/02/2012
      31/07/2015 Ημερομηνίες που άλλαξαν την ζωή μου....τα θαυματάκια μου.... <3 <3 <3
    • Δε σηκώνει το βάρος του αυτοκινήτου το τηλεφωνο. Σηκώνει κάπου το 1/3 αν το πατήσει μπροστινός τροχός και περίπου το 1/5 αν το πατήσει ο πίσω. Αν το διαφορικό είναι πίσω αλλάζουν κάπως τα πράγματα.
      Anyway εσύ να σαι καλα και μη μασάς. Δες τουλάχιστον αν φούσκωσε η μπαταρία μη τυχόν την χρειαστεις αύριο μευθαύριο ή για κανα πείραμα. :P

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • Αφού έκλαψα, πένθησα για καμια ώρα, αποφάσισα να παραγγείλω άλλο..... βέβαια ο σύζηξ ακόμα πενθεί τα λεφτά του...
      Το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά, τα πάντα, κλήσεις δέχομαι, μηνύματα στέλνω, όλα μια χαρά... απλά η οθόνη έχει ραγίσει απο παντού.
      10/02/2012
      31/07/2015 Ημερομηνίες που άλλαξαν την ζωή μου....τα θαυματάκια μου.... <3 <3 <3