Ο/H geoanto555 έγραψε:
Επανακκίνηση έκανες;
Έκανα, τίποτα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H geoanto555 έγραψε:
Επανακκίνηση έκανες;
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Σοβαρά; Ποια ρομ έχεις; Περίεργο μου ακούγεται....
Ο/H Jordan Nidis έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Σοβαρά; Ποια ρομ έχεις; Περίεργο μου ακούγεται....
Έχω stable 751. Δεν υπάρχει μέσα ούτε η εφαρμογή των επαφών ούτε τηλεφώνου. Όταν έχω αναπάντητη πατάω στην αναπάντητη για να πάρω τηλ και ούτε αυτό κάνει. Περίεργο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο PC (και ειδικά αν μιλάμε για notebook) που δεν είναι στη πρίζα η φόρτιση συσκευών θέλει περισσότερο χρόνο απο τι ο κλασικός φορτιστής του 1Α ή των 2Α.Ο/H Omzy έγραψε:
Απ'οτι φαινεται δεν θα ησυχασετε απο μενα στο συντομο μελλον(ελπιζω αυτη τη φορα να γραφω στο σωστο Post για να μη σας κανω βολτες)
Καλησπερα σας λοιπον και παλι. Στο κινητο ειχα κανει την 1η φορτιση (το ειχα αφησει ενα βραδυ) και τωρα ηρθε η ωρα καθως ειμαι στη δουλεια μου να το φορτισω 2η φορα. το αφησα να παει 13% γιατι αποτι μου εχουν πει ειναι καλο να κανεις γεματη φορτιση και το εβαλα με usb (οχι αυτη που ηρθε μαζι) στο pc για να φορτισει. Το εχω βαλει 2 ωρες τωρα και εχει φορτισει 8% μονο.. (χωρις να του κανω καποια χρηση). Σιγουρα οταν παω σπιτι θα το βαλω στον δικο του φορτιστη στην μπριζα να δω αποτελεσματα. Εδω εχω δοκιμασει 3 διαφορετικα καλωδια και με ολα φορτιζει πολυ αργα παντως (οποτε την ξεσκισα λιγο την μπαταρια με το βαλε - βγαλε στην 2η φορτιση :/)
Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν ξερετε κατι σχετικο. Καποια συμβουλη για την μπαταρια ισως, και το αν πρεπει να χρησιμοποιω καποιο συγκεκριμενο καλωδιο.
Στο κινητο ειχα βαλει επιτυχως προχθες την Global State (καθως ηρθε με unofficial)
Σας ευχαριστω για ακομα 1 φορα και συγγνωμη για την ταλαιπωρια (την τωρινη και την μελλοντικη καθως αποτι βλεπω ολο και κατι θα ξαναρωτησω με τον ρυθμο που το παω :p)
Μπορεις να βγάλεις 1 φωτογραφία τους "εγκληματίες";Ο/H bilis1234 έγραψε:
Καλησπέρα και πάλι έχω ένα θέμα το φις που μου στειλανε για τον ανταπτορα δεν μπαίνει σε καμία μπριζα τη κάνω τώρα???
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ο/H osalonikios έγραψε:
Μπορεις να βγάλεις 1 φωτογραφία τους "εγκληματίες";Ο/H bilis1234 έγραψε:
Καλησπέρα και πάλι έχω ένα θέμα το φις που μου στειλανε για τον ανταπτορα δεν μπαίνει σε καμία μπριζα τη κάνω τώρα???
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk