Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Επανακκίνηση έκανες;

Έκανα, τίποτα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Σοβαρά; Ποια ρομ έχεις; Περίεργο μου ακούγεται....

• Δουλεύεις το αντίγραφο αρχικής οθόνης από το mi cloud;
      Αν ναι πανε και κάνε επαναφορά απο αντίγραφο..

• Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Σοβαρά; Ποια ρομ έχεις; Περίεργο μου ακούγεται....

Έχω stable 751. Δεν υπάρχει μέσα ούτε η εφαρμογή των επαφών ούτε τηλεφώνου. Όταν έχω αναπάντητη πατάω στην αναπάντητη για να πάρω τηλ και ούτε αυτό κάνει. Περίεργο.

• Ο/H Jordan Nidis έγραψε:

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Σοβαρά; Ποια ρομ έχεις; Περίεργο μου ακούγεται....

Έχω stable 751. Δεν υπάρχει μέσα ούτε η εφαρμογή των επαφών ούτε τηλεφώνου. Όταν έχω αναπάντητη πατάω στην αναπάντητη για να πάρω τηλ και ούτε αυτό κάνει. Περίεργο.

Εντάξει το βρήκα.

• Με το επερχόμενο redmi note 4 helio x 20/25. Διάβασα 2 άρθρα που πραγματικά έμεινα έκπληκτος!
      Στο ενα δείχνει οτι ο 650 παει πολυ καλύτερα στην Gpu ακομα και απο το 652 lol.
      Και στο αλλο ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ειναι ο helio x 20 παρολο τα 10 core που έχει. Αθάνατο μου redmi note 3 :grin: θα κανει πολύ καιρό για να "παλιωσει" αυτο το μοντέλο :thumbsup:

Helio X20 vs Snapdragon 652 vs 650 vs Apple A8 Antutu

Snapdragon 650 VS 652 - Which is Better? Philippines
    • Απ'οτι φαινεται δεν θα ησυχασετε απο μενα στο συντομο μελλον :p (ελπιζω αυτη τη φορα να γραφω στο σωστο Post για να μη σας κανω βολτες)

Καλησπερα σας λοιπον και παλι. Στο κινητο ειχα κανει την 1η φορτιση (το ειχα αφησει ενα βραδυ) και τωρα ηρθε η ωρα καθως ειμαι στη δουλεια μου να το φορτισω 2η φορα. το αφησα να παει 13% γιατι αποτι μου εχουν πει ειναι καλο να κανεις γεματη φορτιση και το εβαλα με usb (οχι αυτη που ηρθε μαζι) στο pc για να φορτισει. Το εχω βαλει 2 ωρες τωρα και εχει φορτισει 8% μονο.. (χωρις να του κανω καποια χρηση). Σιγουρα οταν παω σπιτι θα το βαλω στον δικο του φορτιστη στην μπριζα να δω αποτελεσματα. Εδω εχω δοκιμασει 3 διαφορετικα καλωδια και με ολα φορτιζει πολυ αργα παντως (οποτε την ξεσκισα λιγο την μπαταρια με το βαλε - βγαλε στην 2η φορτιση :/)

Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν ξερετε κατι σχετικο. Καποια συμβουλη για την μπαταρια ισως, και το αν πρεπει να χρησιμοποιω καποιο συγκεκριμενο καλωδιο.

Στο κινητο ειχα βαλει επιτυχως προχθες την Global State (καθως ηρθε με unofficial)

Σας ευχαριστω για ακομα 1 φορα και συγγνωμη για την ταλαιπωρια (την τωρινη και την μελλοντικη καθως αποτι βλεπω ολο και κατι θα ξαναρωτησω με τον ρυθμο που το παω :p)
    • Διαφήμιση
    • Από pc μην περιμένεις φόρτιση..... Δεν πάίζει.
      Να το φορτίζεις με το δικό του φορτιστή - καλώδιο ή τουλάχιστον με αντίστοιχο 2A επώνυμο.
      Όσο για το αν την ξέσκισες..... έχεις μείνει πολύ πίσω.
      Οι μπαταρίες δεν έχουν ανάγκη απο τετοια σήμερα...

• Ο/H Omzy έγραψε:

Απ'οτι φαινεται δεν θα ησυχασετε απο μενα στο συντομο μελλον :P (ελπιζω αυτη τη φορα να γραφω στο σωστο Post για να μη σας κανω βολτες)

Καλησπερα σας λοιπον και παλι. Στο κινητο ειχα κανει την 1η φορτιση (το ειχα αφησει ενα βραδυ) και τωρα ηρθε η ωρα καθως ειμαι στη δουλεια μου να το φορτισω 2η φορα. το αφησα να παει 13% γιατι αποτι μου εχουν πει ειναι καλο να κανεις γεματη φορτιση και το εβαλα με usb (οχι αυτη που ηρθε μαζι) στο pc για να φορτισει. Το εχω βαλει 2 ωρες τωρα και εχει φορτισει 8% μονο.. (χωρις να του κανω καποια χρηση). Σιγουρα οταν παω σπιτι θα το βαλω στον δικο του φορτιστη στην μπριζα να δω αποτελεσματα. Εδω εχω δοκιμασει 3 διαφορετικα καλωδια και με ολα φορτιζει πολυ αργα παντως (οποτε την ξεσκισα λιγο την μπαταρια με το βαλε - βγαλε στην 2η φορτιση :/)

Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν ξερετε κατι σχετικο. Καποια συμβουλη για την μπαταρια ισως, και το αν πρεπει να χρησιμοποιω καποιο συγκεκριμενο καλωδιο.

Στο κινητο ειχα βαλει επιτυχως προχθες την Global State (καθως ηρθε με unofficial)

Σας ευχαριστω για ακομα 1 φορα και συγγνωμη για την ταλαιπωρια (την τωρινη και την μελλοντικη καθως αποτι βλεπω ολο και κατι θα ξαναρωτησω με τον ρυθμο που το παω :p)
      Στο PC (και ειδικά αν μιλάμε για notebook) που δεν είναι στη πρίζα η φόρτιση συσκευών θέλει περισσότερο χρόνο απο τι ο κλασικός φορτιστής του 1Α ή των 2Α.
      Μην αγχώνεσαι καμια μπαταρία δεν ξέσκισες. Την μπαταρία θα την ξεσκίσεις μονο αν την αφήσεις να αδειάζει για να την ξαναφορτίσεις.
      Γενικότερα τα καλώδια usb έχουν 4 επαφες. Οι 2 εξωτερικές ειναι που δίνουν ή παιρνουν ρευμα από την συσκευη και οι 2 μεσσάιες μεταφέρουν τα δεδομένα.
      Ότι καλώδιο και να χεις έχει σίγουρα τις 2 εξωτερικες επαφες κουμπωμένες. Για φόρτιση δεν έχουν σημασία οι 2 εσωτερικές.
      Αυτά απο μένα και όχι άγχος.

Even dead i will fight.
    • Καλησπέρα και πάλι έχω ένα θέμα το φις που μου στειλανε για τον ανταπτορα δεν μπαίνει σε καμία μπριζα τη κάνω τώρα???

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Ο/H bilis1234 έγραψε:

Καλησπέρα και πάλι έχω ένα θέμα το φις που μου στειλανε για τον ανταπτορα δεν μπαίνει σε καμία μπριζα τη κάνω τώρα???

Μπορεις να βγάλεις 1 φωτογραφία τους "εγκληματίες";

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Ο/H bilis1234 έγραψε:

Καλησπέρα και πάλι έχω ένα θέμα το φις που μου στειλανε για τον ανταπτορα δεν μπαίνει σε καμία μπριζα τη κάνω τώρα???

Μπορεις να βγάλεις 1 φωτογραφία τους "εγκληματίες";