@osalonikios Γι αυτό ρώτησα.... @taxitzis πολύ φοβάμαι ότι έχει θέμα ο αισθητήρας. Αυτοί οι 3εις που σου πα είναι ένας αισθητήρας με πολλές χρήσεις.Στην θέση σου θα έβαζα μια official ρομ με miflash μπας και στρώσει.
Αν δεν... θα είσαι σίγουρος ότι φρίκαρε ο αισθητήρας.
Καλησπερα στην ομαδα!! Σκεφτομαι να παραγγειλω και γω απο κινα το note 3 pro αλλα επειδη δεν ειχα ποτε συσκευη της xiaomi θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου λυσει καποιες αποριες!
Η παραγγελια μαλλον θα γινει απο vickmall στο οποιο μου δινει 3 επιλογες rom.. Official Developer Rom, Official Global rom και Multi-Language Rom. Εγω θελω να εχω updates μεσω του κινητου και ας μην εχω ελληνικη γλωσσα. Ποια απο τις 3 πρεπει να επιλεξω και ποια ειναι η πιο σταθερη? Επισης θελω να ξερω αν εμπιστευομαστε vickmall η αν προτεινετε καποιο αλλο site. Οι αποριες μπορει να εχουν ξανααπαντηθει αλλα απο οσο ειδα με 507 σελιδες ειναι λιγο δυσκολο να βρω απαντησεις.
Official Developer θέλεις αλλά το ερωτημα μου ειναι τι τα θέλεις τα updates χωρις να ξέρεις τι ειναι η κάθε ROM?Τα διαφορα κινεζομάγαζα ότι τους πεις κάνουνε.
Τα περι καταστηματος ειναι και θέμα ψώνιου. Προσωπικα δεν με ενδιαφέρει ποιος θα παντελονιάσει τα € αλλά να παντελονιάσει όσο το δυνατόν λιγότερα.
Έξυπνο παιδί εισαι, πληκτρολόγιο κι οθόνη έχεις ψάχτο. Εγώ πάντως σήμερα για το ίδιο τηλεφωνο έδωσα 153€ από επίσης αξιόπιστο κατάστημα.
Οσον αφορα τα sites θα ψαχτω και γω κι αλλο.. 153 σε ποιο το πετυχες αν επιτρεπεται? Τα updates τα θελω γιατι απο οσο φανταζομαι βοηθουν στη σωστη λειτουργια της συσκευης για αυτο αναφερθηκα στις rom. Οπως θα ηθελα να παω σε miui 8 και marshmallow οταν ειναι διαθεσιμο η αν ειναι ηδη δεν το γνωριζω. Για αυτο μπηκα και στο forum για να ρωτησω αυτους που ηδη γνωριζουν.
@osalonikios Γι αυτό ρώτησα.... @taxitzis πολύ φοβάμαι ότι έχει θέμα ο αισθητήρας. Αυτοί οι 3εις που σου πα είναι ένας αισθητήρας με πολλές χρήσεις.Στην θέση σου θα έβαζα μια official ρομ με miflash μπας και στρώσει.
Αν δεν... θα είσαι σίγουρος ότι φρίκαρε ο αισθητήρας.
Για να βάλω official από την ελληνική κάνω την ίδια διαδικασία με flash,twrp κτλ;
Εισαι ωραιος!! θα το κοιταξω και απο κει. Και κατι τελευταιο για να μην σε πριζω. Ελεγα να παω σε τραπεζα αυριο να ρωτησω αλλα λεω μηπως ξερεις εσυ η κανα αλλο παιδι απο δω. Εγω εχω μια vitrual χρεωστικη που βαζεις χρηματα απο πιστωτικη και κανεις αγορες απο internet.. Μπορω να δηλωσω αυτην στην paypal η πρεπει να βγαλω κανονικη που δεν ειναι virtual?
Είναι σίγουρα θέμα του τηλεφώνου; Μήπως ειναι θέμα του media center?
Όχι το media center δουλεύει άψογα και συνεργάζεται με άλλες συσκευές.
Η πλάκα όμως είναι ότι και το κινητό όταν συνδέεται με το laptop στέλνει ήχο και στα δύο ηχεία.
Πρέπει μάλλον να οφείλεται σε κάποια ασυμβατότητα μεταξύ του redmi και του media center για το insignia, που δεν μπορώ να καταλάβω εάν οφείλεται στις rom στον kernel ή στη συσκευή.
Γειά σας και από μένα, εχθές το πρωί παρέλαβα το κινητό απο vickmal, φορούσε την 6.7.28 beta english/chinese dev, έκανα την αναβάθμιση που μου έβγαλε στην MIUI 8 6.7.28 beta, έχω πάρει άδεια να ξεκλειδώσω τον bootloader, μπορώ να ακουλουθήσω τον οδηγό για να βάλω ελληνική ρομ?
Μετα απο unlock με FP δεν επιστρέφει σε deep sleep.
Και απο το inbuild το βλέπω στο Android process και μεσω gsam όπου το deep sleep δεν ενεργοποιείται ποτέ.
Απενεργοποιώντας το fp ολα ειναι normal.