Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H epica1977 έγραψε:

Ο/H pavlidisc έγραψε:

Ο/H osalonikios έγραψε:

Δεν το ήξερα αυτό.Κορυφαίο!!!
      Οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν δαχτυλικό αποτύπωμα για ξεκλείδωμα, "βλέπουν" τί έκδοση Android έχεις.Εάν είσαι 5, ζητάνε να πληκτρολογήσεις κωδικό.Εάν είσαι 6, σε αφήνουν να ξεκλειδώσεις με το αποτύπωμα.

Εάν το συνηθίσεις (το χρησιμοποιούσα απο εποχή iPhone 5s) τότε η πληκτρολόγηση κωδικού σου φαίνεται μπλιάχ.... :mrgreen:
      Τι ειναι αυτο το ΜΜ ?
      Αndroid 6.

Even dead i will fight.
    • Ο/H epica1977 έγραψε:

Τι ειναι αυτο το ΜΜ ?
      Android 6 MarsMallow ;)

@geoanto555
      @DaRk_dOg
      Τί να το κάνετε το 4G βρε; Εδώ άλλοι παλεύουν να έρθει πίσω η ρύθμιση για σκέτο 2G! :lol:
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Ο/H epica1977 έγραψε:

Τι ειναι αυτο το ΜΜ ?
      Android 6 MarsMallow ;)
      @geoanto555
      @DaRk_dOg
      Τί να το κάνετε το 4G βρε; Εδώ άλλοι παλεύουν να έρθει πίσω η ρύθμιση για σκέτο 2G! :lol:
      Κι εγω το θέλω το σκέτο 2g.
      Για ιντερνετ έχει wifi.
      Mε 2g θα ξεχναμε να το φορτίσουμε. :)

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Android 6 MarsMallow ;)
      @geoanto555
      @DaRk_dOg
      Σε κουβέντα να βρισκόμαστε.. Εμένα μου φτάνει το 20mbps του h+

• Ο/H osalonikios έγραψε:

Κι εγω το θέλω το σκέτο 2g.Για ιντερνετ έχει wifi.
      Γκαρνάσι... το 2G είναι εποχή 1990.
      Έχουμε 2020...! Και συσκευές με 100 εγκατεστημένες εφαρμογές, 10 πυρήνες, ram πιό πολύ απο το PC,κλπ...κλπ...κλπ...που χωρίς DATA ΔΕΝ λειτουργούν...μη λέμε συνέχεια τα ίδια... ;)

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Εγώ το γύρισα σε H+ για μία εβδομάδα...αλλά δεν...μπά...
      Καλόμαθε η γριά στα σύκα... :grin:
      Θεσσαλονίκη έχει πλέον πολύ δυνατό 4G. Και να σου πώ την αλήθεια, δεν είδα διαφορά στην κατανάλωση της μπαταρίας. :rolleyes:
    • Ο/H vortalhe έγραψε:

Ο/H GioNiko έγραψε:

Η official global περνει updates ή μονο η developers με τα αγγλικα και τα κινεζικα? Ρωταω γιατι ειδα λιγο απο miui 8 και θελω να το βαλω οταν ερθει το κινητο χωρις να μπλεξω με φλασαρισματα ξεκλειδωμα bootloader και τετοια. Επισης υπαρχει καμια περιπτωση να βγει official rom με ελληνικα?
      Ναι παίρνει update τον Αύγουστο θα βγει με miui 8 και mm. Η global developer έχει σπαστά ελληνικά αλλά λογικά και η GLOBAL STABLE κάποια στιγμή θα έχει ελληνικά
      Ωραια! Ευχαριστω πολυ!
    • @pavlidisc
      @osalonikios
      @geoanto555

Μου δίνει ο κατασκευαστής τη δυνατότητα 4g? Ε ΘΑ ΤΟΥ ΠΙΩ ΤΟ ΑΙΜΑ!

Και Η+/4G και miband 2 και μουσική και της παναγιάς τα μάτια και 8 ώρες SOT με 1d 11h 47min! Ελπιζω μόνο να μην ανατιναχτεί σαν μερικά μερικά πρόσφατα!
      ==Redmi Note 5 4Gb/64Gb==
      ==ROM: 10.0.1.0 Global Stable ==
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Ο/H osalonikios έγραψε:

Κι εγω το θέλω το σκέτο 2g.Για ιντερνετ έχει wifi.
      Γκαρνάσι... το 2G είναι εποχή 1990.Έχουμε 2020...! Και συσκευές με 100 εγκατεστημένες εφαρμογές, 10 πυρήνες, ram πιό πολύ απο το PC,κλπ...κλπ...κλπ...που χωρίς DATA ΔΕΝ λειτουργούν...μη λέμε συνέχεια τα ίδια... ;)

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Εγώ το γύρισα σε H+ για μία εβδομάδα...αλλά δεν...μπά...Καλόμαθε η γριά στα σύκα... :grin:
      Θεσσαλονίκη έχει πλέον πολύ δυνατό 4G. Και να σου πώ την αλήθεια, δεν είδα διαφορά στην κατανάλωση της μπαταρίας. :rolleyes:
      Συμφωνω σε όσα λες.
      Αλλά σχεδον όλη μερα έχω διαθέσιμο wifi. Γι αυτο δεν με αγχώνει το 3g και το 4g.
      Τα δεδομένα μια χαρά πάιζουν μπάλα και με το δίκτυο του σπιτιου και του μαγαζιου.
      Φυσικα μιλάω για μενα. Το ξέρω πως δεν ειναι λογικο το 2G για το 99.999% των χρηστων.
      Αύριο μεθαύριο μπορει να αλλάξουν οι ανάγκες μου και να ρίχνω καντήλια αν δεν έχω καλό 4G.
      Άβυσσος το μυαλό του μανάβη.

Even dead i will fight.
    • Μανάβης;;; :hail:
      Και εγώ μία από τα ίδια.. Όλη μέρα σε ένα pc ποιος ο λόγος να έχω 4G .
      Το κινητό το φορτίζω μία φορά στις 10 μέρες... :dance:

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Μανάβης;;; :hail:
      Και εγώ μία από τα ίδια.. Όλη μέρα σε ένα pc ποιος ο λόγος να έχω 4G .
      Το κινητό το φορτίζω μία φορά στις 10 μέρες... :dance:
      Το 1990 πήγαινες στον μανάβη για να πάρεις τηλέφωνο και το 2016 πας στον μαναβη για να φτιάξεις το τηλέφωνο.
      Υπηρεσίες 21ου αιώνα παρέχουμε φίλε κι ακόμα μας έχουν για απολιτιστους κι αμόρφωτους ταλιμπαν που δεν ξέρουν προσθεση και διαίρεση.

Even dead i will fight.
    • καλησπερα στη παρεα..
      ηθελα να ρωτησω κατι αν γινεται και με ποιο τροπο;
      θελω να φλασαρω global developer και να εχω root και twrp ,αλλα ,ταυτοχρονα καθε παρασκευη να μπορω να αναβαθμιζω τα official updates.
      Γινεται; υπαρχει οδηγος;
      Android flashaholic
    • Διαφήμιση
    • Videoder

Πολύ ωραία εφαρμογή για να κατέβασμα Video απο ΓιουΤούμΠ σε ότι μορφή θες...ακόμη και σε mp3...
      Σε λίγο θα κατεβάζεις, λέει, και απευθείας απο FB, Instagram...κλπ κολοκύθια.
      Μέσω apk η εφαρμογή (δεν υπάρχει στο Google play).

Υ.Γ Βρε παλικάρια μου...το 4G είναι για εκτός...όταν είσαι Wifi, είτε 2G είσαι, είτε 3G είτε 4G το ίδιο είναι. Τα data πάνε κι έρχονται από το wifi. Εννοείται οτι όταν μιλάμε για 4G εννοούμε για εκτός wifi καταστάσεις! Το καταλαβαίνω απόλυτα να σε καλύπτει το GGG και να μήν θες GGGG αλλά μήν με βάζετε το wifi στην μέση. Όταν είσαι σε Wifi ούτε 1G δεν χρειάζεσαι!