καλησπερα παιδια εχω την ρομ του γκαλεν και το προβλημα μου ειναι οτι οταν παω να παρω τηλ καποιον η δεχομαι κληση οταν το βαζω στο αυτη μου δεν κλεινει -μαυριζει η οθονη με αποτελεσμα τα πατιουντε κουμπια με το αυτι μου και ειτε να κλεινει το τηλεφωνο ειτε να κανει οτι του ερθει...
Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
Redmi note 3 pro,,,
Πρόβλημα με τις sim, Διαβάζει τα στοιχεία (οτι είναι vodafone κλπ κλπ) δεν βρίσκει το δίκτυο (καμία υπηρεσία). Το πρόβλημα ξεκίνησε απο όταν το αγόρα, Μετά απο flight mode, δυσκολεύονταν να βρεί τα δίκτυο. Πολλες φορές εκανε πολλά reboot. Το κινητό το έχω flash..αρει στην τελευταία rom χωρίς αποτέλεσμα. Γνωρίζεται τίποτα?? Έχει πρόβλημα το κινητό η φταίει κάτι αλλό.
Ευχαριστώ
Ηρθε με stable κινεζικη... Η ελληνική developer_kenzo δεν έκανε verify. Εγκατεστησα την GTV 6.7.28 Μiui 8 by xiaomi με την παρακάτω διαδικασία
)Τρέχουμε το CMD ως administrator(διαχειριστές)
7) Γράφουμε cd C:\adb
8 )συνδέουμε την συσκευή μας στο PC μέσω του USB.
9) πληκτρολογούμε στο CMD την εντολή: adb reboot bootloader
10) Αφού δούμε το λαγουδάκι πληκτρολογούμε στο CMD την παρακάτω εντολή: fastboot flash recovery twrp-3.0.2-1-kenzo.img (και βλέπουμε ότι ολοκληρώνεται)
11) Τώρα πληκτρολογούμε την εντολή: fastboot rebootκαι πατώντας το "Volume UP" πατάμε enter για να εκτελεστεί η εντολή
12) Με το που δούμε το Mi logo αφήνουμε το Volume Up και το κινητό φορτώνει το TWRP.
13) Μόλις μπούμε πατάμε το δεξί κουμπί από τα δύο περίπου στη μέση για να αλλάξουμε τη γλώσσα στα Αγγλικά. [Προχωράμε ΑΜΕΣΩΣ σε Factory Reset (Wipe Data + Wipe Cache + Wipe Dalvik Cache), για να αποφύγετε το BootLoop. Πηγαίνετε wipe ->advacnced wipe και επιλέγετε cache + dalivk cahe + data και μετά σέρνετε τα βελάκια δεξιά!!]
14) Πάμε συνέχεια και επιλέγουμε Install-> και βρίσκουμε το .zip αρχείο που έχουμε περάσει στο κινητό (εγώ τίκαρα και το verify zip και όλα καλά).
κσι reboot
Καλησπερα και απο μενα ... Μολις καταφερα να περασω την ελληνικη Rom σε ενα redmi note 3 pro 16gb χωρίς να ανατιναχτεί το τηλεφωνο μου
Πρωτα απ'ολα να ευχαριστησω το φίλο μας τον geoanto555 για την πολυτιμη βοήθεια του και δευτερον να δωσω συγχαρητηρια σε όλους για την καταπληκτικη δουλεια που εχουν κανει σε αυτο το forum.
Τις επομενες μερες θα πω τις εντυπωσεις μου αν και ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι οι καλύτερες...