Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Κατέβασε το GSam Battery Monitor και δες που γίνεται μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας, ειδικά στο "App usage" σου δείχνει αναλυτικά την κατανάλωση από εφαρμογές.
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Καλημέρα παιδιά.... Νικόλα ευχαριστώ φίλε..

Ο/H DrSaG έγραψε:

Όταν κάνεις κάτι δεν βγαίνεις να το παινευτεις. Θέλεις; Βοηθας. Δεν θέλεις; Δεν Βοηθας. Simple.

Η αλήθεια είναι ότι εσύ ειδικά δεν έπρεπε να μιλάς(ας διαβάσει κάποιος σχόλια σου 2 μήνες πριν...ίσως να κάνω λάθος με τις ημερομηνίες)
      Εγώ το σταματώ εδώ.. καλά είναι να το κάνεις και εσύ γτ προσωπικές διαφορές λύνονται μόνο κατ' ιδίαν και όχι σε φόρουμ. Αυτά..
      Σόρρυ αν ενοχλήθηλες....

Δεν ξέρω... Μάλλον ότι έγραψα 5 φορές ότι δεν παρεξηγηθηκα και άλλες 2 φορές ότι δεν ειρωνευομαι δεν ήταν αρκετό για κάποιους. Που να μην έγραφα και αναλυτικά ότι "Η ερώτηση μου είναι αν το φόρουμ είναι μόνο για όσους έχουν ελληνικη ρομ".
      Μιλάς για προσωπικες διαφορες και άλλα. Που είδες την προσωπική διαφορά καταρχάς? Η ελληνική γλώσσα έχει τόσο πλούσιο λεξιλόγιο που πολλές φορές χρειάζεται σωστή χρήση της για να γίνει αντιληπτό ένα κείμενο. Έχε το στο νου σου.
      Και όσο για το αν μπορώ να μιλάω, δεν νομίζω πως είσαι εσύ αυτός που θα μου το απαγορευσει. Φιλικά πάντα, γιατί αυτές οι προτάσεις του στυλ "δεν σου επιτρέπεται να μιλας" μου φέρνουν λίγο χρυσά αυγά και δεν είναι καλό να λέγονται :)

Long story short, η ερώτηση μου ήταν απλή και την έγραψα αναλυτικά πολλές φορές καθώς και άλλες τόσες για το ότι δεν υπάρχει παρεξήγηση/ειρωνεία, άσχετα αν μερικοί ψοφατε για θερμά επεισόδια (είμαι και εγώ μέσα σε αυτούς :o ).
      Ευχαριστώ για την απάντηση @NasDriver

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • Γεια σας. Μπήκα στη κοινότητα γιατί σκέφτομαι να αγορασω το note 3 pro και έχω κάποιες ερωτήσεις. Δεν είχα ποτέ παλι xiaomi και δεν γνωριζω τις λειτουργίες του λογισμικού. Διάβασα πως δεν έχει ελληνικά. Αυτο σημαίνει πως αν λαμβάνει μηνύματα δεν μπορεί να τα διαβασει καθόλου? Η σελιδες στα ελληνικά? Γιατι το να γραψεις ελληνικά λυνετε με ενα ελληνικό πληκτρολογιο απο το google play. Ειναι δλδ μονοδρομος να του βαλω την ελληνικη εκδοση του λογισμικού; Θα προτιμούσα να το κρατησω στα αγγλικα και να μην το πειραξω αν δεν υπαρχει λόγος.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H cabamaru έγραψε:

Είναι λογικό η μπαταρία να κρατάει μιάμιση περίπου μέρα χωρίς 2η sim
      Ας υποθέσουμε ότι έχουμε ακριβώς το ίδιο τηλέφωνο, την ίδια ρομ, από το ίδιο μαγαζί και με ίδιο ακριβώς σετάρισμα. Εσύ έχεις μια SIM 4G και εγώ δύο (ας πούμε και οι δύο σε 4G). Αλλά εσύ στην περιοχή που βρίσκεσαι και την εταιρία που έχεις στο τηλέφωνο, παλεύεις να πιάσεις σήμα ή έχεις μεν δυνατό σήμα, αλλά η κεραία βρίσκεται στα 2 χιλιόμετρα. Εγώ με 2 sims αλλά φουλ σήμα, γιατί έχω 2 κεραίες στα 200 μέτρα. Το δικό σου τηλέφωνο θα έχει χαμηλότερη αυτονομία από το δικό μου για τους προφανείς λόγους.
      Γενικά πάντως, καλά είσαι με μιάμιση μέρα. Μπορείς και καλύτερα, αναλόγως των πολλών και διαφόρων παραγόντων, όπως rom, χρήση, λήψη, οθόνη, δακτυλικό αποτύπωμα, καμία ανοικτή εφαρμογή συστήματος στο backround και άλλα πολλά..... :)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • @Ermisii, καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας :thumbsup:

Ξεκίνα από εδώ να ενημερωθείς για κάποια βασικά θέματα σχετικά με τα xiaomi, θα σου λυθούν αρκετές απορίες Νέος στην Xiaomi? Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις
      Για ότι άλλο χρειαστείς μετά εδώ ήμαστε :)
    • Ο/H Ermisii έγραψε:

Γεια σας. Μπήκα στη κοινότητα γιατί σκέφτομαι να αγορασω το note 3 pro και έχω κάποιες ερωτήσεις. Δεν είχα ποτέ παλι xiaomi και δεν γνωριζω τις λειτουργίες του λογισμικού. Διάβασα πως δεν έχει ελληνικά. Αυτο σημαίνει πως αν λαμβάνει μηνύματα δεν μπορεί να τα διαβασει καθόλου? Η σελιδες στα ελληνικά? Γιατι το να γραψεις ελληνικά λυνετε με ενα ελληνικό πληκτρολογιο απο το google play. Ειναι δλδ μονοδρομος να του βαλω την ελληνικη εκδοση του λογισμικού; Θα προτιμούσα να το κρατησω στα αγγλικα και να μην το πειραξω αν δεν υπαρχει λόγος.

Καλησπέρα!
      Δεν έχουν ελληνικά οι official roms για το κινητό αλλά υπάρχει ελληνική ρομ για το κινητό. Η γλώσσα του κινητού δεν επηρεάζει την εμφάνιση ελληνικών γραμμάτων. Μπορείς να πάρεις μηνύματα σε ελληνικά και να διαβάσεις ελληνικά sites ενώ το κινητό σου είναι σεταρισμενο στα Ισπανικά για παράδειγμα.
      Από κει και πέρα μπορείς πανεύκολα να περάσεις την ελληνική ρομ για να έχεις ελληνικά (και όχι μόνο. SMS 160chars, Dolby Atmos κτλ). Υπάρχουν οδηγοί με εικόνες.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • Ο/H Ermisii έγραψε:

Γεια σας. Μπήκα στη κοινότητα γιατί σκέφτομαι να αγορασω το note 3 pro και έχω κάποιες ερωτήσεις. Δεν είχα ποτέ παλι xiaomi και δεν γνωριζω τις λειτουργίες του λογισμικού. Διάβασα πως δεν έχει ελληνικά. Αυτο σημαίνει πως αν λαμβάνει μηνύματα δεν μπορεί να τα διαβασει καθόλου? Η σελιδες στα ελληνικά? Γιατι το να γραψεις ελληνικά λυνετε με ενα ελληνικό πληκτρολογιο απο το google play. Ειναι δλδ μονοδρομος να του βαλω την ελληνικη εκδοση του λογισμικού; Θα προτιμούσα να το κρατησω στα αγγλικα και να μην το πειραξω αν δεν υπαρχει λόγος.
      Καλώς ήρθες κι από μένα. :)
      Ότι ακριβώς σου είπε ο φίλος @NasDriver.
      Και επι πλέον...... Επειδή βλέπω ότι δεν έχεις όρεξη να πειράξεις το τηλέφωνο. Xiaomi χωρίς να το πειράξεις σημαίνει μελλοντικό ή και άμεσο πρόβλημα. 'Ολα τα XIAOMI αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πρέπει μόλις τα πιάσεις στο χέρι σου να τους κάνεις καθαρή εγκατάσταση μιας official fastboot rom. Αν δεν έχεις σκοπό να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία απλά κοιτάς για άλλη εταιρία κινητών. :)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • Όσες φορές ασχολήθηκα με forum το μετάνοιωσα.
      Πάντού επικρατει η λογική βοηθάω άλλους χωρίς ανταλάγματα, χαίρομαι με την χαρά του άλλου, αλλά πάντα μα πάντα βρίσκεται 1 - 5- 10 που θα χαλάσει το πνεύμα ή θα πιστεύει πως είναι εξυπνότερός από τους άλλους ή , ή, ή, ή.
      Είμαι ο τελευταιος που θα πρέπει να μιλάει σε αυτο το forum αφού ούτε μήνα δεν έχω. Από τη φύση μου όταν θέλω να πω κάτι το λέω.
      Κι αυτό που θέλω να πω εδώ πως κανεις το κέρατο μου δεν είπε κάτι για να προσβάλει τον άλλον. Δεν καταλαβαινω αυτόν τον ανταγωνισμο εξυπνάδας κι αντιλογίας.
      Εγώ είπα κι εσύ είπες κι ο άλλος είπε και δεν κατάλαβες κι εγώ αυτό κι εσύ το άλλο.
      Οκ.
      Ψυχραιμία. Αν κάποιος θέλει σον και καλά πρόβληματα να του δώσω 3-4 να τα σκεφτεί για να βρει λύση. Μη σπαταλάει τζάμπα ενέργεια για τρίχες.

Even dead i will fight.
    • Ο/H DrSaG έγραψε:

1. Δεν ξέρω... Μάλλον ότι έγραψα 5 φορές ότι δεν παρεξηγηθηκα και άλλες 2 φορές ότι δεν ειρωνευομαι δεν ήταν αρκετό για κάποιους. Που να μην έγραφα και αναλυτικά ότι "Η ερώτηση μου είναι αν το φόρουμ είναι μόνο για όσους έχουν ελληνικη ρομ".

2. Long story short, η ερώτηση μου ήταν απλή και την έγραψα αναλυτικά πολλές φορές καθώς και άλλες τόσες για το ότι δεν υπάρχει παρεξήγηση/ειρωνεία, άσχετα αν μερικοί ψοφατε για θερμά επεισόδια (είμαι και εγώ μέσα σε αυτούς).
      1. Δεν χρειάζεται να χτυπιέσαι σαν χταπόδι για να μας πείσεις ότι δεν παρεξηγήθηκες και δεν ειρωνεύεσαι. Εγώ σε πιστεύω, άντε... 8)
      2. Το ότι ψοφάς, ψοφάς..... <X
      Ας το προσπεράσουμε όμως σιγά σιγά όλο αυτό, γιατί καταντάει κουραστικό για το φόρουμ, τι λες? :rolleyes:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Καλσηπερα παιδια...
      υπαρχει η δυνατοτητα αν δεν διαβαστει ενα sms να χτυπησει ξανα ηχος μετα απο λιγο... και μετα ξανα απο λιγο για υπενθυμιση οπως εχουν αλλα κινητα?

ευχαριστω πολυ
    • Χωρίς να είμαι σίγουρος .. νομίζω έχει μόνο για κλήσεις..

• Διαφήμιση
    • Μάλλον έτσι είναι. Μόνο για κλήσεις. Όσο και να έψαξα, δεν βρήκα για SMS.

from my RN3 pro
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.