Από ότι βλέπω μαλλον δεν έχεις την official global rom. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να περάσεις την official μήπως και στρώσει. Δες μήπως γίνεται εύκολα με το mi pcsuite.
καλημερα, εχω πληρωσει απο τις 10/05 ενα xiaomi redmi note 3 pro στο xiaomideviceshop.
Aκομα δεν εχω παραλαβει τιποτα και νομιζω οτι με κοροιδευουν. Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει?
καλημερα, εχω πληρωσει απο τις 10/05 ενα xiaomi redmi note 3 pro στο xiaomideviceshop.
Aκομα δεν εχω παραλαβει τιποτα και νομιζω οτι με κοροιδευουν. Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει?
αν κ είσαι σε λάθος θέμα...άνοιξες dispute στο paypal ή μήπως θα ρωτήσεις "τι είναι το paypal????"
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Έχεις track number? Aν εχεις είναι ενεργό; Αν είναι ενεργό που το δείχνει;
Αν το δειχνει εκτός Ελλάδας επικοινώνησε με τον πωλητη και ζήτα του να κάνει μια αναζήτηση. Ξέρει αυτός.
Αν είναι εντός Ελλάδας έμπλεξες με το τέρας που λέγεται ΕΛΤΑ.
Αν δεν έχεις track number ή είναι μουφα κάνεις dispute στο paypal. Αν ψώνισες με πιστωτική καλα ξεμπερδέματα με την τράπεζα.