εκανα και γω την αιτηση μου για ξεκλειδωμα και σε 2 μερεσ πηρα το οκ απο την xiaomi.τωρα ειμαι σε developer china official και παω για ελληνικη. η χρηση που το προοριζω ειναι απλη κανα facebook κανα messenger τετοια παιχνιδια δεν παιζω...με ενδιαφερει η αυτονομια στην μπαταρια.απο τις δυο ποιαπροτεινεται?ο kernel radon μπορει να χρησιμοποιηθει και με τις 2 ετσι? επισης η ρομ του gkalen που αναφερετε ποια ειναι ?ειναι καλυτερη?
Σημερα μου ηρθε το μηνυμα απο Xiaomi για να ξεκλειδωσω τον bootloader (μετα από 2 μερες από την αιτηση). Θα ηθελα να πω ένα μεγαλο ευχαριστω σε ολους που εχουν κανει τους οδηγούς (αιτηση/ξεκλείδωμα bootloader, εγκατασταση της ελληνικης Rom για πρωτη φορα κ.α) καθως τους ακολουθησα κατά γραμμα και δεν αντιμετοπισα κανενα απολυτος πρόβλημα!!!! Πλεων το RN3P μου τρεχει με ελληνικη GTVDeveloper Rom γιατι το θεωρω την ελαχιστη υποχρεωση στην δουλεια που κανουν όλα τα παιδια εδώ μεσα ώστε να εχουμε μια πλήρως ελληνικη Rom. Για ενημερωση ολη η διαδικασια εγινε με CN Dev Rom. Τωρα ξεκιναει το στησιμο της συσκευης
Εχει κανεις θεμα με το viber? Και στην προηγουμενη ελληνικη dev και στην τελευταια, λειτουργουν ολα κανονικα στο viber εκτος του οτι δεν μπορουν να με ακουσουν
Είχα κι εγώ πρόβλημα και τελικά βρήκα ότι είχα στερήσει το viber από τα δικαιώματα στο μικρόφωνο.
Πηγαίνεις ΑΣΦΑΛΕΙΑ/ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ/ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ/ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ/VIBER/και στην υποενότητα πολυμέσα ΤΙΚΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΧΟΥ.
Ελπίζω να βοήθησα.
Ok το προβλημα λυθηκε. Αλλα μολις παρατηρησα οτι η καμερα δεν κανει αυτοματη εστιαση. Τα δειχνει όλα θολα. Μονο τα πολυ κοντινα δειχνει καθαρα. Δεν ξερω αν εγινε αυτο μολις εβαλα την τελευταια ελληνικη dev ή εκανα εγω κατι...