Καλησπερα. Μολις περασα με ota την 8 (αγγλοκινεζικη) και ενω ειναι ολα οκ δεν δουλευει το play store, μου βγαζει μήνυμα error retrieving information frοm server. Να φανταστω πρεπει να ξανακατεβασω τα gapps και απο που θα το κανω;
Ξέρω ότι έχω, μια developer Global MIUI 8 v. 6.8.18
Το μόνο που με χαλάει σε αυτή είναι τα sms 160 χαρακτήρων που δεν μπορώ να στείλω και πρέπει να γράψω 2-3 μηνύματα των 60 τις περισσότερες φορές.
Κάτι μενού στις ρυθμίσεις στα Αγγλικά κλπ δεν με χαλάνε... και όλο στα Αγγλικά να ήταν οι ρυθμίσεις για μένα καλύτερα (και τα πισιά μου στα αγγλικά τα έχω για να βγαίνει νόημα).
Λέτε, δηλαδήΣΣΣΣ ότι είμαι ΟΚ και μακριά τα χέρια από το UNLOCK! OK το πιασα αυτό!
Τώρα με κάτι "τυράκια" που πέταξε ο @MIUI_ART τύπου προεγκατεστημένο το TWRP, Dolby Atmos λέτε να το παίξω μπενάκης βγαινάκης;
Ερώτηση 5: α) Μου χρειάζεται ή TWRP Recovery; β) πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader για να μπει;
@morgoth κάνε clean cache σε ότι εφαρμογή έχει μπροστά τη λέξη google στις ρυθμισεις-->εφαρμογές.
Μετά αφαίρεσε τον λογαριασμό google από ρυθμισεις-->λογαριασμοί-->google και ξαναπέρασε τον.
@soulg περνά το swiftkey από το play store, κατέβασε κ την Ελληνική γλώσσα μέσα από κει κ μην ξανα ασχολεισαι.
Αργότερα, αφού συνεχισει κ σε τρώει κ έχεις μελετήσει προηγουμένως, άρχισε να σκαλίζεις αν θέλεις. .
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
@demakhs το swiftkey το είχε η ίδια η rom προεγκατεστημένο και ήδη έχουν κατέβει/μπει και τα ελληνικά... αυτό δουλεύω και μάλλον το google keybord όπως το έβαλα θα το ξαναβγάλω!
Αν και πιάνουν τα χέρια μου (νομίζω φάνηκε δείγμα από την επιτυχία της μετάβασης σε global devrom) δεν σκαλίζω λόγο έλλειψης χρόνου κυρίως οπότε μένω όπως έχω γιατί απλά αφού το λέτε κι εσείς ως ποιο μπαζμένοι στην xiaomi με βολεύει κι όλας.
Με τα sms 160 χαρακτήρων κάποια πρόταση/λύση; Μόνο αυτό έχω ως θέμα προς επίλυση και είμαι οκ
Ξέρω ότι έχω, μια developer Global MIUI 8 v. 6.8.18
Το μόνο που με χαλάει σε αυτή είναι τα sms 160 χαρακτήρων που δεν μπορώ να στείλω και πρέπει να γράψω 2-3 μηνύματα των 60 τις περισσότερες φορές.
Κάτι μενού στις ρυθμίσεις στα Αγγλικά κλπ δεν με χαλάνε... και όλο στα Αγγλικά να ήταν οι ρυθμίσεις για μένα καλύτερα (και τα πισιά μου στα αγγλικά τα έχω για να βγαίνει νόημα).
Λέτε, δηλαδήΣΣΣΣ ότι είμαι ΟΚ και μακριά τα χέρια από το UNLOCK! OK το πιασα αυτό!
Τώρα με κάτι "τυράκια" που πέταξε ο @MIUI_ART τύπου προεγκατεστημένο το TWRP, Dolby Atmos λέτε να το παίξω μπενάκης βγαινάκης;
Ερώτηση 5: α) Μου χρειάζεται ή TWRP Recovery; β) πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader για να μπει;
Στην Ελληνική:
1. Υπάρχει apk που στέλνει 160 χαρακτήρες sms.
2. Μπορείς να έχεις Αγγλικά σαν γλώσσα.
3. Με κλειδωμένο bootloader δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις recovery
4. Αν ξεκλειδώσεις bootloader και βάλεις TWRP ως recovery προσφέρει πολλά περισσότερα από το MIUI recovery.
5. Προσωπικά δεν σκέφτομαι συσκευή χωρίς TWRP το θέμα ρομ είναι περί ορέξεως που λένε.
6. Ανά πάσα στιγμή επιστρέφεις σε official και κλειδωμένο bootloader με το miflash και official fastboot rom.
Στο google keyboard πας στις σύνθετες ρυθμίσεις κ επιλεγεις μόνο απλούς χαρακτήρες κ τα χεις τα 160.
Στο swiftkey τους χεις, κατεβάζοντας απλά την Ελληνική γλωσσα.
Μήπως νομιζες ότι χρησιμοποιούσες το swiftkey, ενώ στην πραγματικότητα χρησιμοποιούσες το google keyboard χωρίς τις απαραίτητες ρυθμίσεις για τους απλους χαρακτήρες???
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
@demakhs Χρησιμοποιώ σίγουρα το swiftkey με εγκατεστημένα τα ελληνικά, παραθέτω screen shot.
δοκίμασα και χωρίς τόνους γράφοντας εγώ ολόκληρη την λέξη... τζίφος
@demakhs Χρησιμοποιώ σίγουρα το swiftkey με εγκατεστημένα τα ελληνικά, παραθέτω screen shot.
δοκίμασα και χωρίς τόνους γράφοντας εγώ ολόκληρη την λέξη... τζίφος
Εγώ χρησιμοποιώ το Handcent από ανέκαθεν σε όλα μου τα android.