Τον έξω φάκελο πρέπει να διαλέξεις ναι... Έχεις έτοιμο κανα teamviewer να μπω λίγο..
τα 200 πιο βάρβαρα δευτερόλεπτα της ζωής μου. Συν τα 5 λεπτά μέχρι να ανοίξει. Δύο αιωνιότητες μαζί Άντε τώρα να κάνω το ξεκλείδωμα και να συνεχίσω στα υπόλοιπα
@catalan10 δεν είπε κανείς ότι είναι πολύ απλό για έναν νέο χρήστη στο MiFlash, απλά θέλει καλό οδηγό, να τον ακολουθήσεις προσεχτικά και κατά γράμμα, χωρίς βιασύνες και τον @geoanto555 μαζί με τους υπόλοιπους για υποστήριξη.
Θα δουλέψει ρολόι η συσκευή σου και θα γουστάρεις, είμαι σίγουρος!
καλησπερα παιδια....εχω την global 7 5 3 0 stable γινεται να κανω ροοτ? καπου διαβασα να το δοκιμασω ετσι κ απλα μπορει να μην γινει...φοβαμε μην brikiasi το κινητο...
@catalan10 δεν είπε κανείς ότι είναι πολύ απλό για έναν νέο χρήστη στο MiFlash, απλά θέλει καλό οδηγό, να τον ακολουθήσεις προσεχτικά και κατά γράμμα, χωρίς βιασύνες και τον @geoanto555 μαζί με τους υπόλοιπους για υποστήριξη.
Θα δουλέψει ρολόι η συσκευή σου και θα γουστάρεις, είμαι σίγουρος!
Καλό σετάρισμα και καλό βράδυ!
Εν τέλει όλα καλά με τη βοήθεια όλων! Μετά το ξεκλείδωμα πέρασα αμέσως twrp, έκανα επανεκκίνηση το κινητό με τα απαραίτητα wipes αλλά νομίζω έκανε bootloop. Σε εκείνο το σημείο, έβαλα τη ρομ σε φλασάκι usb,το οποίο έβαλα σε otg και κατάφερα κι έκανα εγκατάσταση τη ρομ, έστω και με ανορθόδοξο τρόπο!Έχουν μείνει άλλες 2 συσκευές να φλασάρω, της αδερφής μου και της ξαδέρφης μου