Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • @ilias k. ωραια αυτη η θηκη φιλε εγω εχω μια Nillkin ιδιου τυπου ... αλλα αυτη μου αρεσει γιατι εχει το λογοτυπο πανω ... εχεις καποιο λινκ για να την αγορασω κι εγω ?
      Να ξέρετε ότι τα Xiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν!!!! :assaultrifle:
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H kxanthop έγραψε:

Καλημέρα, υποψήφιος αγοραστής και θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την international έκδοση που πωλείται στο geekbuying και προσφέρει την πολυπόθητη μπάντα 800 MHz. Μήπως γνωρίζει κάποιο μέλος εαν υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας με τις ήδη υπάρχουσες ROMs, ή αλλα θέματα σχετικά με την υποστήριξη απο την κοινότητα; Δευτερευόντως, πώς σα φαίνεται το χρυσάφι; Σκόπευα να αγοράσω το grey, αλλα στην international έκδοση ειναι αρκετα ακριβότερο.
      Ευχαριστω πολύ εκ των προτερων και συγγνώμη εαν θέτω ερωτήματα τα οποία έχουν ήδη απαντηθεί.
      Πολυπόθητη??? Όντως σου είναι τόσο απαραίτητη η μπάντα των 800? Σε ποιό μέρος της Ελλάδας κατοικείς?Απο θέμα υποστήριξης, ρομ, κλπ, δεν υπάρχει πρόβλημα.
      Το χρυσαφί είναι σούπερ! Εμένα μου αρέσει πολύ.... αλλά θα το προτιμούσα σε γυναικεία χέρια (με χρυδαφί θήκη), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα το "κρατούσα" και εγώ (σκέτο ή με μαύρη θήκη)(πάντα το προσωπικό μου το γούστο λέω).

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μένω στο εξωτερικό και ο πάροχος (wind Ιταλίας) υποστηρίζει μόνο 800 και 2600 MHz. Θεωρητικά δε θα εχω πρόβλημα μόνο με την 2600, αλλά επειδή γενικά το δίκτυο δεν είναι το καλύτερο σκεφτόμουν ότι ίσως με την international edition
      να είμαι σε καλύτερη μοίρα. Από την άλλη με ενδιαφέρει ιδιαίτερα και η υποστήριξη. Για παράδειγμα δε μου είναι σαφές εαν θα δουλεύει η ελληνική ROM σε αυτήν την έκδοση του κινητού.
      Εαν συνυπολογίσουμε και το χρυσάφι που δε με ενθουσιάζει, ίσως να είναι καλύτερα να προτιμήσω την κλασική έκδοση. Ευχαριστώ πολύ και πάλι!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kxanthop έγραψε:

Από την άλλη με ενδιαφέρει ιδιαίτερα και η υποστήριξη. Για παράδειγμα δε μου είναι σαφές εαν θα δουλεύει η ελληνική ROM σε αυτήν την έκδοση του κινητού.
      Εαν συνυπολογίσουμε και το χρυσάφι που δε με ενθουσιάζει, ίσως να είναι καλύτερα να προτιμήσω την κλασική έκδοση. Ευχαριστώ πολύ και πάλι!
      Μην σε απασχολεί η υποστήριξη! Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει έκδοση συσκευής που το Xiaomi-Miui.gr δεν έχει υποστηρίξει πλήρως! Σε ορισμένες περιπτώσεις το φόρουμ έχει συνεχίσει την υποστήριξη των συσκευών, ακόμα και όταν η ίδια η Xiaomi την έχει σταματήσει!!! (π.χ. συσκευή Xiaomi Redmi-Hongmi 1)
      Οσο για τα χρώματα των εκδόσεων νομίζω ότι και στη κλασική έκδοση, τα ίδια χρώματα υπάρχουν... αν και δεν το έχω ψάξει.
    • γεια σας,

Περασα την global dev μεσω updater (πριν ειχαν global stable) και δεν δουλευει ουτε ο proximity sensor Ουτε ο light sensor τι να κανω reset to factory defaults ?
    • Μην βιάζεσαι.. κάνε καμιά επανακίνηση και ξανα δοκίμασε...

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Μην βιάζεσαι.. κάνε καμιά επανακίνηση και ξανα δοκίμασε...
      εκανα reboot αλλα τιποτα!!!
    • Διαφήμιση
    • Για ποιο λόγο πέρασασες την dev? Για να ξεκλειδώσεις? Πες μου λίγο..
      Αν ναι συνέχισε με αυτό.
      Αν όχι και θέλεις να την κρατήσεις γνώμη μου πρώτα ξεκλείδωσε και μετά κάνε ένα factory reset..
      Αν τύχει κάτι να μπορείς να φλασάρεις με την μία από την αρχή με καθαρή εγκατάσταση..

• βασικα την περασα για να δω την MIUI 8 εχω κωδικο ξεκλειδωματος αλλα δεν θελω να το ξεκλειδωσω γιατι δεν θα βαλω ελληνικη ακομη.

ΓΙα να γυρισω σε global stable μεσω updater μπορω χωρις να χασω ρυθμισεις και εφαρμογες ?

¨η το καλυτερο ειναι να περασω global dev μεσω fastboot ?
    • Αν δεν ξεκλειδώσεις ξεχνάς το fastboot mode.. Έχεις μόνο το edl mode..
      Δοκίμασε μέσω updater αν και δεν νομίζω να την πάρει..

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Αν δεν ξεκλειδώσεις ξεχνάς το fastboot mode.. Έχεις μόνο το edl mode..
      Δοκίμασε μέσω updater αν και δεν νομίζω να την πάρει..
      κατσε γιατι με μπερδεψες εγω με Miflash ειχα βαλει την global stable με fastboot rom που την κατεβασα απο εδω
      Xiaomi MIUI Official Forum

δεν ειχα ξεκλειδωσει bootloader, το edl Μοδε ποιο εινια δωσε μου κανα link να καταλαβω
    • Διαφήμιση