Ο/H geokim έγραψε:
Αν εννοείς αυτό δεν λειτουργεί στο Camera fv5 είναι μουφα

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H geokim έγραψε:
Τα xposed είναι σα τον καρκίνο στο σώμα της MIUI.Ο/H pillopoulos έγραψε:
xposed module μέσω του twrp, είναι συμβατό με το redmi note 3 PRO ή θα πέσω σε κάνα bootloop? Έχω την τελευταία ελληνική stable rom 7.2.1.0
Ο/H geokim έγραψε:
Λοιπόν τελικά αυτή ήταν η εφαρμογή . αλλά δουλεύει το exposure κανονικά νομίζω . απλά στα setting έχει επιλογή για exposure shot max τα 2 MP. Δεν ξέρω αν φταίει η έκδοση που έχω η οποία είναι παλιά αλλα full ομως την βρήκα με δολιους τροπους για δοκιμή.
Αν βγάλεις φωτό με exposure απο 2 sec και πάνω μία λάμπα πχ και κουνισεις λίγο την κάμερα θα δεις που διαγράφει γραμμή το φως της. Που σημαίνει ότι δουλεύει θεωρητικά για μένα, απλά δεν είναι καλή η ποιότητα . θα ψαξω για νεώτερη έκδοση
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Τα xposed είναι σα τον καρκίνο στο σώμα της MIUI.Ο/H pillopoulos έγραψε:
xposed module μέσω του twrp, είναι συμβατό με το redmi note 3 PRO ή θα πέσω σε κάνα bootloop? Έχω την τελευταία ελληνική stable rom 7.2.1.0
Ειδικά σε Stable έκδοση είναι σα να προκαλείς τον ξαφνικό θάνατο έστω και εικονικό της συσκευής σου.
Αυτά τα ολίγα...![]()
Φίλε μετά την υπόδειξη σου κατάφερα να περάσω την Global stable 7.1.7 (έκανα update σε 7.1.8.) και πριν λιγο αιτήθηκα να ξεκλειδώσω την συσκευή. Όταν αυτό γίνει θα ενοχλήσω πάλιΟ/H Project_P έγραψε:
Καλησπερα φιλε μου και καλως ηρθες... ολες οι απαντησεις για την περιπτωση σου ειναι στο θεμα που εφτιαξα εδω.Ο/H hoyas έγραψε:
Καλησπερα. Αυτο ειναι το πρωτο μου post στο φορουμ. Ειμαι νεος κατοχος του εν λογω φοβερου κινητου και με πολυ προσοχη και ενδιαφερον διαβασα ενα προς ενα ολα τα παραπανω posts. Επειδη ειμαι λιγο ασχετος με τα root κλπ η αληθεια ειναι οτι περισσοτερο μπερδευτηκα παρα διαφωτιστηκα. Η συσκευη μου εχει την MIUI Global 7.1 stable 7.1.9.0.0 (LHOCNCL) και εχει ελληνικα. Ηθελα να ρωτησω λοιπον τα εξης: τι πρεπει να κανω για να λυσω το προβλημα με την sim, αν και μου το εμφανιζει μονο στο reboot. Τι πρεπει να κανω για να εχω 160 χαρακτηρες στο sms? ποια κατα την γνωμη σας ειναι η καλυτερη rom με ελληνικα για να περασω και αν ειναι ευκολο να με καθοδηγηστε σαν να ημουν 10 χρονων.
Διαβασε τα ολα προσεκτικα και οτι αλλο εχεις ρωτας![]()
RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)