Αν θελησουμε να γυρίσουμε στο προηγούμενο με την ώρα στα πλάγια γίνεται; Το έχεις δοκιμάσει; Όλα λειτουργούν οκ;Και τέλος με την ενημέρωση της ρομ, πρέπει να περνουμε πάντα το zip αυτό ή μια φορά να το κάνουμε εγκατάσταση είμαστε οκ;
@bilis1234
Αν κατάλαβα καλά είσαι στο setup και όταν πάει στην οθόνη που λέει για εύρεση συσκευής και να βάλεις το mobile account , σου γράφει ότι δεν είναι δυνατή η μπλαμπλα μπλα και δοκιμαστε αργότερα ..
Εκεί λοιπόν δε σ'αφηνει να προχωρησεις και μένεις σ'αυτο το σημείο του setup ..
Ή μιλάς για άλλο σημείο ???
Αν θελησουμε να γυρίσουμε στο προηγούμενο με την ώρα στα πλάγια γίνεται; Το έχεις δοκιμάσει; Όλα λειτουργούν οκ;Και τέλος με την ενημέρωση της ρομ, πρέπει να περνουμε πάντα το zip αυτό ή μια φορά να το κάνουμε εγκατάσταση είμαστε οκ;
@bilis1234
Αν κατάλαβα καλά είσαι στο setup και όταν πάει στην οθόνη που λέει για εύρεση συσκευής και να βάλεις το mobile account , σου γράφει ότι δεν είναι δυνατή η μπλαμπλα μπλα και δοκιμαστε αργότερα ..
Εκεί λοιπόν δε σ'αφηνει να προχωρησεις και μένεις σ'αυτο το σημείο του setup ..
Ή μιλάς για άλλο σημείο ???
ακρηβως αυτο μου γραφει αδιναμια ελενχου καταστασης του ευρεσης τηλεφωνου
Παιδια καλησπερα! Ειμαι καινουρια στο φορουμ αλλα σας παρακολουθω εδω και καιρο και μολις εχω κανα προβληματακι με το κινητο μου ψαχνω και βρισκω απαντησεις! Εχω το redmi note 3 pro εδω και 3 μηνες. Φοραει Miui 8.6.8.18 beta. Το χω οπως το πηρα χωρις να αλλαξω rom η οτιδηποτε, με βολευουν τα Αγγλικα μια χαρα. Καθε Παρασκευη μου εκανε update αλλα εχει τωρα δυο βδομαδες (μαλλον ετοιμαζονται για το marsmallow) που δεν εκανε κανενα. Ηθελα λοιπον να ρωτησω το εξης. Εχει εδω και 3 βδομαδες που με το που μπαινω μεσα στο youtube με πεταει αμεσως εξω. Παιζει το βιντεακι για μερικα δευτερολεπτα και μετα κανει force close χωρις κανενα λογο. Και βασικα το κανει και σε κανα δυο ακομη εφαρμογες. Απλα στο youtube γινεται συνεχεια. Αντιμετωπιζει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα με μενα; Υπαρχει λυση; Επισης εδω και 3 μερες που βγαζει χωρις λογο το σηματακι του ,usb ,και λεει οτι δεν αναγνωριζεται χωρις φυσικα να εχω συνδεσει τπτ. Εκανα screenshot για να δειτε αν χρεαστειτε κατι. Α και αν ειναι ευκολο πειτε μου ποια rom εχω γιατι εχω μπερδευτει αν ειναι η κινεζικη η η global Ευχαριστω!