την περναω τωρα για να δουμε??περασα την ρομ και μολης πατησα reeboot εσβησε και τωρα παω να το ανοιξω και ανοιγη για κλασματα το λογοτιπο της miui και κληνει το θεμα ειναι οτι ουτε σε recovery δεν μπορω να μπω.τη εγινε παλη ποσο καντεμις πια??
Γεια σας παιδια θελω να αγορασω το redmi note 3 pro το βρηκα στο vickmall na to parw me official dev global rom p exei kai ellhnika kai updates h 8a exw 8ema?????
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας γιατί έχω χαθεί στη μετάφραση.... Redmi note 3 pro με Chinese stable miui8 και θέλω να πάω σε global stable 8 σας παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας για την πιο εύκολη και safe μετάβαση..? λόγω δουλειάς με βολεύει πολύ με ταγγλικα αλλά δεν θέλω ς κινεζιες! Ευχαριστώ πολύ εκ τον πρότερο
Σημερα λοιπον μου εβγαλε αυτες τις γραμμες στο κατω μερος μονο στην stock εφαρμογη της καμερας (οχι στην google camera) και δεν μππρουσε να κανει focus με τιποτα... Εκανα επαναφορα επιλογων στις ρυθμισεις τξς καμερας αλλα το focus εχει θεμα ακομα ειναι σαν να ειναι κολημμενο σε Micro( κοντινά αντικείμενα τα δείχνει καθαρα δηλ} οσο προσπαθεος να βγαλεις κατι απο αποσταση τοσο ποιο λαθος φαίνεται αν τραβουσες βιντεο αυτες και οι μοβ γραμμές φαινοταν στην αναπαραγωγη...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk